Gravidute si mamici de Constanta (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Referitor la medici-...noua ne este jena sa spunem numele lor pe forum, dar lor nu le e jena sa ceara de la obraz???? eu i-as scrie cu rosu, mare, chiar daca sunt patita . Cred k asa contribuim macar cu putin la inlaturarea fenomenului...Macar de ar citi sa vada ce scriu pacientele despre ei si sa le fie putin teama...

Yannia: ma bucur mult k ai scris si k nu esti suparata.

ina: am o cunoastinta din tulcea care a fost pacienta dr tale si care a nascut cu ea in august si a dat 6 milioane...Mie mi s-a parut superputin, da cica asa au dat toate fetele din salon si ea n-a vrut sa fie mai cu mot, desi are posibilitati.

bisous: bine , maine ramne la tine......pt mine e bine la 17 k mai devreme nu pot k n-am cu cine sa-l las pe darius...

doc: daca vii te rog sa nu uiti de centura...ma rupe mijocul...

Madalina28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Va pup mult fetelor!

Din pacate nu prea am mai reusit sa scriu... am mai intrat si am mai citit, dar de fiecare data cand sa scriu si eu ceva bazaia bebelinul... E micutz inca si ma solicita f f mult...

Azi facem 2 saptamani... De crescut eu zic ca a crescut bine (alaptat exclusiv la san), a avut la nastere 3000g, a mai scazut in spital pana la 2800g, iar azi cand l-am cantarit am vazut ca are 3400g.

Vad ca discutati despre prelevarea de celule stem... Si eu am stat in indoiala si pana la urma nu am optat pt asa ceva...

Iar despre tarife la nastere, stiu si eu un medic aici in C-ta care cere banii de la obraz inainte de nastere (numele lui incepe cu R si are 4 litere), a fost medicul surorii mele cand a nascut acum aproape 3 ani... Nu-i mai zic numele, am mai scris eu pe-aici de rau despre el... ce a patit sora mea cu el...

Va pup si sper sa reusesc sa intru mai des,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Aaa, am mai pus si poze noi in album... Am pus si doua poze cu el sugand la tzitzi, cred ca nu le las prea mult pe net ca mi se vede sanul prea tare...

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

tina: multe sapt inainte si la mai mare!!! e un scumpic

Madalina28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

tinna,multa sanatate si bucura-te de momentele cu beble tau! si eu abia astept sa il tin in brate pe al meu!

eu am DPN pe 20 martie, teoretic, dar dna dr a zis ca o sa vina totusi mai devreme... dar nu stiu exact cand. eu sper sa mai stea sa fac 38 de sapt pline.. dar imi e o frica teribila! si abia mai dorm, si ma tarasc tare greu prin pat si prin casa.. si cand misca bebe ma cam doare... of, cred ca o sa vina destul de curand. dar sunt pregatita cred. pentru venirea lui, nu pentru nastrea in sine. procesul acesta ma sperie. incerc sa stau calma si sper sa trec cu bine prin asta.
si plan tare de tot la filme care ati vazut juno? eu am palns in hohote pe la sfarsit. si orice film ma emotioneaza, si apoi imi vine sa plang tare de tot... am picioarele foarte umflate, si dr mi-a zis sa stau numai in pat, nu pe scaun, numai ca eu mai stau si pe la calculator...
deci maine ne vedem la bisous la 5? cine mai vine?

roxana, 37+

nunta
croatia voiaj de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Moni, am primit PM-ul, multumim pt tot ce ai facut pe contul comun! Inca n-am avut timp sa verific, o sa-ti spun parerea mea dupa.
Yannia, ti-am raspuns pe email, scuza-ma pt intarziere. Sa le spunem la fete ca ti-am trimis si parola si am vazut si eu poze cu tine& burtica, esti o draguta!
Fetelor, va rog sa-i trimiteti parola si lui Deiutz, eu stau rau cu timpul.
Tinna, frumosi baieti faceti voi! Se pare ca am intrat tarziu, n-am apucat sa vad tzitzica...
Iar trebuie sa plec... va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Fetelor, va dau adresa;str Avram Iancu n'45-53, blocl 102 , sc c,etaj 1,ap 39,e in spate la piata balada,dar in orice caz ne descurcam la telefon pentru indrumari.Cine vine, Roxana,Angi,madaluta, docdecap,Ina,Andicu,scuze daca am uitat pe cineva.V am mai spus daca vreti puteti sa veniti cu copii,tocmai bine ca au si ai mei cu cine se juca, bine ca majoritatea sunt foarte mici.
Mokika, nu vii si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tinna, sa-ti traiasca mititelul, tare dragalas este! nici eu n-am vazut poze cu tzatze!!
Bisous, imi pare rau, dar nu pot veni! mama si-a schimbat programul si vine la noi sambata, iar al meu sot se pare ca si-a invitat niste prieteni si trebuie sa fac pe gazda!

Nu mai zic ca saptamana viitoare n-am nici-o bunica disponibila pana duminica! o sa mai slabesc vreo 2 kg asa..

Roxanalucia,bafta multa si sa nasti cand si cum vrei tu! pana la urma cel mai important e sa fiti tu si bebe sanatosi!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Nu m-am suparat, fetelor. Va pe toate.Uneori, la suparare, oamenii pot spune vorbe pe care apoi le regreta. Am invatat sa iau oamenii asa cum sunt si decat sa ripostez violent, incerc sa demonstrez ca s-au inselat. Imi pare rau ca s-a creat tensiune in jurul identitatii mele, n-am avut nici cea mai mica intentie de a face asta. Oricum, bine ca s-au lamurit toate problemele, sper ca mi-ati inteles temerile si daca vreti, v-as putea trimite in mailul comun, poze cu mine, ca sa vedeti ca nu e asa de negru .

30+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Fetelor, va rog sa-mi trimiteti si mie pe PM parola de la contul comun daca se poate, ca vad ca cea veche nu mai merge... Probabil ati schimbat-o cat am lipsit eu de pe-aici cu nasterea...

,

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput