*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 10
mihamora spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by mihamora
Ralu - in primul rand eu nu m-am gandit nici un moment inainte de sarcina si nici in sarcina, la ce am sa fac si cum o sa ma descurc...
eu cand ma ingrijorez, ma refer in special la chestiile de ordin tehnic: baita, un scancet mai nu stiu cum, un stranut sau un tusit dubios... treburi de astea... (ma rog, mai multe, nu doar 2-3 cate am enumerat)... Eu intru in panica f repede (nu intotdeauna, dar de cele mai multe ori, da), cu atat mai mult daca e vorba de un bebelus...
Om trai si om vedea...
Va chem pe rand la mine...
O zi una, o zi alta... Asa aveti si voi ocupatie...
Foto Ralu
Lasa ca trecem pe la tine zilnic prin rotatie
Nevoia(cum a fost in cazul meu) te invata...
Celia -si eu am fost obisnuita cu plecarile lui, dar acum a fost altfel, in ianuarie a vrut sa plece iar si din cauza mea nu a mai plecat, ca am facut crize...

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Michelle, si al meu a avut grija de mine, de la distanta...
Imi pare rau ca ai avut o sarcina dificila ...dar acum te bucuri de dragul de Domi.
Ralu, cum ce cauti aici...sa te molipsesti de la noi...de bebici...
Diana ,ce depresii mamica? ai avut timp de asa ceva?
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
ahaa, acum mi-am dat seama...totul a fost cu foarte mare atentie si grija premeditat!!! ai intrat la subiect sa ne intri sub piele si cand o sa ai un bebe sa ne chemi pe noi cu randul!!!

pe cuvant de onoare ca nu asta a fost scopul... Vorbesc f serios...
Eu va citeam, doar ca voi vorbeati de bebei, de dr...
Pai eu ce puteam sa va scriu?
Cand am vazut ca ati deviat si spre alte subiecte, ei... atunci mi-am zis ca aici, fiind fete de gasca, merita incercat...
Si asa am intrat si eu sa ma bag in seama... Bine, a contribuit mult si faptul ca era Miha pe aici...
Si uitati unde am ajuns acum... sa scriem cate aproape un capitol pe seara...
Foto Ralu
mihamora spune:
quote:
Originally posted by addianaquote:
Originally posted by ralnied1
in afara de voi, nu mai am pe nimeni cunoscut si apropiat, care sa aiba copilasi... asa mici...
deci tot voi ramaneti baza... Nu degeaba am zis ca va chem cu randul...
ahaa, acum mi-am dat seama...totul a fost cu foarte mare atentie si grija premeditat!!! ai intrat la subiect sa ne intri sub piele si cand o sa ai un bebe sa ne chemi pe noi cu randul!!!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Diana , ai dreptate, eu nu m-am prins

POZE

addiana spune:
chiar ca voi sunteti mame eroine!!!
la mine sotul a fost plecat vreo 10 zile dupa ce am nascut-o pe raisa "la pania cu abionu"(cum zicea denisa) si daca nu ma suna intr-o zi de vreo 4 ori intram in panica! cum ai spus michelle, conteaza mult sa stii ca seara oricat de tarziu ar fi vine acasa!
mihamora spune:
quote:
Originally posted by Celia
Michelle, si al meu a avut grija de mine, de la distanta...
Imi pare rau ca ai avut o sarcina dificila ...dar acum te bucuri de dragul de Domi.
Ralu, cum ce cauti aici...sa te molipsesti de la noi...de bebici...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Sunt convinsa Celia, doar ca la mine a fost altfel si daca nu era el poate nu as fi reusit.Asa este , acum ma bucur din plin de "reusita"
POZE

ralnied1 spune:
bey, am dat dezmintire mai sus!!!!!!!!
Sa ma molipsesc, Celia? Aha... eu in general ma molipsesc repede cand e vorba de ceva 
Michelle, eu, in general, de nevoie am invatat multe... Mai ales in ultima vreme... recunosc.
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by Celia
cum spuneam, atunci nu mi-am dat seama, dar de curand sora mea care se pregateste si ea sa faca un bebe mi-a povestit ca nu vroiam sa vina nimeni in vizita nici macar ea. intotdeauna gaseam scuze, ba ca mi-e somn, ba ca e mofturoasa denisa... ca sa nu va spun ca uitandu-ma la filmuletul de la prima baita a denisei am vazut ce fata acra aveam ca a spalat soacra fata si eu mai mult am asistat!!! mai aveam putin si o dadeam afara!!!

mihamora spune:
quote:
Originally posted by addiana
chiar ca voi sunteti mame eroine!!!
la mine sotul a fost plecat vreo 10 zile dupa ce am nascut-o pe raisa "la pania cu abionu"(cum zicea denisa) si daca nu ma suna intr-o zi de vreo 4 ori intram in panica! cum ai spus michelle, conteaza mult sa stii ca seara oricat de tarziu ar fi vine acasa!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Pai mi l-am dorit atat de mult si am luptat atat de mult, incat faptul ca eram singura cu bebe era "floare la ureche" si cand ma ajungea oboseala sau nervii sau greul ma gandeam la faptul ca sunt o norocoasa ca mi l-a dat DD si trebuie sa ii multumesc si imi trecea tot
POZE

ralnied1 spune:
adica sora ta trebuie sa nasca in curand?
sau e si ea in aceeasi faza ca si mine?
Foto Ralu

si raisa (05.03.2006)