*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

crezi ca-l intrece pe sotul meu?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by addiana

seara sau noaptea?

de ce esti indiscreta si tu acum? cand poate si ea... parca mai conteaza asa mult?

pai ma gandeam, ca al meu nu prea e de acord ca eu sa ies noaptea fara el!!! zice ca sunt femeie maritata cu doi copii acasa!
si ca sa stiu daca ma revolt sau nu????

si daca mai sta si sotul cu domi...deja ma oftic!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

crezi ca-l intrece pe sotul meu?

Foto Ralu

facem schimb de poze????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

pai nu noaptea, ziua sau seara, cel mai tarziu am ajuns la 10 seara. sotul sta, da,nu face mofturi.

Eu te intrebasem despre luna Ralu, vezi sa nu o iei pe urmele mele

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

pai nu noaptea, ziua sau seara, cel mai tarziu am ajuns la 10 seara. sotul sta, da,nu face mofturi.

adica tot ma oftic!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

Eu te intrebasem despre luna Ralu, vezi sa nu o iei pe urmele mele

banuiam ca tu sau Diana, dar... nu m-am mai dus in urma sa verific. Pur si simplu mi-am amintit brusc. Si sa stii ca n-am ce sa o mai iau pe urmele tale, ca deja ti-am luat-o inainte...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:

facem schimb de poze????

nu cred ca vrei...
si oricum, prea recente cu el, nici n-am...
ca nu prea sta la pozat...

Foto Ralu

Mergi la inceput

ca tot a inceput michelle cu bancuri...
Femeia inteleapta. Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus: - Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14"alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani. - Draga mea, cred ca avem o problema! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus: - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea!

Mergi la inceput

quote:

adica tot ma oftic!!!!

vrei sa te oftici si mai tare? da' fara suparare, te rog...
mie mi se pare o tampenie ca sotul sa interzica, sau ma rog, sa reproseze cand sotia intarzie sau pleaca undeva fara el, cum ziceti voi cu fetele de ex, sa comenteze...
al meu stie chestia asta si prin urmare, ma lasa sa fac absolut tot ce doresc...
si chiar daca ar incerca sa comenteze sau sa-mi impuna ceva, stie ca tot ca mine fac, deci... nu se mai complica...
adica daca vreau acum sa ies din casa undeva, plec si gata... fara sa avem discutii ulterior...
acum recunosc ca nici eu nu prea am iesit asa de nebuna, mai ales fara motiv, dar ca idee va ziceam...

Foto Ralu

Mergi la inceput

da chiar michelle pe unde iesiti? ca eu de cand n-am mai iesit nu mai stiu nik... in domeniul asta eu sunt babaciune!!!!

Mergi la inceput