Gravidute si mamici de Constanta (18)
Raspunsuri - Pagina 12
Mokika spune:
Bisous, multumesc ca te-ai gandit la mine dar din pacate nu pot onora invitatia. Mama s-a operat marti si de ieri o am acasa. Florin este de munca de ieri si pana maine dimineata asa ca .... nu am nici cu cine sa-l las pe Theo. Poate data aviatoare!
Revin la faza cu tupeul medicilor de a cere de la obraz anumite sume de bani. M-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa scriu numele celui la care m-am referit eu si al carui nume troneaza bine mersi pe prima pagina a forumului nostru. Este vorba de dr. Dantes Florian. Si am luat aceasta decizie pentru ca se mai intampla si alte chestii pe la noi prin spitale cu faimosii medici. Pentru ca tot e calda sederea mamei mele in spital, sa va spun pana unde a mers nemernicia medicului sef de sectie al clinicii de ginecologie, dr. Irimia. O amarata de la Valul lui Traian care trebuia operata de acest doctor, a fost intrebata de asistenta sefa cat a pregatit pentru domnul doctor. Femeia ii raspunde ca s-a imprumutat de 3 milioane pentru operatia asta. Si raspunsul a fost: "Aaaaaa! pentru trei milioane domnul doctor nu opereaza!" Si a mai tinut-o vreo doua zile ca poate poate va scoate mai mult din buzunar! Pana la urma, si-a facut mila de ea dr. Daduianu (o bila alba!).
Deci eu nu vreau sa sune a barfa sau a rautate ceea ce am scris eu aici dar sunt foarte revoltata si consternata de atitudinea acestor vanatori de parale! Oare nu le este frica de Dumnezeu? Au uitat juramantul depus din momentul in care l-au rostit!
Va pup si sper sa va vad si eu cat de curand posibil!
Sper ca nu voi naste cine stie ce polemici pe aici si ca nu voi fi privita cu alti ochi datorita acestor randuri dar nu am vrut decat sa trag un semnal de alarma!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
roxx spune:
buna dimineata! suntem si noi acasa de cateva zile dar n-am apucat sa intru pe forum... ne pregatim de botez...maine ne scaldam...sunt tare curioasa de cum o sa se comporte bubu la scalda...altceva ce sa zic.. creste frumos, pe 5 martie face 3 luni, e un grasan, are 7600g.
gata, nu mai pot sta, s-a trezit cupilu'
va pup
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
roxx spune:
am mai pus cateva poze
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
bisous spune:
Mokika, faci cum stii ca iti este mai bine iubita dar sa stii ca nu ma deranjeaza deloc sa vii cu copii,serios repet e valabil pentru toata lumea(cei care sunt deja in afara burticii
).Sanatate multa mamei si refacere rapida.
Deci va astept la cinci la mine,pe mai tarziu...
madaluta spune:
mokika: si eu stiam de dr D k cere... O prietena a nascut in august cu el si i-a zis clar: 300 normala 350 cezariana...
Si dr R la fel..., da tot anul trecut. Sunt curioasa anul asta cat mai cere k fina mea va naste in mai cu el....
Andicu: multa putere si rabdare.....!
mav: ai plecat la munte??? pot sa te invidiez??? 
yannia: bravo! 

Madalina
28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
zuzele2008 spune:
roxx, ce flacau falcos ai!! sa-ti traiasca si sa creasca mare! mniam-mniam, numai bun de rontait!!
Andicu, imi pare rau ca nu poti ajunge! lasa ca o sa mai fie vineri, si iti trimitem ganduri de bine si putere pentru saptamana ce va urma ![]()
m-am laudat, dar acum am pus si linkul la filmulete la semnatura...
deja ne recunoaste, aseara a cantat cu tati vreo 1 minute, el aaaa-aaaa (el a inceput) si tati la-la-laaaa. ce rau imi pare ca nu a filmat (eu dormeam lemn!!)
pupici si daca nu intervine nimica ne vedem la five o'clock tea...!!
docdecap spune:
shit!!
Eu eram mai sus, dar ma uitasem logata pe userul de la odisee!
sorry!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
fetelor, da' ce-ar fi sa profitam bine-bine de vremea asta si sa iesim si in parc we asta?? eu inca nu l-am scos in carut- doar in port-bebe, dar asa, o plimbare prin tara piticilor n-ar fi faina??
asta in plus fata de azi la bisous, evident ![]()
o intrebare: e ok pentru un bebe de 6 spaptamani daca a mancat la 7 ore?? adica de la 10 seara pana la 5 dimineata?? eu sper sa-l tina, sa nu fie doar o exceptie ![]()
ANGIIIII??
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ina78 spune:
Vreau sa vin si eu azi... numai sa vad cum si cit pot sta. Am promis ca ne intilnim cu cineva la sfirsitul lunii... si astazi ne-a telefonat sa ne aminteasca.
Sa va spun pe scurt legat de ce: mansardare.
Avem un apartament la etajul 4, intr-un bloc cu 4 etaje si acum il pregateam sa-l inchiriem... doar ca intre timp au inceput cei cu mansardarea... si culmea ceialti vecini au semnat toti ca primarii. Noi insa sintem indecisi. Apartamentul l-am renovat acum 1 an si acum 2 ani am refacut acoperisul. Ei ofera izolarea termica si tragerea gazelor pe scara (sint in fatza blocului).
Hai... veniti cu ceva sfaturi. Cum ati pune voi problema... ca eu imi bat creierii de citeva zile.
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Daca am avut timp, am bintuit si pe Dc.
Am vazut poze noi la Doc - aceea cu primul zimbet ptr mine e noua... ce smecheras zimbim!
Am facut cunostiinta cu Roxx! MA vazut poze cu un dolofanel dulce.
Si am vazut ca Tinna nu ne-a uitat. Sa-ti traisca putzulica.
Va pup pe toate.
eu - Ina
- puiutul meu