Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
diwana spune:
Erina, draga de tine. Imi imaginez cum te simti . Daria e bine, incearca sa nu mai citesti in avans, o sa te ingrijorezi doar inutil. Fiecare lucru la timpul lui. M-am apucat si eu sa citesc depre diagnosticul lui Rares si m-am ingrozit ce de complicatii pot sa apara la asa ceva. Dar nu mai citesc. Asa ca din proprie experienta te sfatuiesc sa nu mai citesti nici tu. Du-te mai bine s-o pupi pe Daria. O pup si eu pe capsorul ei de fetita desteapta. Stie tati ce zice .
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
mihailescu teodora spune:
La multi ani! si de la mine...
Io pe ultima suta de metri cu botezul.....emotii(pozitive,evident),bb marait,i-am dat 2.5 ml Nurofen in seara asta ca ma dispera.Adormea,se trezea,din 5' in 5'!Era spalat,schimbat,satul,ce-o fi avut ,nu stiu,i-am zis si-o rugaciune!
Vom vedea pina maine!
Va pe toate!
Rox,bun venit in lumea noastra
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Bee spune:
Buna fetele!
Sa va traiasca cei mari si dragi! La Multi Ani pentru ei!
La Multi Ani si celor mici si draguti sarbatoriti!
Ce am vazut asa in viteza pe ultima pagina: Erina si fetita ei cu caputul maricel. Offff ce emotii am avut si eu cu fetita mea (care e acum cea mare). A fost mereu o capoasa si jumatate. Nu ca era in percentila 95, ci iesea din grafice! Iar eu am avut si altfel de probleme cu ea, dar oricum, neuroloaga cand ma vedea cu ideea mea cu capul mare, imi zicea: "Doamna, nu stiti cum arata un copil cu hidrocefalie". SI avea dreptate. SI mi-am dat seama ca la cununia noastra religioasa, pirostria largita la maxim nu statea decat pe varful capului sotului meu, asa ca.......Mostenire de familie! Fii-miu avea la 2 luni PC 42, acum la 4 luni nici nu vreau sa stiu, dar raportat la cat e de lung, pare ok. SI la asta ar trebui sa te raportezi: la lungimea copilului. Daca e mai lunguta, cred ca are si capul mai mare. Oricum, ca femeie patita ce sunt, ash zice ca n-ai motive reale de ingrijorare.
fetele si Noapte BUNA!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by diwana
Erina, draga de tine. Imi imaginez cum te simti . Daria e bine, incearca sa nu mai citesti in avans, o sa te ingrijorezi doar inutil. Fiecare lucru la timpul lui. M-am apucat si eu sa citesc depre diagnosticul lui Rares si m-am ingrozit ce de complicatii pot sa apara la asa ceva. Dar nu mai citesc. Asa ca din proprie experienta te sfatuiesc sa nu mai citesti nici tu. Du-te mai bine s-o pupi pe Daria. O pup si eu pe capsorul ei de fetita desteapta. Stie tati ce zice .
Subscriu la cele spuse de Diwana,iti spun din proprie experientza!
Fetelor ,voua va merge mess-ul?Ca eu nu ma pot loga!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Yaia spune:
Erina, uite, pot sa-ti zic masuratorile lui Tudor, ca sunt cam apropiate valorile:
la nastere - 36
la 2,5 sapt. - 38,3
la 7 sapt. - 40
la 3 luni - 42
la 4 luni - 43,2
Noua nu ni s-a spus ca ar fi vreo problema si chiar pediatrul i-a facut ultimele verificari, la 4 luni (de obicei e o asistenta).
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Erina spune:
quote:
Originally posted by diwana
Diwana multumesc pentru cuvintele de incurajare!
Bee multumesc ca ai impartasit din experienta ta! Mi-au facut bine mesajele voastre!!!
Fug linga Daria! Noapte buna tuturor!!!!
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Multumim, Maria! La multi ani si probabil celei mai tinere bunici pe care o stiu eu!
Auzi, dar cuscra ta pe unde umbla? Nu mai baga o stire aici la noi? Sau iar o citeste soacra-sa?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
multumesc mult ,intradevar ,mama e o bunica tare tinerica
CUSCRA mea pe care o dulce ,absenteaza motivat ,se pregateste sa-l boteze pe frumosul meu ginere ,asta daca nu s-o fi razgandit cand a citit biata femeie ca mama m-a facut la 18 ani ,eu am facut la randul meu copil la 18 ani ,daca ma mosteneste si Teo? cuscra ,nu cred ca e bai ,suntem si noi soacre tinere si frumoase
Are dreptate YAIA ,te mai citeste socrela? sau cred ca acum e ocupata sa-i caute garderoba fisi ,apropo stie cumnata cu ce te imbraci la botez?
diwana spune:
Va multumesc pt. urarile de sanatate pt. piticul meu. Doamne ajuta sa se vindece odata! Groaznic!
Roxanica bombonica bun venit. Mi-era dor de tine
Mary, esti ok?
Yaya, cum mai stai cu lucrarea aia a ta desteapta? Merje, merje? Spor la scris!
Luy, tu chiar esti minunata. Nu te-ai gandit sa scrii carti pt. copii? Poate ajungi si tu ca mama lu' Harry Potter. Pe bune! A! era sa forget. Pup iepuroaica.
Erina spune:
Teodora, la mine merge mess-ul. Thank you!
Yaia, chiar ca sunt apropiate. Multumesc mult!!!
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/
adimercedes spune:
Greyerash, sa-ti traiasca bucalalta. TAre dulce e cu rozaliu.
Referitor la cursul ochiului si canal "obturat", eu am mai zis pe aici si ma repet: LASA COPILUL IN PACE!!!! Isi revine singur ochiuletul pana la un an! Doar 1% din bebelusi au canalul obturat, restul il au doar prea ingust si se va deschide pe masura ce le creste fatzuca!!! Nu supune copilul la traume numai ca sa te simti tu bine si sa nu mai fie nevoie sa cureti cu ser.
Am ramas foarte neplacut surprinsa cu ce usurinta se recomanda, una-doua, operatie de desfundare de canal, cand el, saracul, e doar prea mic. Nu iti supune copilul la stres inutil, te rog eu frumos.
Imi permit sa iti spun astea pt ca si Lisa a avut aceeasi problema si si-a revenit de la sine. Eu am intrebat pe medicul de familie si pe pediatru si TOTI mi-au spus ca nu se face nimic pana la un an. Se trateaza doar conjunctivita, daca e cazul (ca din cauza ca nu se curata f repede ochiul exista risc crescut de conjunctivita) si se curata ochiul de cateva ori pe zi cu ser fiziologic.
La noi toata situatia s-a rezolvat pe parcursul a 2 zile!!!
Ai incredere.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii