Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Ce de sarbatoriti azi!
mami de Maria
tati de Sabina
tati de Yaia
mami Mishuta

Miruna Ioana de Lia_B
Mihai Sebastian de Ceamica
Andrei de Aeperju
Giulia de Cristina85ss
Alexandra Elena de A_alinta

Rooooox, unde esti?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Multumim, Sim! La multi ani sotului! Sper ca ati petrecut bine. Eu te dadusem si pe tine lipsa mai devreme. Se pare ca ai abandonat sarbatoritul, ca nu poti sta departe de noi.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROX bine ai venit ,motivat absenta ,mai ales ca te simt odihnita si nestresata ,cred ca este meritul sotului tau .Bravo sotul Roxanei ,bravo
BETTY o mamica obosita si stresata ,odihnestete si o sa-ti treaca si migrena .
LUY felicitari fetei frumoase pentru al doilea dintisor .
CARPATINA mai duamna sunteti de coma
YAIA LA MULTI ANI tatalui tau ,sigur ca este iubit ,mai ales cu atatia nepoti .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia
Yaia, La multi ani tatalui tau! niciodata nu-i prea tarziu...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Multumim!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Am cautat in urma postarea unde Yaia scria cand a fost ziua tatalui ei, ca nu-mi aminteam
Deci care va sa zica duamna carpatina are dreptate Aplicam si noi retroactiv o urare de La multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Multumim, Luy! pentru tine si pentru Gene-Lungi-Doi-Dintzishori!

ps Chiar i-au iesit bune ultimele analize pe care le-a facut, a avut ceva probleme cu greutatea si cu inima, acum e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

fetelor va multumesc tuturor pentru urarile adresate mamei mele ,sunteti niste dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

quote:
Originally posted by magdaz

Erina, cu cit a crescut perimetrul craniana si in ce interval de timp? Ce PC avea la nastere?
tu sau sotul atu aveati capshorul mai mare cind erati bebei sau copii mici?
e bine totusi sa faci transfontanelara..asa de control.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Magda, multumesc pentru interesul pentru problema mea. Stiu ca esti medic.
De citeva ore stau pe siturile straine si tor citesc la macrocefalee.
Nu vreau decit sa ma gindesc ca Daria este bine!!! Am intilnit si citeva explicatii mai optimiste ( benign subdural hygromas of infancy) fata ce cele care implica asocierea cu boli pe care imi e frica sa le si scriu.

Daria a avut PC-35 la nastere. A evoluat asa:
6 weeks-38cm pe percentila 50%
12 weeks-40cm pe percentila 38%
16 weeks-42cm aproape de percentila 75%
22 weeks-44cm pe percentila 95%

Pediatrul a masurat si perimetrul toracelui=42cm. Daria s-a nascut cu PT=33cm.

Daca folosesc formula PC=t/2=10 imi da PC=43.5
Dupa alte surse la cinci luni ar trebui sa aiba aprox. 41cm.

Am sa imi intreb parintii daca aveam capul mai mare. La vremea aia nu erau medicii asa de scupulosi. La virsta Dariei atit eu cit si hubby eram grasuti-dupa aceea am fost slabi uscati- si din poze se vede ca aveam capul destul de maricel. Now, not so much. Imi amintesc chiar ca la 16 ani hubby parea sa aiba un cap mic in comparatie cu corpul desirat...

Am sa vad daca gasesc in PN un aparat ecograf care sa fie cu adevarat bun pentru transfontanelara.Am citit ca CT si MRI sunt mai precise cind se trateaza intradevar de macrocefalee.Oricum nu vreau sa ajung acolo. Nici transfontanelara nu as face. Stii vorba aia. Daca "te cauti" imposibil sa nu gasesti ceva. Dar trebuie sa ma sigur ca Daria e bine.

Maine dimineata ii fac o serie de analize. Am mai scris undeva ca avea oasele craniului moi, a luat 4ml Ca pe 10 zile/luna si am ajuns la 6 picaturi de vigantol. Revenim decocamdata la 4 picaturi si vedem dupa analize. Facem hemoleucograma-trebuia sa o fac de mai mult timp, calcemie, calciu ionic, fosfatoza alcalina, fosforemie, sumar urina si cred ca am sa duc si pentru coprocultura.

Sorry ca m-am lungit!

Multumesc.

P.S. Doamne ajuta sa nu fie nimic. Pentru a avea un tablou perfect: Daria e foarte atentala tot, se joaca frumos-prinde, se intinde dupa jucarii, raspunde la stimuli, chiar de dinainte de 2 luni tinea biberonul, ride, zimbeste, se misca vioi.

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Pe ultima suta de metri urez si eu bunicilor La multi ani si multa sanatate!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Multumim, Maria! La multi ani si probabil celei mai tinere bunici pe care o stiu eu!
Auzi, dar cuscra ta pe unde umbla? Nu mai baga o stire aici la noi? Sau iar o citeste soacra-sa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Am fost si noi la controlul de 6 luni la 5 luni si 3 saptamani, ca mai fac si astia de aici greseli si ne chiama prea devreme.
Yannisa e ok, doar capsorul putin turtit la spate si cateva cosulete/brobonele pe fata pe care a spus sa nu le tratam in nici un fel decat daca se extind si pe corp.
Cantarea la control 7240g ( de la 2870g la nastere), 68cm ( de la 47cm la nastere) lunga si capsorul 41cm ( de la 32cm la nastere). Dr a spus ca e cam prea mare (!) e peste nu stiu ce limita, e ok, dar cam prea mare :) deci pot duce cantarul inapoi :)
Nu avem dintisori, suntem destul de lenese la rasuciri, chiuim, palavragim, radem mult, dar rar cu voce.
Multumim pt urarile pt ziua socrului!
Diversificarea merge bine, doar ca mi-a cam baut cam putin lapte in ultimele 3 zile, insa nu ingrijorator de putin.

daca vreti sa ne mai vedeti, am timis pe mail link-ul cu pozele noi ale Yannisei.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, multumesc!!!

Eu am graficele de crestere cu trei masuratori, respectiv: medic de familie, pediatru si cele facute de mine. Am verificat azi si acasa tot PC=44

Cele enumerate anterior sunt toate de la pediatru. Corespund in evolutie cu masuratorile mele.

Acum incep sa ma gindesc la tot felul de prostii.
Mi se pare ca Daria se sperie la zgomote mai mult ca inainte...Am surprins-o dormind cu ochii putin intredeschisi, parca doarme prea mult....OFFF!!!

'''''

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Mergi la inceput