*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 7
Celia spune:
Diana, multumim .I-am dat eurespal 7 zile , de astazi dupa amiaza nimic.
Ralu, inseamna ca face si lucruri bune netul asta ...te alegi cu ceva , nu doar dependenta...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
da, Celia....
cu un sot pe cap...
forever...
Diana, voi imi faceti in ciuda cu inghetata voastra?
Atunci eu ma duc sa-mi iau jumate de pomelo!
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
pana la urma, ai vazut ce mult te iubeste, nu?
care sot mai aduce 8 zburatoare acasa intr-o singura seara?
vaaai...mai bine lipsa!

celia nu ti-a recomandat dr altceva?....in astea 7 zile ar fi trebuit sa se simta vreo ameliorare!
mihamora spune:
Celia -bine ai aparut! Ma bucur ca e bine Andreea![]()
Diana - nu ies noaptea cu fetele pt ca mai nou si fetele au iubiti si ies impreuna,dar ziua merg la restaurante sau baruri si stam la cafele sau mancam ceva. Ultima oara adica sambata am fost la carafa.
Si domnul sta cu copilul pt ca 4 luni am stat singura cu bebe, iar cand s-a intors el copilul avea 5 luni si ceva si de atunci o perioada de 2 luni numai el l-a schimbat, i-a facut baie si l-a imbracat cand sa iesim afara si ii mai facea si mancarea
, poate a vrut sa recupereze....Acum il mai schimb si eu rar, dar daca are kk il strig repede pe sot,ii fac eu baie si la imbracat, care se nimereste![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Inghetata...yamiii...
Noi nu tinem in frigider ca Andrei ar papa toata ziua.
Asta vara , luam cate o cutie cu 40 buc vafe, caci vecinii nostri sunt Amicii(depozit) si le puneam in congelator si toooot papam....
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mihamora spune:
quote:
Originally posted by addiana
ca tot a inceput michelle cu bancuri...
Femeia inteleapta. Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus: - Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14"alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani. - Draga mea, cred ca avem o problema! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus: - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)

POZE

ralnied1 spune:
Michelle, daca nu e secret, de unde s-a intors sotul tau? Adica nu era acasa? Numai daca nu-i secret...
Ce preturi sunt la Caraffa si ce se poate servi pe acolo? N-am fost niciodata, recunosc...
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Si domnul sta cu copilul pt ca 4 luni am stat singura cu bebe, iar cand s-a intors el copilul avea 5 luni si ceva
uau... cred ca ce depresie ma lua!
chiar daca al meu e plecat de dimineata pana seara, cateodata si doua zile, dara daca aveam nevoie de el era prezent! cu toate ca daca stau bine si ma gandesc imediat dupa ce am nascut nu aveam nevoie de nimeni!!! 
ralnied1 spune:
bey, nu ma speriati cu depresiile alea, ca nu ma mai bag la produs nimic dupa aceea...
Foto Ralu
mihamora spune:
Ralu - esti fan pomelo!
Daca racesti repede nu ai voie de inghetata
.Sotul meu a fost in austria.
La carafa se mananca de toate, mancarea e buna si preturi...nu stiu ..o salata si o apa 180 de mii...cred ca sunt cam la fel ca la pergola.
POZE 

si raisa (05.03.2006)