Gravidute si mamici de Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

adryana, bine ca te-ai linistit (sper)! puiuta ta a luat chiar bine in greutate. si vezi ca ti-a facut cami ticker.

cami, zilele astea, dupa gradi, avem in program sa confectionam felicitari (mai frumoase decat ce-ai vazut tu ca putem face noi, avem multe idei) pt 8 martie... o iau si pe nepoata-mea si va astept si pe voi, cu alex, am cumparat materiale, o sa fie mare distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mamicutze si burtici va urez un inceput de martie fericit, sa va gaseasca sanatoase si vara asta ... sa avem parte de multe plimbarici frumoase.

Ellen si eu sint multumita de Dr. Daduianu. Se pare ca ar trebui sa nasc cm cu 1-2 saptamini inaintea ta. O sa-ti spun ce si cum.
Tu ai vorbit cu ea despre nastere?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Pupici la toata lumea..

Ina nu am vorbit inca despre nastere...o sa vedem...datorita unor probleme de sanatate cat si datorita faptului ca Bogdanel se preconizeaza cam de 4 kg, cred totusi ca va fi cezariana...

Om vedea...
ellen+bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ah, fetele, ce-am uitat, avem poze de vineri, sunt aici: http://www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157602265080753/

ne-am simtit bine, in afara de mine toate mamicile aveau un victor cu ele, acasa sau in burtica m-am simtit minoritate...
A, si angi Viktor cu K

si de cateva zile am pus in functiune centrul de joaca primit cadou de la voi , e tare bucuros in el, numai ca trebuie sa i-l zgudui eu din cand in cand, ca prea stau pe loc... uite aici ranjitul mic: http://www.flickr.com/photos/monicu/2307462416/in/set-72157600515391346/

va pupic

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna seara fetele!!! ce faceti??noi intram mai rar pentru ca suntem in toi cu pregatirile pentru botez si nu prea mai avem timp dar mereu cand printisorul meu doarme pe piept la mami sau la tiucis noi va citim.
Si noi la 6 saptamani avem 4.100Kg ne-am nascut la 2.600 si am iesit la 2.450 din spital, avem 54 cm de la 46..io sper k am crecut bine voi ce spuneti??
Insa mai avem 2 problemute pe care pe mine ma ingrijoreaza : 1. vaccinul ala din spital am observat acum k e cam rosu si putin umflat si mi se pare mie k e putin puroi acolo...dar Iannis nu are febra nu il doare...
si 2. el de la nastere are la putulica k un cosulet asa si Doamna dr. Dumbrava a spus sa-l las k trece dar deja sunt 6 sapt si tot acolo e ...a mai patit careva asa ceva??
In rest suntem bine si asteptam sa ne vedem la plimbare prin parc..am spus k bag caruciorul in masina si plecam in parc.

Va pupacim pe toate si sper sa ne linistiti si pe noi
Pupici la toate fetele si puiutzii lor

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by eris

Si noi la 6 saptamani avem 4.100Kg ne-am nascut la 2.600 si am iesit la 2.450 din spital, avem 54 cm de la 46..io sper k am crecut bine voi ce spuneti??
Insa mai avem 2 problemute pe care pe mine ma ingrijoreaza : 1. vaccinul ala din spital am observat acum k e cam rosu si putin umflat si mi se pare mie k e putin puroi acolo...dar Iannis nu are febra nu il doare...

Felicitari, ati luat bine in greutate! Cat despre vaccin, este normal sa se faca asa, sa nu-l storci sau sa umbli la el, lasa-l sa-si faca "treaba". Se va face ca un furuncul care va sparge de cateva ori. Eu la prima fata nu am stiut si l-am stors , de la dispensar mi-au spus ca nu trebuia sa umblu la el. Multa sanatate!

Doc pentru Serbanica ranjit. Este f frumoos!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

felicitari pentru noii crestini! si vad ca se mai pregateste un botez..

doc, sa stii ca eu cred ca voi avea un David, ca parca sunt prea multi de Victor, cu sau fara K. desi parca suna un pic mai bine numele intreg su victor... am impresia ca baiatul meu nu se va naste pana nu ne hotaram la nume

eu am azi 38 de spatamani implinite. sper sa vina odata bebele, ca abia mai pot sa ma misc. astept contactiile cu mare nerabdare, si imi urmaresc mmici dureri prin burta, astept sa apara cele care seamana cu cele de la ciclu... astept. mult a fost, putin a ramas.

sanatate la toti copii si sarcini usoare gravidutelor ramase!

roxana, 38+

nunta
croatia voiaj de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata!!!

Eu sunt putin suparata ca a trebuit sa il dau pe Pupi cu crema cu cortizon pt ca bubitele de la urechiusa au inceput sa supureze si nu am avut incotro. L-am dat aseara in strat ff subtire, azi dim era mai bine si l-am mai dat odata, sper sa fie suficient.

Va multumesc din suflet pt urarile si felicitarile voastre. Am pus poze aici: http://good-times.webshots.com/album/562671212zzNzFk Sunt poze facute de cumnatul meu, pe cele profesioniste inca nu le am, urmeaza

Botezul nostru a iesit super. Slujba a fost la capela militara unde am facut si cununia - doar ca Pupi a urlat intr-una ca din gura de sarpe, am plecat cu el de acasa isteric pt ca nasa l-a infofolit ca pe urs cu body, camasuta, salopeta si polar, abia l-am scapat de a doua caciulita si de ciorapii lungi in conditiile in care el sta in casa in body si pantalonasi si atat, ramonab il tin fara caciulita, doar dupa baie ii pun o ora.

La local a fost minunat a fost ca o nunta, au fost aproape 100 de persoane plus o gramada in trecere, nu va spun cate telefoane si mesaje de felicitare am primit si ce cadouri minunate. cel mai mult m-au incantat o pereche de adidasi pt 2 anisori Nike. pe bebe l-am tinut intr-o camera a hotelului restaurantului pe care ne-au pus-o la dispozitie si am stat cu el eu si alte 2 prietene de-ale mele, am facut cu schimbul. S-a dansat de la 2 la amiaza pana dimineata la 2.

Ieri am facut scaldatoarea si pt prima data nu a plans DELOC. Cred ca dupa baia in cazanul de la biserica unde a fost muiat tot, a vazut ca se poate si ceva mai rau decat baia pe care i-o face tati acasa

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angi, sa va fie de bine! felicitari pt micul crestin! esti o mamica tare frumoasa , iar bebe e un scump!
Doc, ce poze superbe cu bebe Serban!!! e dulce foc!!! si ce mare pare! cat despre intalneala voastra, frumoase poze , imi pare rau ca nu am ajuns..
Eris, succes cu pregatirile! altfel, nu stiu sa te lamuresc!

tuturor!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Intru si eu putin pe fuga..( la propriu, caci ma fugareste darius...)
Voiam sa va spun k azi a nascut una dintre prietenele mele, un baietel de 4.600kg...V-am spus si voua k eu inca ma minunez ... mi se pare un bb urias la 38-39 de sapt....Norocul ei k a facut cezariana k o rupea altfel...Dc mai statea putin il facea de 2 ani...
va pup si va doresc o zi buna. Deseara meregm la dr la control sa vedem cat am mai crescut si noi...va tinem la curent.

Madalina29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput