LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Rianna sa cresti mare sanatoasa sa ai parte de fercire si noroc

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Iar aduceri aminte... acum un an:

Trimis la: - 24/02/2007 : 13:06:56

Sarut-mana mamicilor si viitoarelor mamici.Eu sunt sotzul Andreei si am sarcina legendara ca sa mai prind mancare calda acasa sa va spun ca la ora 8:15 a venit pe lume bebitza mea pe care o va chema RIANNA si care cantareshte 3,250 kg si care are 50 cm.Mai multe nu shtiu ce sa zic asha ca o sa o las pe a mea sotzie sa continue cand se intoarce.Nashtere usoara viitoarelor mamici si sanatate maxima bebeilor deja nascuti.Si sa ne dea sanatate Dumnezeu si noua ca sa ii creshtem mari frumosi si sanatoshi ca sa ne putem bucura de ei.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95180&whichpage=13

La muuuuuulti ani Rianna!

Andreeeeeeeeeeaaaaaaaaa la apel te rugam
Hai ca n-ai mai scris de o mie de ani... si pozeeeeeeeee cu frumoasa mica!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Alexiaaaa!!!!

La Multi Ani, Rianna!!!!

da vb lu Kitty, noi ragusim degeaba aici?! haideti cu pozeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Io azi declar ca am intrat oficial in panica ; Raresu a facut 11 luni 11!!!!!!!!imi aduc aminte ca eram disperata cand ziceam are "1 luna doar una, ce greu treceeee". Acu ce ma fac? a crescut raresu, nu mai e bebelus, nu mai striga dupa el copiii in parc "bebe,bebe", acu e el cel care striga asa (ma rog, in visele mele frumoase).

Si tot azi declar oficial ca am baiat care poate fi educat. Adica am vazut ca stie multe chestii cu care nu l-am pisat la cap neaparat. Am ramas surprinsa cand i-am zis Unde-i masina?! si el a gasit-o...sau adu mingea sa ne jucam si a stiut dupa ce sa se uite. Plus ca e un gospodin desavarsit, ma ajuta la intins rufele, mi le da el.....pe jos, sau la calcat...la fel. De dat cu matura ati vazut ca se pricepe, ce mai..... am mai pus ceva filmulete la semnatura dar in mare majoritate is cu el mergand...ca asta face toata ziua

vroiam sa mai raspund pe ici pe colo dar scrieti asa de mult incat am uitat, asa ca o las pe altadata.
Chiar asa...propun sa nu mai scriem nimic inafara de urarile de la multi ani

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Carmenefr la multi ani sanatosi si fericiti

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani traiasca! Multi ani traisca!

La multi ani RIANNA!

La multi ani CARMENFR!

La multi ani DALLINA!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Scuze, dar n-am chef de scris altceva decat felicitari.
Nu mai am bebe! Am copilas cu fite , cu speculari sentimentale, cu personalitate!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani, Rianna!!!

La multe lunite si sarbatoritilor zilei!

Multumim mult de felicitari pt Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Rianna!!!
Sa cresti mare, sanatoasa, fericita si norocoasa!

La multi ani mamicutele Carmenfr si Dallina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Rianna

Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, sa umplii viata parintilor tai doar de clipe de bucurie!

La multi ani Carmenfr si Dallina!

SuperMami_1 - ce pui mic si roscovan in obrajori ai!!! Rares.

Kami - ce mare si frumoaaaaaaasa e Timeea!!! Si ce palmier mare are!!! Noi avem trei fire si vreau sa-i iau motul de 2 ori . Se poate?!?!?!

Diana - o sa fie greu fara printesele tale, dar sa vezi cand te vei intoarce la ele (incarcata de cadouri, evident) ce bucurie va fi pe ele.

Bravo Delia mergareatza , a asteptat si ea dintzisorii ca apoi sa plece la plimbare linistita si voioasa prin casa.

tzuna - petreceri frumoase si la cat mai multe cadouri interesante pentru Maria ... rasfat pe capul ei cu atatea petreceri.

Roxana - Rares cred ca-ti face in ciuda, cu cat zici tu ca el nu face si nu drege, cu atat iti arata mai multe Raresel istet. vad ca te pregatestoi de zor de party. Ai umflat deja baloanele.

Si apropos de baloane - Lauramar ce mai face Arianna , ca parca ea trebuia sa fie responsabila cu baloanele de aniversari.

Noi... asa cum ne stiti .. ne-am hotarat ca nu ne ajunge ziua pentru joaca si ne mai trebuie si noaptea, asa ca pe la 3 noaptea mai bagam o portie . Nu mai pot face nimic fara ea, se tine scai de mine, deci dam cu aspiratorul impreuna (uneori ea pe aspirator), spalam si calcam tot impreuna, daca ar si manca... as fi super incantata. Dar e bebelul meu scump si drag asa ca-i iarta mama toate. O trece de perioada de aparitzie a dintzilor si om manca si noi mai bine(speranta moare ultima ).

Crina si Maya Georgia

Luna a10-a

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuuuulti ani Carmen!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput