*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 11
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Michelle, eu, in general, de nevoie am invatat multe... Mai ales in ultima vreme... recunosc.
ce surprinsa o sa fii cand o sa vezi ca toate o sa decurga atat de natural, de la alaptat la baita, de la schimbat pampers la imbracat!... cum spunea si celia: instinctul matern! (si eventual cartea "mama si copilul"!
ralnied1 spune:
Asa e, Michelle, ai mare dreptate...
Drept dovada, ai un cavaler pe cinste acum... si poate ajungem sa ne incuscrim intr-un final 
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
(si eventual cartea "mama si copilul"!)
pe care mi-o dati vreuna dintre voi
adevarul e ca la teorie, cred ca sunt un geniu...
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
adica sora ta trebuie sa nasca in curand?
sau e si ea in aceeasi faza ca si mine?
Foto Ralu
e in aceeasi faza ca si tine!!!!
deocamdata incearca sa se lase de fumat! ne-a promis (ca sa n-o mai batem la cap) ca pana la sfarsitul lui 2008 ramane insarcinata!
ralnied1 spune:
ar fi interesant sa mergem in continuare, si eu, si ea, in paralel, cu aceleasi faze 
eu nu fumez, deci pot zice ca-s inainte cu un pas... a... inainte am baut multa cafea, dar din decembrie m-am lasat (nu pt un bebe, ci asa, pur si simplu...)... Deci pot zice ca acum trebuie sa asteptam sa se lase si ea de fumat, nu?
Foto Ralu
addiana spune:
fetelor eu cred ca ma duc sa-mi inghiontesc domnul care sforaie!!! maine ma trezesc s-o duc pe denisa la gradinita, trebuie sa fac neaparat de mancare pana la 12 si daca o sa fie frumos- asa cum s-a anuntat- iar o sa stam mai mult pe afara! si nu de alta, dar sa nu-mi pice ochii-n gura cand ies in oras!!!
mihamora spune:
quote:
Asa e, Michelle, ai mare dreptate...
Drept dovada, ai un cavaler pe cinste acum... si poate ajungem sa ne incuscrim intr-un final
Foto Ralu
Parca ma faceam cumatra cu tine, acuma te-ai sucit...

A deci tu iti doresti bebe si te mai intrebi ce cauti aici...eu credeam ca inca nu ai in plan...dar tu cauti informatii
Pai spor la treba surioarei tale Diana, eu m-am lasat de fumat in momentul in care am vazut testul pozitiv
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Ralu, sora Dianei si-a propus sfarsitul lui 2008 ...tu?
Michelle, important e ca ai avut sprijin si ca aveti un copil minunat asteptat si sa va bucurati de el.
Diana,realizarea visului surorii tale,curand sa o primim aici, la odisee.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
eu ziceam ca in seara asta ajung acasa, mananc ceva si aterizez in pat...
e aproape 2 ceasul si eu ma uit la Grey's Anatomy si stau cu voi la barfa...
am luat-o razna de tot...
oare in noaptea asta am liniste?
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
ar fi interesant sa mergem in continuare, si eu, si ea, in paralel, cu aceleasi faze
eu nu fumez, deci pot zice ca-s inainte cu un pas... a... inainte am baut multa cafea, dar din decembrie m-am lasat (nu pt un bebe, ci asa, pur si simplu...)... Deci pot zice ca acum trebuie sa asteptam sa se lase si ea de fumat, nu?
Foto Ralu
chiar a sunteti in aceeasi faza!! gasiti orice motiv pentru a amana!!!

dar acum serios, faci un copil cand vrei (nu spun cand te simti pregatita, ca s-ar putea sa nu te simti niciodata cu adevarat pregatita!) nu pentru ca toata lumea te bate la cap!!!