Gravidute si mamici de Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 15
andicu spune:
Creem, imi pare rau ca mititica e racita! mie mi-a dat dr si Karvol, capsule care se sparg pe o carpita umeda sau o batista si se pun la capatul patutului, sau in apropierea bebelusului ( nu f aproape si sa nu ajunga la ea). Au un miros mai tare, mentolat, ca de frectie , si ii desfunda nasucul. Si ii mai poti curata nasucul cu Nazomer sau Sterimar, sunt sprayuri de nas cu apa de mare care spala nasucul ( si pt sugari si pt adulti).
Multa sanatate! 
ps. aa, am uitat sa-ti spun ca si Filip avea vreo 3,5 luni cand a racit si i-a dat si capsulele astea; ca sunt to felul de picaturi de nas care nu sunt recomandate bebelusilor pana la 1 an.
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

mav spune:
Salut! Sa aveti primavara insorita si numai cu bucurii, fetelor!!!!!!
Mada, sunt tare ocupata la munca... si vreau sa reduc timpul de stat pe scaun, cu ochii in monitor... d-aia intru mai rar. Nu-mi vine sa cred!? Si noi tot la Lepsa am fost (cu doua masini)!!! Daca imi zici si ca ati mancat la italian... si ca a venit si la voi magicianul... chiar imi pare rau ca nu ne-am intalnit.... Am cules ghiocei de pe malul Putnei, sambata a fost frumos, desi soarele a avut dinti si vantul a fost cam puternic, dar duminica... brrr... voi n-ati prins ninsoarea?! Sebi a fost foarte incantat de mica noastra excursie... a plans cand am plecat, ar fi vrut sa avem mai multe zile de vacanta la munte. Noi mai mergem in we, in max. o luna, tot acolo... iar la vara... pt un concediu mai lung... la aer curat
ca toti avem nevoie...
Fiquelle, felicitari pt putulica!!! Sofi ce zice, a aflat ca va avea un fratior?
Angi, Roxx, sa va traiasca micutii crestini!
Doc, nu stiu cum ai reusit atat de repede, arati atat de bine, manechin!
creem spune:
Andicu, multumesc, o sa incerc cu Karvol!
Ce fericite sunteti mai, plimbaretelor care ati fost la munte! Vreau si eu...dar cred ca mai astept pana mai crete micuta!
Pupicei la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Adryana_4u spune:
Deci: Bianca s-a nascut cu 3,800 kg, am iesit din spital cu 3,560kg, la controlul de la 4 saptamani FIX avea 4,400kg....ce parere aveti?
Ca si lungime, s-a nascut cu 52, si la control avea 55 cm...
Pupicei
aaa...si invatati-ma si pe mine, va rog, sa-mi pun chestie de-aia (link) ce arata varsta bebelului...am intrat pe lilypie, dar mi-am prins urechile, n-am stiut ce sa fac....please
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
madaluta spune:
mav: chiar, ce coincidenta...daca stiam te sunam...Si noi tot 2 masini si 4 familii am fost. nasii nostri au vila acolo si mergem destul de des...
Samabata am fost si noi la cascada, dar cam pe la 14-15, caci ne-am trezit destul de tarziu pentru k am chefuit pana la 7 dim si trebuia si ceva odihna...Duminica am fost la manastire, dar si acolo am ajuns tarziu cand se terminase deja slujba. Vantul acela nenorocit de duminica nu ne-a mai lasat sa facem inca un gratar..asa k am plecat acasa putin mai devreme decat planificasem....Oricum , a fost super,darimi pare k nu ne-am intalnit...
creem: poti incerca si cu Olynth
Adryana: nici eu nu stiu cum e cu situl acela si cu varsta copilului, da eu am scris pur si simplu data de nasterela semnatura, in dreptul numelui lui.
Nu cred k er trebui sa te ingrijorezi pt raspunsul medicului caci a luat f bine ingreutate
Madalina
29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Deci: Bianca s-a nascut cu 3,800 kg, am iesit din spital cu 3,560kg, la controlul de la 4 saptamani FIX avea 4,400kg....ce parere aveti?
