BAZAR INCHIS! - Bazar pt ALEX (17)
Raspunsuri - Pagina 15
roandre spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Cred ca maine voi ajunge si eu la banca sa depun banutii pentru puloverul de la Ralcat. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Am verificat in cont dar nu au intrat banutii de la tine...in cazul in care ai depus banutii.
mariussimiuc spune:
Miha ,au intrat banutii? Fac o poza la chitanta daca e necesar. Scanner n-am.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
arcadia spune:
Maine depun si eu banii pentru puloverul de la ralcat pozitie 774.. imi cer scuze pentru intarziere
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
roandre spune:
Imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede dar am fost plecata in concediu si acum am putut verifica.
In cont au intrat in data de 13.11.2008 de la mariussimiuc 15 ron si in data de 26.11.2008 inca 14 ron (banuiesc ca sunt de la arcadia).
roandre spune:
Am actualizat listuta. Va rog ca cele care ati mai primit produse si in lista nu apar ca primite, sa ma anuntati!
arcadia spune:
Da, de la mine erau.. Cer scuze pentru 14 ron, cred ca a fost un comision.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
ralcat spune:
Am trimis si eu cei 30 roni datorie de demult.
Pupi multi, raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
nicol_mami spune:
buna fetelor spunetimi si mie cum trebui procedat ,cum vad hainutele ,etc si cum se trimit banuti eu mami nicoleta am o fetita claudia gabriela de 10 luni mar interesa un carucior sport ,si hainute am vazut pe forum ca se liciteaza si nus scunpe ...pupicii astept raspuns si pe id ciocoiunicoleta70@yahoo.com multumesc
roandre spune:
Am mai primit 50 ron de la LiliaToma si am actualizat listuta!
Pt ca acest bazar nu mai este interesant si pt ca nu voi mai avea acces la platforma e-bcr, anunt ca din data de 15 iunie nu voi mai incasa nici un banut in contul afisat pt ca il voi inchide.
Dc cineva doreste sa preia acest bazar ar fi f bine.
Eu voi trimite toti banutii din cont Anei si dc vreti sa-l ajutati in continuare pe Alex va poate Ana comunica contul ei personal pt donatii.
Va multumesc inca o data pt colaborare si Dumnezeu sa va rasplateasca pt tot binele facut acestui minunat copil!
ralcat spune:
Mihaela, te rog mult spune-i Anei ca m-ar bucura daca mi-ar trimite contul ei. Macar din cand in cand sper sa reusesc sa-i mai usurez viata cu o mica suma.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu