BAZAR INCHIS! - Bazar pt ALEX (17)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Mut si eu aici hainutele de dincolo de la bazar, ramase.
http://family.webshots.com/album/564795875xZbTuK
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Andries spune:
Buna,
Mihaela te rog sa scoti de la bazar pozitia 779, pentru ca laptele l-am donat in alta parte.
multumesc,
Andries
roandre spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mut si eu aici hainutele de dincolo de la bazar, ramase. http://family.webshots.com/album/564795875xZbTuK Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
Pls, spune-mi si niste preturi pt produse si le adaug eu in lista.
Mihaela ,Robert Andrei – 20.01.2007 si Alexia- Maria – 26.08.2004
roandre spune:
Mamagiuliei, am sa pun hainutele in lista si am sa pun eu preturi de inceput...sper sa nu fie nici o problema.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">Picaturile roa1 si roa2 vor cate un vot! Multumim!
ralcat spune:
Sonietchka, trimit saptamana asta bluzitele.
Mihaela, costumasul de la Sonietchka licitat de mine il poti scoate, am rugat-o eu sa-l dea unui copilutz din zona ei care are nevoie de hainute.
Mai licitez:
pozitia 787. Cosmonaut gros , 2-3 ani (mamagiuliei) - ofer 15 roni
pozitia 705. Salopeta de fas, noua, nepurtata, marimea se potriveste pentru 2-3 ani, culare negru cu albastru. (ana_miti) ofer 25 ron.
si retrag pozitia 768. Geaca de iarna cu gluga pentru 3-4 ani si pun banutii pentru ea 15 roni.
Pup Alexul si mama lui
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
roandre spune:
Ralcat, pt 705. Salopeta de fas, noua, nepurtata, marimea se potriveste pentru 2-3 ani, culare negru cu albastru. (ana_miti) ar fi bine sa nu depui banutii in cont pana nu aflam dc Ana o mare....e de multa vreme la bazar si sa nu cumva s-o fi donat altui copil.
LiliaToma spune:
Desi avem ceva rochite, se pare ca pantalonii nu mai sunt la moda, ca in fiecare zi tr sa asortam rochita sau fustita pentru gradi, asa ca mai licitez:
780. Fustita-pantalon blugi, MarkSpencer, 2-3 ani (mamagiuliei) - 10 ron
784. Sarafan blugi Adams, 2-3 ani (mamagiuliei) - 14 ron
786. Sarafan blugi, 2-3 ani (mamagiuliei) - 13 ron
roandre spune:
Am actualizat listuta.
Ralcat, Ana_miti nu mi-a raspuns dar am impresia ca mai prin vara mi-a zis ca a donat hainutele unui copilas si sa le scot de la bazar dar am uitat.
Mii de scuze!
ralcat spune:
Nu-i problema Mihaela draga, stiu cat e de greu cu un pitic, la dublu imi imaginez ca e si mai si. Oricum, e de apreciat cate reusesti sa faci.
In cazul asta voi pune banutii pentru geaca si ramane licitatia pentru cosmonautul de la Mamagiuliei. Singura mea problema e ca nu am acum banutii, ii trimit cam intr-o saptamana, e ok ?
Pup, Raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,