Gravidute si mamici de Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Angi, felicitari pentru botez!
Vrem sa stim mai multe amanunte, in special pe mine ma intereseaza cum a fost la biserica. Si Matei al meu are botez la Capela peste 2 sapt, adica amanunte de tipul:a avut slujba singur, apa era incalzita, taxa de biserica, daca dupa imbaiere te-a lasat sa-l imbraci imediat etc.
Noi avem restaurant la Perla (in Mamaia) in localul mic de la etajul 11 (Crama). Nu multa lume, cam 30 pers.
Legat de scutece noi folosim Huggies si Libero. Pampers uneori irita, nu-s prea grozave.
Cum mai stati cu raceala, Creem?

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc din suflet pt felicitari si aprecieri.

Andre, noi am fost singrul botez duminica, au fost 2 preoti si cor care insa nu s-a prea auzit din cauza urletelor lui Pupi Apa calda nu au, am adus noi de acasa 10 litri de apa fierbinte - stam aproape si nu s-a racit. De imbracat l-am imbracat in tihna dupa aceea. Sa ai certificatul de nastere al copilului - noi l-am uitat Taxa a platit-o nasul si nu stiu cat a fost.

Azi am fost la control la dna Lutescu, a spus ca totul e ok, ca sunt ca o floricica. mi-a dat sa iau exluton si pe urma cred ca pun sterilet. Cand am ajuns la cabinet erau acolo de la TV Neptun ii luau interviu pt ca va deschide Maternitate privata in Cta in Tomis Nord, aproape de varianta, la fostul sediu al Pellinului. si m-a rugat pe mine si pe cumnatica mea sa spunem cateva minute in cadrul interviului - daca am apela la serviciile unei maternitati private in locul celei de stat - azi la stirile de la 7.30 dau pe post interviul daca vreti sa ne vedeti... Doamna a fost o scumpa ca de obicei, mi-a fos tare dor de ea, de unde inainte o vedeam la luna sau chiar mai devreme, acum....

Ai vazut ce urat si ce frig s-a facut afara? maine mergem la dna Dumbrava pt controlul lunar.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Angi, ce vesti super ai adus!!!! Poate pana la toamna va fi gata noua maternitate si apuc si eu sa nasc acolo, cu dna dr! Abia astept sa-i cer amanunte si sa-i urez succes!
Azi mai mult n-am fost om din cauza greturilor.... n-am putut nici sa mananc... decat niste caramele de ciocolata.... din care cauza m-am stricat si la burta.... pe langa faptul ca ma scurg de somn pe tastatura....
Dar... va rog, sa sarim peste partea cu felicitarile, mai ales ca multe dintre voi stiau deja ce cele II ale mele, ok? ...Si e oricum tare devreme... si cu antecedentele mele...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

nu pot sa cred! nu am semnal de la tv neptun....
angi, daca stii mai multe amanunte, spune-ne si noua, te rooooog!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Creem, pai am plecat la plimbare ca o floare fara telefoanele mobile, ca il sunam pe tati sa imi explice la telefon (el l-a mai manevrat, noi il avem de capatat si cu ocazia asta el a fost primul care l-a pus in portbagaj, adica a trebuit tot asa, sa se prinda singur -ca nu l-am luat direct de la sursa). nici de sus nu puteam chema pe nimeni sa ma ajute. asa ca l-am tinut de maner si il urcam cate o treapta si "DUF" inca una "DUF" si tot asa 3x16 trepte, copilul dormea frumos, nasol era ca imi cumparasem niste compot de visine si cartofi, aveau si alea vreo 3 kile, si se mai izbeau in cosuletul de jos.
Cu alte cuvinte, d'aia sunt unii ingineri (sotzu adica) ca se prind mai repede la unele treburi, Si eu care ma mandream ca mergeam la olimpiadele de fizica in liceu si era sa si dau la facultatea de fizica... am sucombat in fata unui carucior dupa vreo 15 minute de stradanii

Angi, am pus alarma sa vedem cum arata mami la teveu...Ideea cu maternitatea particulara e tare buna in Cta, nu o sa duca lipsa de cliente!! Medici in colaborare sa aiba suficienti, ca daca sunt doar ei doi...
Si pe bune, inca nu incalzesc apa la biserica??? Te doare mintea... Eu pe langa bani, le dau si un fierbator de-ala maaaare, donatie de la mine fara numar!!! si 10 RON in plus, sa nu zica ca consuma curent prea mult pentru mine/copil!

fetele, a propos de botez, cine mai e in domeniu, se face oricand? adica daca vreau in a 2-a zi de Pasti, se poate? ca daca tot vine doar familia, sa nu faca 2 drumuri pentru doua ocazii...sau in sambata dinaintea Floriilor/de Florii? Nici nu stiu, sunt complet in ceata, macar daca o sa fie asa tarziu in prmavara, o sa imi fac damblaua sa fac scrumbii la gratar, ca la cununia religioasa

Madaluta si Ina, DPN-ul vostru e f.f.f bun mai ales ca e in Taur [nu-i asa, Ina?? [;]) -fiecare tine la zodia lui... Chiar ma gandem, Ina, ca poate daca ii faceti in mai nu mai aveti problemele pe care la avem noi doua cu ziua de nastere in ziua de sarbatoare (la tine) sau mare tristete (la mine). si e al doilea an cand pica asa in ultima vreme -cred ca in 2003 a mai fost la fel!!

pupici,

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Angi, angi, angi, cand iti pune sterilet?? ca si tu esti cu ceza...Eu nu vreau sa iau hormoni acus, daca imi poate pune la 3 luni stau cu caciulita intre timp, nu moare nimeni din asta.

Mav, iubita noastra, atunci nu felicitari, ci ganduri bune si pumni stransi. e bine asa, se primesc??

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

moni, sigur, astea se primesc, fara numar! saru-mana pt intelegere!
...m-ai facut sa zambesc... te si vedeam cu copilul intr-o mana, cu carutul+cumparaturile in alta...

Mergi la inceput

moni, ca acum mi-am adus aminte sa spun: autoarele morale pt sarcina mea, sunteti tu (responsabila de ridicarea moralului) si madaluta, dupa care am baut. abia astept sa se intoarca si crisis de la unguri cu samburica, ca doar a avut si ea parte de acelasi tratament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

mav,.Daca nu intram cu totul intamplator nu-mi spune-ai??????

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Tania... tu in particular stii foarte bine prin ce-am trecut... pe de-o parte imi vine sa strig in gura mare (si dupa cum vezi am si facut-o si stiam ca ai sa citesti), pe de alta... n-ar vrea niciuna dintre voi sa fie acum in sufletul meu chinuit...

Mergi la inceput