*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 12
mihamora spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
ar fi interesant sa mergem in continuare, si eu, si ea, in paralel, cu aceleasi faze
eu nu fumez, deci pot zice ca-s inainte cu un pas... a... inainte am baut multa cafea, dar din decembrie m-am lasat (nu pt un bebe, ci asa, pur si simplu...)... Deci pot zice ca acum trebuie sa asteptam sa se lase si ea de fumat, nu?
Foto Ralu
Ok, DIana , noapte buna! Al meu tot in sufragerie e cazat, cred ca a inceput sa ii placa

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Pai spor la treba surioarei tale Diana, eu m-am lasat de fumat in momentul in care am vazut testul pozitiv
si eu la fel... de doua ori!! degeaba....

ralnied1 spune:
quote:
Parca ma faceam cumatra cu tine, acuma te-ai sucit...
A deci tu iti doresti bebe si te mai intrebi ce cauti aici...eu credeam ca inca nu ai in plan...dar tu cauti informatii
1. da, stiu... Da' ma gandesc ca am fi si mai aproapiate in calitate de cuscre, nu? Suna mai bine...
2. de vrut vreau... Dar nu e suficient sa vrei... Si cum eu daca nu gandesc de 1000 de ori inainte un lucru, nu pot... Informatii inca nu adun. Pentru ca sunt sigura ca le uit pana la momentul necesitatii lor. Prefer sa intreb atunci.
3. ma intreb ce caut, pentru ca la gravide nu ma includ, la mamici nici atat... de asta... cred ca eu-s pe la aspirante... pe acolo pe undeva... sau visatoare...
Foto Ralu
mihamora spune:
Raluca - daca mai stai mult, iar se trezeste guta inainte sa adormi tu 
Asa e Celia, asta e cel mai important.
POZE 
addiana spune:
quote:
Ok, DIana , noapte buna! Al meu tot in sufragerie e cazat, cred ca a inceput sa ii placa
POZE
tot racit e, nu?
asa a inceput si al meu, cate o noapte doua in sufragerie, si pana la urma am ajuns si eu cu el... doar nu puteam sa-l las sa doarma singur! dup-aia dormea dezvelit si racea pe bune!!!!
ralnied1 spune:
Sper ca e obosit si Guta ala in noaptea asta si ma lasa in pace...
Diana, ce bine "m-ai citit" ![]()
Celia... nu am un target...
Si vorba Dianei, au cam inceput sa ma streseze cei cu care ma tot intalnesc, sau vb la tel ori pe Mess si ma intreaba acelasi lucru: un bebe??? Cand???
Nu zic aici de fetele de pe forum, de maica-mea, de nasaaaaaaaa (ca ea ma terorizeaza cel mai cel...), de matusa, de cei dragi...
Si eu, daca cineva imi face chestii de astea, mai tare ma incapatanez si fac contrar...
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
3. ma intreb ce caut, pentru ca la gravide nu ma includ, la mamici nici atat... de asta... cred ca eu-s pe la aspirante... pe acolo pe undeva... sau visatoare...
Foto Ralu
te incluzi la IASI!!!! nu e de ajuns?!
michelle, buna faza cu guta guta!

mihamora spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Parca ma faceam cumatra cu tine, acuma te-ai sucit...
A deci tu iti doresti bebe si te mai intrebi ce cauti aici...eu credeam ca inca nu ai in plan...dar tu cauti informatii
1. da, stiu... Da' ma gandesc ca am fi si mai aproapiate in calitate de cuscre, nu? Suna mai bine...
2. de vrut vreau... Dar nu e suficient sa vrei... Si cum eu daca nu gandesc de 1000 de ori inainte un lucru, nu pot... Informatii inca nu adun. Pentru ca sunt sigura ca le uit pana la momentul necesitatii lor. Prefer sa intreb atunci.
Foto Ralu
Am mai incurcat un mesaj mai devreme, da bine ca nu s-a observat.
Vezi sa nu se supere Ella ca ea e cuscra acum
,mai tarziu mai vedem...E si asta un pas important "sa vrei"
DIana - eu sper sa nu ma mai apuc de fumat...
POZE

addiana spune:
quote:
E si asta un pas important "sa vrei"
cred ca e chiar primul pas! nu-i asa ralu!!!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
te incluzi la IASI!!!! nu e de ajuns?!
daca e sa o luam de-a dreptul... nici ieseanca nu sunt de loc...
da' ma rog, sa zicem ca trecem peste... acum am buletin cu domiciliul in Iasi (chiar daca la socri, bine ca e numai buletinul cu adresa aia...)
Foto Ralu