*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ralu - in primul rand eu nu m-am gandit nici un moment inainte de sarcina si nici in sarcina, la ce am sa fac si cum o sa ma descurc...
Statea soacra cu copilul o data pe saptamana 2-3 ore cat imi faceam eu cumparaturile, si seara ieseam la plimbare cu copilul si cu fratele meu, el mi-a fost de mare ajutor. In fiecare seara ieseam in copou,si stateam pana seara tarziu, ma intalneam si cu prieteni acolo.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana

ralu nu-ti fa griji, trec repede depresiile!!!!

adica, oricum am intoarce-o, tot la produs ajung in final...
Adevarul ca eu ma tot intreb de vreo 3 incoace ce naiba caut eu la subiectul asta? Ca nu ma incadrez nici la una, nici la alta...
M-am mai intrebat si zilele trecute, da' nu-s convinsa de raspuns...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Sunt anormala daca nici la Pergola n-am fost?

uraaa.. te-am intrecut! eu am fost la pergola!!!
quote:

Asa ca eu inca de acum incep sa fiu cuprinsa de depresiile post-natale... Stau si ma intreb (chiar si pe Miha o intrebam si ii ziceam ca o voi suna la fiecare 5 minute sa o intreb ce sa fac) cum as scoate-o la capat? E clar, nu-s normala la cap. Am mai zis-o si o repet...

conteaza mult sa ai prietene care au deja copii...eu am fost prima din grup si nu prea aveam cui sa-i cer sfaturi. dar tu o sa ne poti zapaci pe toate!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

Ralu - in primul rand eu nu m-am gandit nici un moment inainte de sarcina si nici in sarcina, la ce am sa fac si cum o sa ma descurc...

eu cand ma ingrijorez, ma refer in special la chestiile de ordin tehnic: baita, un scancet mai nu stiu cum, un stranut sau un tusit dubios... treburi de astea... (ma rog, mai multe, nu doar 2-3 cate am enumerat)... Eu intru in panica f repede (nu intotdeauna, dar de cele mai multe ori, da), cu atat mai mult daca e vorba de un bebelus...
Om trai si om vedea...
Va chem pe rand la mine...
O zi una, o zi alta... Asa aveti si voi ocupatie...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:

conteaza mult sa ai prietene care au deja copii...eu am fost prima din grup si nu prea aveam cui sa-i cer sfaturi. dar tu o sa ne poti zapaci pe toate!!!

in afara de voi, nu mai am pe nimeni cunoscut si apropiat, care sa aiba copilasi... asa mici...
deci tot voi ramaneti baza... Nu degeaba am zis ca va chem cu randul...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:

Adevarul ca eu ma tot intreb de vreo 3 incoace ce naiba caut eu la subiectul asta? Ca nu ma incadrez nici la una, nici la alta...
M-am mai intrebat si zilele trecute, da' nu-s convinsa de raspuns...

cum mey...vezi sa nu vada miha ce-ai scris!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana , da cutii intregi si erau alternativ , cand vanilie cand cacao ca sa avem la ce face pretentii...
Si da, tusea s-a ameliorat la Andreea , oricum la ea e prima data administrat, poate pe viitor daca va mai fi nevoie ...eu sper sa nu fie... sa nu-si mai faca efectul...
Ralu , eu cred ca instinctele materne nu te vor lasa sa fii asa de stresata cu ce ai sa faci...
Michelle,sotul meu a inceput plecarile pentru mai mult timp cand avea Andrei 2 ani si ma obisnuisem ...dar de cand e si Andreea , a fost plecat inainte de Craciun 2 saptamini...ce greu mi-a fost...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by Celia

Al meu sot a venit cu 2 saptamini inainte sa vina Andreea , a fost plecat 8 luni pe perioada sarcinii...oare as putea sa-i pasez responsabilitatile macar pe jumatate din perioada?

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Poti sa incerci

Al meu a avut grija de mine toata sarcina ca eu am stat 1 luna jumate in spital si apoi acasa numai in pat.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:

in afara de voi, nu mai am pe nimeni cunoscut si apropiat, care sa aiba copilasi... asa mici...
deci tot voi ramaneti baza... Nu degeaba am zis ca va chem cu randul...

ahaa, acum mi-am dat seama...totul a fost cu foarte mare atentie si grija premeditat!!! ai intrat la subiect sa ne intri sub piele si cand o sa ai un bebe sa ne chemi pe noi cu randul!!!

Mergi la inceput

quote:

cum mey...vezi sa nu vada miha ce-ai scris!!!

da' cred ca era inca pe aici cand am mai pus eu intrebarea asta...

Foto Ralu

Mergi la inceput