*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by Celia

Inghetata...yamiii...
Noi nu tinem in frigider ca Andrei ar papa toata ziua.
Asta vara , luam cate o cutie cu 40 buc vafe, caci vecinii nostri sunt Amicii(depozit) si le puneam in congelator si toooot papam....

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Imi plac f tare vafele alea si eu imi faceam provizii asta vara

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana, dar e ameliorata starea Andreei, fara febra , fara raguseala de aseara, mai e tusea asta care e seara ...dar cred ca e eficient tratamentul ca si la Andrei a fost acelasi si acum e k. Probabil ca la Andreea isi face mai greu efectul.
Michelle , ce schimb de responsabilitati aveti...sotul tau nu a fost in tara cand s-a nascut Domi?
Ralu , sunt mai bune fructele, nu pofti la inghetata...

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:

Inghetata...yamiii...
Noi nu tinem in frigider ca Andrei ar papa toata ziua.
Asta vara , luam cate o cutie cu 40 buc vafe, caci vecinii nostri sunt Amicii(depozit) si le puneam in congelator si toooot papam....

ahaa deci asa se cumpara inghetata! cu baxul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sunt anormala daca nici la Pergola n-am fost?
Am inteles cu sotul tau. Si cum ai facut fata de una singura, totusi?
Eu de ex, avand problemele cu mama, nu am cum sa ma bazez pe ea sub nicio forma. Cu soacra nu prea am chef sa am de-a face. Asa ca eu inca de acum incep sa fiu cuprinsa de depresiile post-natale... Stau si ma intreb (chiar si pe Miha o intrebam si ii ziceam ca o voi suna la fiecare 5 minute sa o intreb ce sa fac) cum as scoate-o la capat? E clar, nu-s normala la cap. Am mai zis-o si o repet...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

bey, nu ma speriati cu depresiile alea, ca nu ma mai bag la produs nimic dupa aceea...

Foto Ralu

Eu nu am avut depresii... ca nu am avut timp

Celia - a fost a plecat cand avea domi 3 sapt si el si mama si el s-a intors la botez, a mai stat 10 zile si a plecat iar vre-o 2 luni.
Asa e Diana, e important sa stii ca seara, nu conteaza ora, stii ca vine...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Al meu sot a venit cu 2 saptamini inainte sa vina Andreea , a fost plecat 8 luni pe perioada sarcinii...oare as putea sa-i pasez responsabilitatile macar pe jumatate din perioada?

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

quote:

Diana, dar e ameliorata starea Andreei, fara febra , fara raguseala de aseara, mai e tusea asta care e seara ...dar cred ca e eficient tratamentul ca si la Andrei a fost acelasi si acum e k. Probabil ca la Andreea isi face mai greu efectul.

ma refeream doar la tuse...daca s-a mai ameliorat. de ce spun, pt ca la denisa nu prea mai are efect eurespalul!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

ahaa deci asa se cumpara inghetata! cu baxul!!!

cred ca al meu sot la fel ar face, ca voi...
norocul meu (si ghinionul lui!) ca nu sunt finante chiar de aruncat asa, pe baxuri intregi de inghetata, ca ar fi in stare...
Eu nu-s fan inghetata, doar ca mi se pune pata asa, o data la nu stiu cate luni si pana nu pap, nu-mi trece. Uneori, nici macar o inghetata intreaga nu pot manca, doar moftul cred ca e de mine...

Nici macar fan pomelo nu eram pana in ianuarie... Da' de atunci, vai de mine, nici nu vreau sa ma gandesc cati bani am dat pe asa ceva. Bine macar ca nu-s prostii. Pentru un fruct, o leguma, merita banii...

Foto Ralu

Mergi la inceput

michelle adica tu ai ramas singura cu domi?? fara nici un ajutor de la altcineva?

ralu nu-ti fa griji, trec repede depresiile!!!! eu oricum abia acum ceva timp mi-am dat seama ca am avut parte de asa ceva dupa ce am nascut-o pe denisa!!! atunci eram prea ocupata sa-mi dau seama! (cum a spus si michelle)

Mergi la inceput

quote:

Al meu sot a venit cu 2 saptamini inainte sa vina Andreea , a fost plecat 8 luni pe perioada sarcinii...

e clar, voi sunteti mame-eroine! Felicitarile mele! Eu nu ma vad in stare de asa ceva...

Foto Ralu

Mergi la inceput