Gravidute si mamici de Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hellooooooo!

Pai bine, Doamnelor, pe pag. 3????!!

N-aveti nici-o noutate? Nimic de spus?
Am eu ! ceva de intrebat :
Pot sa-i dau deja lui Filip gris cu lapte?? si daca da, cum se prepara? ca eu am gasit retete cu mult zahar si ou intreg!
Si ce mai dati voi la bebei peste 7-8 luni la masa de ora 18 ??? dati-mi si mie sugestii sa-i mai schimb meniul, va rog!
Si inca ceva : legat de Pampersi : parca m-am prostit, de vreo 4-5 zile se tot uda noaptea, da rau! il schimb pana la piele! noi folosim inca 4, 4+ ( cred ca are deja 11kg-11.5 kg) , chiar si chilotel d'ala Activ Baby, dar degeaba! o fi nevoie sa trecem la 5??? parca asa tin minte, cand se uda, treceam la nr urmator, dar la 4 suntem demult si m-a cam lasat memoria!

Ce naspa e afara azi! si frig! ..nici nu mai stiu cum sa imbrac copilul de la o zi la alta!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata..si noi la raport...
am fost la mmedic ieri sisuntem in regula numai k tot in urma cu o sapatamana si ceva...adica varsta sarcinii ar fi de 30 de sapt, ia bebica e cam de 28-29... Are un kg....o sa o fac balerina dc va ramane asa supla si mai tarziu.
Mi-a placut k la cabinet d-na dr a pus pe masuta plicuri cu ceaiuri, ness, 3in1, bomboane din care clientii se pot servi cu placere...N-am mai vazut pana acum asa ceva in alte cabinete....

quote:
legat de Pampersi : parca m-am prostit, de vreo 4-5 zile se tot uda noaptea, da rau! il schimb pana la piele! noi folosim inca 4, 4+ ( cred ca are deja 11kg-11.5 kg) , chiar si chilotel d'ala Activ Baby, dar degeaba! o fi nevoie sa trecem la 5??? parca asa tin minte, cand se uda, treceam la nr urmator, dar la 4 suntem demult si m-a cam lasat memoria!

Andicu: 4+???? Noi suntem inca la nr 4...ne complexati, mamaaaa..Vorbesti de marca "Pampers", nu? nu stiu ce sfat sa-ti dau..
am patit-o si noi cu cei de la Happy, dar cred k erau prea mari, sau ciudat croiti si am revenit la pampersii nostri originali...Poate k nu au fost asezati ei bine sau s-a foit noaptea prea mult..nu stiu...
Cat despre gris, eu i-am dat lui darius, dar abia dupa un an cand am putut sa-l indulcesc cu zahar, miere sau gem....La fel si cu orezul cu lapte. Nu am o reteta speciala ..pun asa din ochi k la mamaliga...

Madalina29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mada tu cind ai DPN? Stiam ca e diferenta mica. Noi la ultimul eco - 16 febr - aveam 1.200 kg. Iar eu aveam 20 kg plus. Sa inteleg ca ne-am facut niste ursuletzi?

Angi, Docdecap... ce sa fac sa arat ca voi dupa ce nasc. Unde va stiu cu burtica acum... sinteti asa de slabeeee... Vreau si eu asa....

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

andicu: uite cam ce ii dau eu seara:
-cereale cu lapte
-iaurt cu cereale
-mamaliga cu branza si iaurt;
- piure de cartof+sos de rosii+carne
-paste fierte,puse in tava la cuptor cu galbenus de ou batut cu iaurt
-mar ras,biscuiti,iaurt si brinzica...
-mar ras,biscuiti,iaurt si galbenus de ou...
-peste fript
-cascaval
-branza cu smantana
-sufleu de conopida
-legume la cuptor
eu incerc sa ii dau variat, dar din toate astea prefera iaurtul cu cereale...
Mai avem in meniu si altele dar alea sunt cu zahar si nu le-am scris...
pofta buna!

Madalina29

Mergi la inceput

Ina: eu initial aveam DPN-ul 14 mai, dar la echo morfo, cand d-na dr a vazut k bebica e mai mica m-a intrebat dc eu aveam Cm-ul de 28 de zile. nu l-am avut niciodata asa mic, ci de 32-33 de zile si atunci a calculat in functie de asta si a iesit dpn-ul pe 19-20 mai...
In greutate nu am luat mult. am plecat de la 61 am scazut la 58 in primele 2 luni cand cu greata si raul meu, iar acum am 67...Acum nu stiu cat sa spun k am luat..6 sau 9 kg...Oricum putin in comparatie cu sarcina trecuta cand la 7 luni luasem 13...
sunt putin ingrijorata..da nu stiu ce sa fac...nu pot manca mai mult decat mananc. la darius am luat si Materna, acum mi-a zis sa nu iau nimic...aaa, ba da ,mi-a zis sa iau fier...Analizele au iesit in general bune, doar glicemia putin scazuta , da cica asa e la gravide...
nu stiu ce sa zic...

