BAZAR INCHIS! - Bazar pt ALEX (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

padrya , ar fi bine sa fie asa...si ne-ai fi de un real foflos daca ne-ai aduce informatia exacta. Mai intereseaza-te cam ce cantitate de teste trec medicii diabetologi pentru cele 3 luni, poate intre timp au marit numarul testelor de glicemie.
Multumim mult!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Padrya, multumesc mult de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

Ana am revenit cu informatii asa cum ti-am promis. Imi pare rau ca ieri nu am avut mai julte dar si noi suntem inca in ceata deoarece schimbarea listelor si a legislatiei s-a produs acum o saptamana si inca asteptam de la casa de asigurari informatii noi. Deci pentru copii se elibereaza pe reteta de insulina teste in nr de 150 teste lunar (daca iti da reteta pe 3 luni iti va scrie 450 teste). Deocamdata protocolul s-a incheiat cu anumite firme de exemplu Accucheck. Am primit vineri teste Accucheck active si go. Nu stiu ce aparat ai tu. Pt restyul de aparate asteptam sapt viitoare noi informatii.
Sper ca ti-am fost de folos si cum mai aflu ceva promit ca scriu aici.

Mergi la inceput

Ce vesti bune aduci, padrya. Macar copiii pana in 10 ani sa primeasca acele teste, pentru ca ei au nevoie de un numar foarte mare de teste zilnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Multumim mult de tot Padrya!!!! Vestea este super ! Noi primim acum Smart Check de la cabinetul de diabetologie. Sper sa primim si noi 150 de teste lunar. Ne-ar ajuta foarte mult. orice informatie de ultima ora este binevenita. Multumim mult de tot!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Ana, uite ce am gasit din domeniul legislatiei:

http://www.cnas.ro/pdf/17.07.2008_proiect.pdf

O sa pun mai multe linkuri si la mamicile cu dulcinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dragelor, o sa pun cutiile de Milumil 2 si la bazarul Alesiei, daca se vand acolo (mai ales ca am descoperit ca am 8) virez eu aici 75 de ron de la mine.

Nu va suparati, ma gandesc ca poate acolo intra mai multa lume.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ia uite ce de vesti bune citesc aici dupa intoarcerea din concediu!

Andries am sa pun acum in listuta acele cutii cu lapte. Dc se dau la celalalt bazar, nu e nici o problema. Doar sa ma anunti sa le scot de aici.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mcm mi-a cerut sa scot produsele puse de ea la bazar pt ca le-a donat deja in alta parte!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Raluca, am primit ieri coletul de la tine.
Multumesc!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput