LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
La multi ani RIANNA,CARMEN SI DALINA!sa va dea Domnu multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Multumesc frumos de urari

Va invit, asa pe seara, la o praji cu bezea...
Merge maine cu un cappucinno

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

LA MULTI ANI, RIANNA!

LA MULTI ANI, CARMEN SI DALLINA!

Subscriu la ce zic fetele in legatura cu pozele. Chiar nimic, nimic? Mada_rozz, ca tot l-ati dezmotat pe Mark, sparge tu gheata, please, please!
Cadou pentru un an- momentan nu m-am gandit decat la jucarii. Sa vedem ce idei imi mai vin intre timp.
karra, pupici lui Winnie sa-i iasa mai usor maselutele. Si la noi premolarii de sus sunt pe drum, gingia e umflata tare si vanata, dar vad ca nu avem scandal si chiar doarme bine noaptea de la o vreme(o trezire de papa in 11 ore). De-ar fi tot asa, ca mi-au iesit peri albi in ultimele 5 luni.
gabdyd, am citit postarea ta cu inima stransa. Dar unde e stagiul acela, pleci din tara de nu le mai poti vedea atata vreme? sa iesi mai repede din depresie!
Felicitari Rares pentru progrese! Am revazut azi pozele cu el, asta imi place cel mai mult, iti vine sa-i mananci cutisoarele acelea de la nas!
Domnisoara Thea, fii cuminte, puiule si las-o pe mami sa respire un pic cat sa ne mai spuna despre tine, sa mai puna o poza, ceva.
Crina_mio, de ce vreti sa-i luati motul de 2 ori? Pupici tizei noastre harnicute, care ajuta pe mami la treaba.
tzuna, bine ca n-a patit nimic Maria. Pe Maya de mult n-o mai las singura in scaunul de masa. Are o viteza la iesit de sub centuri, doar m-am intors cu spatele si ea e in picioare.
kitty, capul sus, respira adanc, o sa treaca si asta. Eu iti ofer un ceiut, nu se compara cu al sotului, stiu, dar poate poate o sa te simti mai bine.
Azi am fost afara fara carut, doar cu hamul si-am stat sa cercetam pietricele, frunzulite, doamne cu sacose interesante, etc. A fost frumos.
Hai ca nu ma mai lungesc, mai bine plec ca ma tenteaza prajitura lui Carmen si sunt deja .

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Stefaniya ma bucur ca vii in Romania sa-ti reincarci bateriile, sper ca o sa ai acces la net si ca niciodata nu o sa mai simti nevoia sa-ti stergi vreun mesaj. Poate ai mai scris si am uitat- tu vorbesti si romaneste cu Carl sau deocamdata vorbiti numai o limba cu el sa nu-l zapaciti?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Da,eu vorbesc cu el in romaneste.Asa am si fost sfatuita de asistenta,socrii...El oricum va invata daneza de la sine,va merge la camin,gradinita,copii,klaus...
Nu vreau sa se simta frustrat cand merge in Romania ca nu intelege si plus de asta,ai mei nu ar putea sa comunice cu el.
Niste prieteni,tatal francez,mama daneza,si fiecare vorbea cu piciul in limba materna si el a asociat franceza cu barbatii si daneza cu femeile.El nu vorbea in daneza cu barbatii
Si am luat-o ca pe o lectie si ii vorbesc uneori si in daneza,ii mai si citesc carti in daneza.

Am o prietena in Italia si ea nu a vorbit cu baietelul ei romaneste,de teama sa nu-l zapaceasca,si acum cand are 4 ani,baietelul nu vrea s-o asculte deloc cand ii vorbeste in romaneste.Iar ei cand merg acasa parintii nu pot comunica cu cel mic.

La multi ani celor sarbatoriti!

Mady - ne vedem.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Astazi e sarbatoare in stup! E ziua printesei Ana!
La multi ani, Ana!
Viata ta sa fie lunga si frumoasa si multe impliniri sa va bucure pe parintii tai si pe tine!!!

Ama, azi inca un hop! E ca si trecut, nu? Noi suntem tot langa tine, dupa cum sti!

Arissa multumesc frumos, esti f draguta, asa ceiut cu dedicatie, cine mai are?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi ani, Ana draga! Sa cresti mare si cuminte si frumoasa, sa ai o viata fericita si plina de toate bucuriile si sa-ti dea Doamne Doamne tot ce se poate mai bun! Sa continui sa ii bucuri pe mami si pe tati si sa le luminezi zilele in fiecare moment al vietii lor!

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Alexia
Rianna
Carmenfr
Dalinna
Ana

Gabdyd - iti tinem pumnii sa depasesti depresia si sa ai mulat bafta cu stagiul,chiar daca va trebui sa stai departe de fetele tale atata timp.

Paxela - felictari mergaretei Delia.

Florin_a multa sanatate tie si fetitei si sa numai treceti nicicand prin asa ceva.
Am vazut poze si filme cu toti bebeii "noi" dar si cu cei "vechi" si m-am prapadit de ras cu Carl desi mami Stefanyia nu sa prins ca trebuie sa lipeasca cutia cu scoci sa nu se mai deschida...si sa nu mai iei cutia baiatului ca-ti dau na-na.
Pentru ca fimiu ma saboteaza tot editez si editez.....
Arissa esti o dulce ...acum ceva timp ne dadeai nist ecafele delicioase si acum vi cu ceai pt Kitty esti o draguta la fel ca dulcica ta care linge tot...noroc cu pozele puse de tine ca m-am linistit...nu am catel am doar un baietel care linge tot inclusiv geamuri si oglinzi si musca tot inclusiv pe mami de umar
Kitty multa putere sa te descurci cu copii si bunica din spital
Tzuna si Elyanne dati idei de tinut copii in siguranta in scaun sau carut ca al meu sa desfacut in mers in carut de era sa pice sub roti...noroc ca l-am vazut la timp ca altfel......si are centura cu 5 puncte de prindere

va rog sa ma scuzati pentru intarzierea mesajului dar ieri a implinit si tatal meu 62 de ani si am petrecut cu familionul tot weekend-ul iar timpul liber a devenit deja o amintire ...intre ingrijirea copilului,plimbari in parc la leagane,masaj si fitness,intalniri cu clientii si servisare si curatanie prin casa numai e timp nici de comp nici de tv.
va pup si va doresc o saptamana minunata.
acum trebuie sa fugim putin la nani ca ne-am trezit la 6.30.pupici si sa stiti ca va citim si avem salvate la favorite albumele voastre si le vedem si revedem mereu

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Acum un an

25/02/2007 : 22:22:26

Buna seara tuturor mamicilor si viitoarelor mamici! Sunt sotul lui loradin si sunt delegat sa va anunt ca astazi,25.02.07, la ora 9am (fara sa respecte lista de programari)a venit pe lume ANA. (cezariana, 2,950kg, 50 cm) Mai multe o sa aflati de la ea cind vor veni acasa. Va doresc multa sanatate, voua si copilasilor vostri!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95180&whichpage=22

La muuuuuuuuulti ani, Ana!

Amma Asteptam sa ne dai vesti f. bune la retur.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ANA sa cresti mare si sanatoasa sa ai parte de fericire si noroc

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ANA
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA BUCURII INIMILE TUTUROR CELOR CARE TE IUBESC!

acum sa felicitam si albinutele si bondareii care astazi mai implinesc o lunisoara pt ca mai avem asa putin si nu o sa mai uram pt lunisoare, ci pt ani.
LA MULTI ANI!
DAVID MATEI de mami LUIZAS
MARIA GABRIELA de mami VAL
IRENE-NICOLE de mami SIVMA

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput