Gravidute si mamici de Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Tinna S. spune:
Fetelor va doresc si eu o primavara frumoasa, plina de bucurii!!!
Si un pupic de la mine pe post de Martisor!!! 
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
ellen79i spune:
O primavara frumoasa tuturor mamicilor si gravidutelor!!!
Multi pupici din partea noastra!
ellen+
bogdanel
ellen79i
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by roxanalucia
am uitat ce era mai important.. azi naopte pe la 4 m-am trezit si am constatat ca am pierdut 3-4 picaturi de sange.. cam portocaliu.. am crezut ca incepe ceva.. am asteptat, dar nu s-a intamplat nimic. intr-un fel ma bucuram sa se nasca pe 1 martie.. dar nu a vrut. credeti ca ar trebui sa-mi sun dr sa-i spun? voi ce credeti ca a fost? n-as vrea nici s-o sun, ca poate iar ma trimite la spital si poate ma tine acolo pana nasc..ceea ce n-ar fi foarte placut.
roxana,37+
nunta
croatia voiaj de nunta
Roxana, picaturile de sange s-ar putea sa fie de la dopul gelatinos, care incepe sa se elimine...
Si eu am pierdut putin sange cateva zile la rand prin sapt 37, si credeam ca gata, nasc, insa bb a vrut sa stea in burtica 40 de saptamani fara 2 zile...
Totusi cred ca ar trebui sa-ti anunti doctorul...
,Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
roxx spune:
o primavara frumoasa, sanatate si numai bucurii!
sunt tare fericita, ieri am avut botezul copilului meu drag. bb a fost tare cuminte, n-a plans decat atunci cand l-a bagat in cazan si apoi gata...iar la vin a fost foarte incantat, ar mai fi vrut...
am pus cateva poze noi
va pup
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
Adryana_4u spune:
Buna dimineata, fetelor, raportam si noi ca ieri am facut o luna...
Acum sa va zicem si ce a zis medicul la consult: lungime: 55 cm (s-a nascut cu 52cm )
Greutate 4,400 kg (s-a nascut cu 3,800, si am iesit din spital cu 3,560 kg)
Spuneti-mi si mie ce parere aveti voi vis-a-vis de greutatea Biancai, pentru ca doctora a parut putin cam sceptica, si mi-a zis sa venim peste 2 saptamani sa o cantareasca iarasi, si cica :" abia atunci ma voi putea pronunta despre cum ia in greutate"..
Pupici tuturor...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Fiquelle spune:
O primavara frumoasa tuturor!
La noi barza va veni in august, cu UN BAIETEL !!!
MADALINA
16+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
andicu spune:
Neata!
Roxx, felicitari pt botez! sa-ti traiasca flacaul crestinat!
Fiquelle, FELICITARI PT VESTE!
o sa ai pereche, ce frumos! sa ai un baietel sanatos! 
Adryana, pai bebele tau a crescut f bine, nu inteleg de ce te-a pus pe ganduri dr ?
Roxana, sa punem de majorete? ![]()
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

madaluta spune:
Sa aveti mereu primavara in suflet!
urarea vine cu intarziere pt k am lipsit de-acasa tot w-endul....
Am fost la munte!!!!
A fost o chestie supertare pt k plecarea a fost ad-hoc si fara copii. sotul meu si cu prietenii nostri s-au gandit k un martisor mai frumos decat o iesire la munte nu s-ar putea...Si asa a fost...
Am fost la Lepsa, in Vrancea, unde venise de-a dreptul primavara...
Imi cer scuze k nu am reusit sa mai ajung la intalnire si k nici n-am anuntat din timp...dar, chiar n-am stiut mai devreme...
Fiquell: felicitari pentru baietel...cred k sunteti tare fericiti k faceti pereche...Vad k se cam poarta perechile pe la C-ta...Bravo!!
adryana: cate saptamani are Bianca?Poate ar fi bine sa scrii data nasteii ei la semnatura k sa putem sa ne dam cu parerea in f-ctie de varsta pe care o are...La ei si o saptamana conteaza...
Isidora: ce faceti ati ajuns acasa? sunteti bine??
Mav: inca esti la munte????
Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
madaluta spune:
Roxx, Angelique: felicitari pentru increstinare...asteptam poze..si detalii

Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
creem spune:
Buna, fete dragi din Constanta!
Eu intru mai rar ca pitica mea e cam bolnavioara si stau mai tgot timpul cu ea. I-a iesit E. Coli si luam antibiotic, este si racita cu nasucul super infundat, mai si tuseste putin, mai vomita..etc.
Mamicile mai experimentate, cu ce desfundati nasul la bebei in afara de ser si batista bebelusului? (dr. a zis ca e suficient, dar mie nu mi se pare!)
Adryana eu cred ca fata ta a luat foarte bine in greutate, nu a luat peste medie, dar este bine. Fata mea a kuat chiar mai putin in prima luna, cam 600 gr.
Fiquelle...felicitari pentru putulica! Sa iti dea Dumnezeu un baietel sanatos si frumos!

Roxx...feliciari pentru micul crestin! Pupici pentru mamisi pentru pui!
Pupam toate fetele si va dorim multa sanatate! 
Pupicei la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)