Madalina29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata si de la mine!

multumim de aprecieri pt. hlizitul mic...

fetele, aseara am vazut la Prima emsiunea cu "prima zi", am bocit ca proasta... il mai aveam si pe dom' inginer in brate, ca tocmai ce papase de la mami, si il las de obicei sa adoarma cateva minute cu capul pe tzitzi, cred ca e un somn tare odihnitor. in emisiune era vorba de o mama care a facut cezariana, si am vazut filmat (ma rog, cu cenzura de rigoare in anumite momente) si asa tare m-am emotionat! si apoi asta micu' se trezeste si se uita la mine si imi trage un zambet de m-am muiat toata si am inceput sa plang! si in momentul ala cred ca m-am impacat intr-un final cu ideea ca am facut cezariana, e al meu indiferent cum a iesit si nu-mi mai pare rau ca n-am reusit natural, si il iubesc oricum atat de mult!

Angi, nu ti-am dat nici un mesaj duminica, dar eram asa de suparata ca ne-a lasat tati singuri si sambata si duminica si mi-am facut de lucru sa-mi plang de mila...
Oricum felicitari pentru crestinul mic, tare frumoase pozele de la botez, si tu si tati niste frumosi si emotionati!!

Madaluta, balerina sa fie, n-o sa-i mai impletesti codite, o sa prinzi parul in coc!!

Ina, te si vad cu o silueta de sirena, la 3 luni dupa ce nasti! sa stii ca daca nu slabesti imediat dupa nastere, o sa vezi cum e cu noptile nedormite/prost dormite, mancatul pe apucate si fuga, colici, alea-alea...
Gravidutelor, odihniti-va si stati degeaba, e asa biiineee! deja ma intreb cum e sa dormi 5 h neintrerupt (va ziceam ca la un moment dat a dormit junioru' si 5-6 h! ei bine, s-a razgandit si ma trezea si din ora in ora...)

Roxana, daca e sa fie inflatie de Victori asta e, daca e sa fie David, sa ii fie de bine! sanatos sa fie!!

Eris, eu m-am plimabt ieri cu carutul a fost asa bucuros! mai putin ma-sa, care s-a trezit ca nu stie cum sa-l stranga si in loc sa-l lase in portbagaj l-a tras dupa ea 3 etaje cu copilul in brate!! dar acuma gata, sunt instruita, mergem cand zici tu -daca vii in Constanta!
si vremea asta ma enerveaza si pe mine, s-a racit, au zis ca azi ploua si vad ca nik!!

va pup si ma pun sa fur o ora de somn, cred ca atata mai prind tura asta!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Madaluta eu aveam DPN-ul pe 12 mai, dar a scazut devenind 10 mai. Inseamna ca e maxim de 1 saptamina intre bebitii nostrii. se pare ca intr-adevar sintem grasuni... eu ... excelez chiar.
Daca creste si b in acelasi ritm pesemne voi lua in calcul cezariana.
Ce ati facut cu recoltarea? Ati semnat contractul? Noua ne-au spus ca inainte cu 6 saptamini trimit chitul.

Docdecap... si eu m-am uitat la emisiune, impreuna cu sotul meu si eram amindoi... topiti... de plins m-am zmiorcait si eu... Pina si bebe cred ca a simtit ca a fost tare agitat.
Sau poate asa e normal... a inceput sa dea niste demonstratii de lupta in burtica... Sau nu e normal?

Despre dormit... nici acum nu dorm neintrerupt 5-6 ore ... ca trebuie sa merg la baie.
Despre slabit... astept cu nerabdare sa vad cum ... o sa dau jos ... dar noi sa fim sanatosi, nu?

Pup pe toata lumea fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Am vb azi la telefon cu prietena mea care a nascut ieri baietelul de 4.600....si am intrebat-o ce preturi se mai practica( pt k tot fusese vorba la noi de asa ceva). La dr a dat 9 mil ( cezariana cu recoltare de celule) la anestezit 3,5 mil+ 500 de lei trusa de epidurala....in rest, maruntis... A zis k e vb cu fete care au dat si 7 mil la dr....
Deci mai stati potolite cu cei 500 de euro, macar pana nasc si eu, k sa nu stricati piatza

Ina: inca n-am luat legatura cu cei de la Bloom..tb sa o facem cat mai curand...

doc:de-o semana chelioasa k fra-su...nci macar coc n-o sa ma din ce sa-i fac... da asta e...poate s-o mai purta si pe atunci rasa in cap...

Madalina29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Docdecap..si eu as fi plans, ca sunt cam plangacioasa de cand am nascut. MA apuca plansul si la melodia Cleopatrei Stratan cu mama.
Si o ascult cred in fiecare zi.
Cum ai reusit sa cari atatea etaje carutul? Ca si eu am patit tot asa, dar am preferat sa-l sun pe tati sa vina urgent acasa si l-am asteptat jos!

Gravidute dragi..dormiti cat mai mult. Si eu imi aduc aminte cu placere ce bine era sa stau in pat, sa rontai diverse si sa dorm!

Mada..ce aud de 500 de euro? Eu am dat doar 300 la dr si 50 la anestezist. S-au marit chiar asa preturile?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Saru-mana mult, Mada! am notat tot!
cat despre pampersi, am ramas la marca asta, pt ca n-am fost multumita de celelalte, parca tot astia absorb cel mai bine! e posibil si sa se ude in ultima vreme pt ca doarme noaptea f agitat! nu plange, eventual o data in plus fata de ora mesei, dar se suceste in somn in toate directiile si pe toate partile! o sa incerc si cu nr5, ca tot aveam cativa..

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput