LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani cu fericire si sanatate Rianna!

La multi ani Carmenfr si Dallina sa va dea DD putere,sanatate si sa va bucuratzi de puiutzi!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna! Ce zi frumoasa, cel putin aici in Bucuresti. Sunt franta. Am stat toata ziua afara si cred ca mai iesim o tura daca ma mai tin picioarele. Dimineata am fosst la biserica si oricat m-am grabit pe drum spre casa Maria a adormit asa ca am stat afara sa doarma (a vrut numai 30 minute dar tot e bine) apoi am intrat numai cat sa manance si am iesit iar. Din pacate nu i-am mai gasit pe gemeni si pe Elyanne in parc ca fugisera la masa dar am dat-o pe Maria in leagan (unde se lasa cu plans la sfarsit indiferent cat de mult o tin), in balansoar... si pe drum spre casa , d ela soare probabil, iar i se facuse somn si cu greu am tinut-o treaza pana am ajuns sus iar acum chiuie in patut si arunca suzeta, ma striga, face orice numai sa nu se culce.

Deci o zi superba, asta si pentru ca Dumnezeu ne-a ferit de o mare nenorocire. La pranz am pus gaza in scun sa-i dau sa manance , am legat-o si m-am dus sa ma spal pe maini. Cand m-am intors Maria era in picioare pe scaunul de masa. Am crezut ca mor. Din fericire nu a cazut dar nu stiu cum de a stat asa linistita. Ea nu are mare stabilitate daca nu se tine de nimic, ar fi putut cadea imediat. Am avut mare noroc. Deci de acum nu va mai ramane nici un minut nesupravegheata si ii voi monta eu alte centuri care sa se prinda in 5 puncte nu ca astea in 3. Ca era legata dar degeaba. Bine ca nu a patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LA MULTI ANI! albinuta Riana. Sa fii sanatoasa, frumoasa si fericita.

La multi ani si mamicilor DALINNA si CARMENFR. Sa fiti sanatoase, fericite, sa va cresteti frumos copilasii, sa va bucurati de ei si petrecere frumoasa astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Alexia
Rianna
Carmenfr
Dalinna

Gabdyd - iti tinem pumnii sa depasesti depresia si sa ai mulat bafta cu stagiul,chiar daca va trebui sa stai departe de fetele tale atata timp.

Paxela - felictari mergaretei Delia.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hehe ... io l-am gasit zilele trecute pe Andrei intins pe masa incercand sa se de-a jos s ide pe masa... ar fi cazut in cap...
L-am luat pe Mihai din scaunul de masa si l-am dus in camera. Cat a durat? 10 secunde din sufragerie pana in dormitor... si la retur Andrei, care s-a gandit ca n-are sens sa ma astepte... a iesit din scaun si urma sa coboare si dupa masa...

Elena reusise performanta la varsta lor sa cada in fund de pe masa... tot asa, iesind din scaunul de masa... si incercand sa coboare de pe masa-masa...

Am stat afara de la 12 pana la 14... ca niciodata in ultima vreme...
Cand ne pregateam sa pelcam m-a sunat Tzuna sa-mi spuna ca vin in parc... dar pt. noi era tarziu deja... si tot atunci a aparut si gasca de prieteni... nu stiu daca stiau ca suntem acolo sau au iesit in plimbari... Am iesit singura cu toti trei, pt. ca sunt singura cu ei... si mi-a picat bine, ca m-au ajutat la intoarcerea acasa... cand toti erau maraiti, de oboseala, de foame.....

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

In timp ce scriam mesajul mi-a oprit Arianna calculatorul,apoi a fugit cu rotobilul e asa de scumpa si ca sa fie cu pereche l-a mai oprit odata

RIANNA

CARMENFR

ALEXIA

Crina Arianna este disponibila care aveti nevoie v-o imprumut,dar veniti dupa ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
RIANNA
SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
LA MULTI ANI! MAMICI:CARMENFR si DALLINA
sa fiti sanatoase si sa va aduca viata numai bucurii.

LA MULTI ANI! pentru bondarei nostri care astazi au mai implinit o lunisoara.
ALEXIS FLORIAN de mami ALIA RO
EDUARD ANDREI de mami ELLAMISS
SEBASTIAN ALEXANDRU de mami MADALINA78

Sa aveti o noapte linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani!!!!
RIANA, CARMENFR SI DALINNA

Sa va dea Domnul tot ce doriti!!

Nu sunt in toane prea bune, m-a stors de tot spitalul bunicii, boala mea si acum a pus capac plecarea sotului. O sa-mi trec vremea aici cu voi.

Tzuna, bine ca nu s-a intamplat nimic rau. Asa mi se ridica si Giulia in leagan si in scaunul de mancat, degeaba e legata. Elyannei, ce sa-i mai spun , ca pe cand se uita la unul, celelalt s-a si ridicat.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

La multi ani Rianna,Carmen si Dalina!!!!!
Sanatate si multi ani fericiti va doresc!!!!!!

Despre noi...ce sa va mai zic.....emotii mari...Desi maine ii rupem turta si abia pe 2 martie petrecem am niste emotii de zile mari.Anul trecut pe vremea asta aveam un burtoi de zile mari.Iar peste nici cinci ore ma apucau contractiile.Doamne ce-a trecut timpul..

Abia astept sa pun poze si sa va zic ce-a luat din tavitza ingerasul meu mergaret.

Va las ,ca am avut casa plina de musafiri si suntem frantzi(mai ales Ana)Multi la tot stupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Amma - maine dimineata ne rugam pentru tine.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput