*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Michelle, eu, in general, de nevoie am invatat multe... Mai ales in ultima vreme... recunosc.

ce surprinsa o sa fii cand o sa vezi ca toate o sa decurga atat de natural, de la alaptat la baita, de la schimbat pampers la imbracat!... cum spunea si celia: instinctul matern! (si eventual cartea "mama si copilul"!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Asa e, Michelle, ai mare dreptate...
Drept dovada, ai un cavaler pe cinste acum... si poate ajungem sa ne incuscrim intr-un final

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
(si eventual cartea "mama si copilul"!)

pe care mi-o dati vreuna dintre voi
adevarul e ca la teorie, cred ca sunt un geniu...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:

adica sora ta trebuie sa nasca in curand?
sau e si ea in aceeasi faza ca si mine?

Foto Ralu

e in aceeasi faza ca si tine!!!! deocamdata incearca sa se lase de fumat! ne-a promis (ca sa n-o mai batem la cap) ca pana la sfarsitul lui 2008 ramane insarcinata!

Mergi la inceput

ar fi interesant sa mergem in continuare, si eu, si ea, in paralel, cu aceleasi faze
eu nu fumez, deci pot zice ca-s inainte cu un pas... a... inainte am baut multa cafea, dar din decembrie m-am lasat (nu pt un bebe, ci asa, pur si simplu...)... Deci pot zice ca acum trebuie sa asteptam sa se lase si ea de fumat, nu?

Foto Ralu

Mergi la inceput

fetelor eu cred ca ma duc sa-mi inghiontesc domnul care sforaie!!! maine ma trezesc s-o duc pe denisa la gradinita, trebuie sa fac neaparat de mancare pana la 12 si daca o sa fie frumos- asa cum s-a anuntat- iar o sa stam mai mult pe afara! si nu de alta, dar sa nu-mi pice ochii-n gura cand ies in oras!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:

Asa e, Michelle, ai mare dreptate...
Drept dovada, ai un cavaler pe cinste acum... si poate ajungem sa ne incuscrim intr-un final

Foto Ralu

Parca ma faceam cumatra cu tine, acuma te-ai sucit...

A deci tu iti doresti bebe si te mai intrebi ce cauti aici...eu credeam ca inca nu ai in plan...dar tu cauti informatii

Pai spor la treba surioarei tale Diana, eu m-am lasat de fumat in momentul in care am vazut testul pozitiv

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ralu, sora Dianei si-a propus sfarsitul lui 2008 ...tu?
Michelle, important e ca ai avut sprijin si ca aveti un copil minunat asteptat si sa va bucurati de el.
Diana,realizarea visului surorii tale,curand sa o primim aici, la odisee.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

eu ziceam ca in seara asta ajung acasa, mananc ceva si aterizez in pat...
e aproape 2 ceasul si eu ma uit la Grey's Anatomy si stau cu voi la barfa...
am luat-o razna de tot...
oare in noaptea asta am liniste?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:

ar fi interesant sa mergem in continuare, si eu, si ea, in paralel, cu aceleasi faze
eu nu fumez, deci pot zice ca-s inainte cu un pas... a... inainte am baut multa cafea, dar din decembrie m-am lasat (nu pt un bebe, ci asa, pur si simplu...)... Deci pot zice ca acum trebuie sa asteptam sa se lase si ea de fumat, nu?

Foto Ralu

chiar a sunteti in aceeasi faza!! gasiti orice motiv pentru a amana!!!
dar acum serios, faci un copil cand vrei (nu spun cand te simti pregatita, ca s-ar putea sa nu te simti niciodata cu adevarat pregatita!) nu pentru ca toata lumea te bate la cap!!!

Mergi la inceput