*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 6
Celia spune:
Michelle, Andreea e tot cu tuse ..dar mai mult , seara .Multumim. Bine ca nu mai face febra Domi.
Diana, asa suntem toate ,avem jurnalul in cap...la al meu sot eu i-am gasit potrvita reclama ai de la bcr cu”daca ar fi ...” si mi-a replicat ca i-a expirat cardul la ei...ca n-are cine sa-si aduca aminte in locul lui...
Kriss, frumos cum v–ati inceput relatia care a continuat cu casatorie si nasterea Alessiei si avand asa multe date de sarbatorit...o tineti in petreceri...
Heeeeiii .... nu va prind din urma...ati prins viteza 5 pg intr-o ora?
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
addiana spune:
ralu sunt total de acord cu tine! si nu imi interzice(deobicei ma intreaba unde merg...sa nu fie golani!!!- stie el ce stie!!!
), doar ca nu sta el cu fetele!!!! de asta ma oftic... si deobicei cand ies "intre fete" mereu apar si barbatii fetelor inclusiv al meu!!!!
ziua mai ies, chiar daca merg in vizita la prietene sau la un suc/prin magazine...si fetele le las la soacra.![]()
edit: buna celia...asa e cu reclama... mereu cand e la tv ii dau ghionturi!!!
ma bucur ca adreea e mai bine!
ralnied1 spune:
Salutare, Celia! Era si timpul sa apari!
(si eu cu sotul... tot de pe net am inceput... unde duce dependenta...)
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
ralu sunt total de acord cu tine! si nu imi interzice(deobicei ma intreaba unde merg...sa nu fie golani!!!- stie el ce stie!!!),
e posibil sa fi fost eu prea dura in exprimare...
nu cred ca e vorba chiar de interzicere...
ci de discutii relativ banale la inceput, dar care pot degenera ulterior, nu?
a... ca te intreaba unde te duci... mi se pare normal... mai ales noaptea... Iti poarta de grija... De asta. Nu i-o lua in nume de rau...
Dar cred ca doar nici tu nu-i ascunzi unde te duci...
Foto Ralu
mihamora spune:
eu ma uit pe otv la farse si sunt pe jos de ras 
acuma mananc inghetata de ciocolata cu visine
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
Michelle, m-am uitat si eu un pic mai devreme...
La inceput eram fana.
Da' de la o vreme au inceput sa ma plictiseasca, nu stiu de ce... Nu mai aveau acelasi farmec de la inceput...
Inghetata???? Asa as manca si eu...
Da' azi cand m-am trezit la amiaza, abia puteam vorbi. Cred ca mi s-a intors raceala. Peste zi mi-am recapatat glasul, dar in momentele alea abia scoteam niste sunete... Deci ma vad nevoita sa renunt la inghetata.
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
e posibil sa fi fost eu prea dura in exprimare...
nu cred ca e vorba chiar de interzicere...
ci de discutii relativ banale la inceput, dar care pot degenera ulterior, nu?
a... ca te intreaba unde te duci... mi se pare normal... mai ales noaptea... Iti poarta de grija... De asta. Nu i-o lua in nume de rau...
Dar cred ca doar nici tu nu-i ascunzi unde te duci...
nu ralu n-ai fost dura in exprimare! am vrut doar sa explic eu mai bine cum "sta treaba"!
addiana spune:
si eu am inghetata!!!! ma duc la frigider...revin!!!
ralu lasa ca papam noi si pentru tine!
sanatate!
ralnied1 spune:
pana la urma, ai vazut ce mult te iubeste, nu?
care sot mai aduce 8 zburatoare acasa intr-o singura seara? 
Foto Ralu