BAZAR INCHIS! - Bazar pt ALEX (17)
Raspunsuri - Pagina 14
arcadia spune:
Licitez pentru pozitia 774. Pulover dama, bej, pufos, cu guler larg rasfrant, masura S/M - 15 ron
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
Adrianaa spune:
Scuze ca intru in licitatie, dar o interventie importanta.
padrya, te rog, ne-ai ajutat cu ceva informatii pt. diabet, daca stii ceva despre insulina din farmacii, poate ne spui. Sunt blocaje pe undeva, sa ne facem griji pe viitor? Multumesc.
padrya spune:
Buna!
Da e o mare problema cu insulina de 2 sapt pt ca depozitele sunt in greva si nu vor sa ne dea nimic nici macar pt diabetici. Vad ca d-nul ministru nu a rezolvat nimic nici azi asa ca asteptam de luni incolo sa vedem ce mai discuta. Bine..problema nu este doar pe insulina ci pe toate medicamentele.
Imi pare rau ca ai putea avea probleme din cauza asta....
Anina_n spune:
Daca depozitele sunt in greva, e grav ! Ce pot face farmaciile ?
padrya, tine-ne la curent, te rog !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Adrianaa spune:
Multumim pentru raspunsul prompt. Informatiile tale sunt f. pretioase pt. noi.
P.S. Cred ca problemele se vor rezolva, cum-necum pentru ca se apropie alegerile... Anul asta nu cred ca le vor lasa nerezolvate. Dificultatile vor veni de la 1 ianuarie..., cand vor fi trecut hopul electoral.
Adrianaa spune:
de ultima ora: http://www.adevarul.ro/rss/articol/criza-medicamentelor-ar-putea-lua-sfarsit.html
mariussimiuc spune:
Licitez:
773.Pulover dama, bleu, moale si fin, masura S/M (ralcat) - 12 ron
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralcat spune:
Salutare,
Rugaminte: cine a licitat de la mine, dati-mi adresa pe privat sa va trimit hainutele.
Sanatate multa lui Alex.
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
padrya spune:
Buna! Vroiam sa va spun ca situatia a revenit cat de cat la normal prin farmacii.
A..si nu stiu daca stiai..dar cu reteta de insulina si cu copie dupa buletin poti ridica un aparat de testare a glicemiei gratuit din farmacie.+ testele.
Daca ai vreo intrebare cu drag...
mariussimiuc spune:
Cred ca maine voi ajunge si eu la banca sa depun banutii pentru puloverul de la Ralcat.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...