Ca si lungime, s-a nascut cu 52, si la control avea 55 cm...
Greutatea se calculeaza de la greutatea cu care a iesit din spital. Minimul este de 750 g in primele 3 luni, deci eu zic ca d-ra ta a luat bine in greutate - 840g - si la lungime este bine.
Mada - Fiquelle felicitari pentru BAIETEL!!!
MAv, din cate am inteles eu ati prins doua anotimpuri la Lepsa iarna si primavara.
micilor crestini, sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi.O primavara insorita tuturor!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
docdecap spune:
buna fetele,
am reaparut si eu dupa we, sunt cam suparata pe tati, ca si-a cam facut program si sambata si duminica, doar duminica seara am apucat o ora in carfur, evident insuficient pentru un shopping de buna-dispunere!!!
si sa stiti ca eu nu-mi mai laud copilul pe forum. de cate ori il dau aici exemplu, si-o ia in cap. l-am laudat ca mananca la 4 ore la ore fixe, a schimbat programul si mananca la 3 ore, chiar si 2. l-am laudat ca 3 nopti la rand a dormit 6-7 ore, acuma de la 3 dimineata ma trezeste din ora in ora, pe la 6 se linisteste
. asa ca o sa pun doar poze sau ma plang de el, sa-l fac de ras, poate o ia in directia opusa!!
Adriana, c epovestesti tu acolo cu greutatea suna foarte bine, nu e bai mare, unii au mai mult, altii mai putin. Si daca o sa i se para putin punem pariu ca te pune sa-i dai lapte la biberon?
Respectam individualitatea, cat timp ia in greutate si nu scade, viteza nu e asa cruciala. adica n-a luat doar 50 gr. pe saptamana, nu?? oof, nu te mai speria la fiecare ridicare de spranceana a medicului (sau asistentei, cum s-a mai intamplat)
Fiquelle, felicitari pentru baietel!! o sa ai doi Leuti in casa?? pot sa te incurajez deja??
Mav si Madaluta, e super tare faza cu muntele!! si nu v-ati vazut? da' nu-i asa mare Lepsa, e doar lunga!!
Mav, sa stii ca nu fac nici un efort cu silueta, doar poate ca nu bag in mine tot ce mi-as dori, si evident ca-mi doresc, ca in sarcina, Pepsi!!! In schimb rad o punga maaaaare de pufuleti Baia mare pe zi, altfel intru in fibrilatii!! Incerc sa mananc mai sanatos, mi-am luat si ma indop cu branza proaspata, si ciorbe si supe in fiecare zi(la astea salivez la greu). Ar fi trebuit sa-mi fac poze imediat dupa nastere, c ami-am facut si imediat ce am ramas gravida, ma gandeam ca o sa ma uit cu jind la silueta de atunci... sper sa nu ajung peste 6 ani sa ma uit cu jind la silueta de acum... 
Creem , sanatate multe la fetita!! cred ca a venit vremea frumoasa si au iesit si racelile de la hibernare... ma paste parca si pe mine una!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Ontica Camelia spune:
quote:
Pupicei
aaa...si invatati-ma si pe mine, va rog, sa-mi pun chestie de-aia (link) ce arata varsta bebelului...am intrat pe lilypie, dar mi-am prins urechile, n-am stiut ce sa fac....please
Bianca
Sper sa-ti placa Veverita.
copiaza la semnatura.poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Adryana_4u spune:
doc, cred ca doctora si asistenta mea si-au propus sa imi toace nervii marunt, marunt, de ma tot chinuie atata....
oricum, am sunat-o pe d-na dumbrava si i-am explicat, iar dansa mi-a zis sa stau linistita.."din punctul meu de vedere, copilul nu are nici un fel de probleme"...asa ca sunt ok acuma...noroc cu ea si cu voi care ma incurajati
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by Ontica Cameliaquote:
Pupicei
Bianca
Sper sa-ti placa Veverita.copiaza la semnatura.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
MULTUMIM FRUMOS, ESTI O DULCE

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate