*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 5
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by addiana
seara sau noaptea?
de ce esti indiscreta si tu acum? cand poate si ea... parca mai conteaza asa mult?
pai ma gandeam, ca al meu nu prea e de acord ca eu sa ies noaptea fara el!!! zice ca sunt femeie maritata cu doi copii acasa!

si ca sa stiu daca ma revolt sau nu????

si daca mai sta si sotul cu domi...deja ma oftic!

addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
crezi ca-l intrece pe sotul meu?
Foto Ralu
facem schimb de poze????
mihamora spune:
pai nu noaptea, ziua sau seara, cel mai tarziu am ajuns la 10 seara. sotul sta, da,nu face mofturi.
Eu te intrebasem despre luna Ralu, vezi sa nu o iei pe urmele mele 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
pai nu noaptea, ziua sau seara, cel mai tarziu am ajuns la 10 seara. sotul sta, da,nu face mofturi.
adica tot ma oftic!!!!

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Eu te intrebasem despre luna Ralu, vezi sa nu o iei pe urmele mele
banuiam ca tu sau Diana, dar... nu m-am mai dus in urma sa verific. Pur si simplu mi-am amintit brusc. Si sa stii ca n-am ce sa o mai iau pe urmele tale, ca deja ti-am luat-o inainte...

Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
facem schimb de poze????
nu cred ca vrei...
si oricum, prea recente cu el, nici n-am...
ca nu prea sta la pozat...
Foto Ralu
addiana spune:
ca tot a inceput michelle cu bancuri...
Femeia inteleapta. Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus: - Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14"alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani. - Draga mea, cred ca avem o problema! Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus: - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea!
ralnied1 spune:
quote:
adica tot ma oftic!!!!
vrei sa te oftici si mai tare? da' fara suparare, te rog...
mie mi se pare o tampenie ca sotul sa interzica, sau ma rog, sa reproseze cand sotia intarzie sau pleaca undeva fara el, cum ziceti voi cu fetele de ex, sa comenteze...
al meu stie chestia asta si prin urmare, ma lasa sa fac absolut tot ce doresc...
si chiar daca ar incerca sa comenteze sau sa-mi impuna ceva, stie ca tot ca mine fac, deci... nu se mai complica...
adica daca vreau acum sa ies din casa undeva, plec si gata... fara sa avem discutii ulterior...
acum recunosc ca nici eu nu prea am iesit asa de nebuna, mai ales fara motiv, dar ca idee va ziceam...
Foto Ralu
addiana spune:
da chiar michelle pe unde iesiti? ca eu de cand n-am mai iesit nu mai stiu nik... in domeniul asta eu sunt babaciune!!!!