Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mai, cum o string pe cuscra Mariei, cum apare cu vesti!

Diwana, mersi de intrebare. Azi n-a mers, ca Tudor a dormit afara, la plimbare, vreo 2 ore si in casa s-a trezit. si m-a tzitzilit in dupa-amiaza asta... a mancat de a spart! Sper sa doarma macar toata noaptea, a picat la 10 si 20.

Va tzuc de noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

quote:
Originally posted by bikmaria
multumesc mult ,intradevar ,mama e o bunica tare tinerica
CUSCRA mea pe care o dulce ,absenteaza motivat ,se pregateste sa-l boteze pe frumosul meu ginere ,asta daca nu s-o fi razgandit cand a citit biata femeie ca mama m-a facut la 18 ani ,eu am facut la randul meu copil la 18 ani ,daca ma mosteneste si Teo? cuscra ,nu cred ca e bai ,suntem si noi soacre tinere si frumoase
Are dreptate YAIA ,te mai citeste socrela? sau cred ca acum e ocupata sa-i caute garderoba fisi ,apropo stie cumnata cu ce te imbraci la botez?

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Mary, Mary, scoti cate una!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Un ultim lucru pe seara asta: Felicitari pt. majorat, duamna Carpatina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ERINA iubita ,au dreptate fetele ,nu te mai stresa ,mergi la un control si ai sa vezi ca totul e ok ,tocmai am vazut poze cu DARIA este asa de frumoasa ,pai tu vezi ceva in neregula la papusica asta de fata ?lasa prostiile si gandurile negre .Nu-ti face rau singura si nu te mai gandii la prostii ,o sa vezi ca totul este bine .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yaia

Un ultim lucru pe seara asta: Felicitari pt. majorat, duamna Carpatina!

a facut DUAMNA 18 ani si nu da de baut?
pai ce sa zic LA MULTI ANI pustoaico .

Mergi la inceput

DIWANA multumesc de intrebare ,sunt bine dupa cum vezi ,recuperez cele doua zile in care nu am fost activa ,vreau si eu sa fiu membru matur ca DUAMNA sa serbez si eu majoratul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Si la sectiunea Speciale: Rares o pupa pe Mirunica de mami Dana.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana ma bucur ca a fost frumos si te-ai simtit bine in micutza excursie de shopping

noapte buna fetelor,asa mii de somn ca nus` cum o sa ma trezesc dimineatza bleahhhhh

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

sa va spun un banc:
Intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi, cate unul sub fiecare brat. Trece o femeie pe langa el si spune: - Sint asa de draguti...cum ii cheama? - Habar n-am. - Sint baieti?...fetite?... - Habar n-am. - Dar ce fel de tata esti dumneata?... - Nu sint eu tatal lor cucoana. Eu sint doar vanzator de prezervative, iar astia sint doua reclamatii...pe care le duc la firma...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Scriu repede ca mor de somn, special pentru Erina: scoate-ti din cap ideea cu "capoasa" ca nu e nimic asa-i modelul la moldova si nu numai (si-n bucuresti se mai intampla ), uite si aici:

http://community.webshots.com/user/Andriesh

plus ca eu am avut nefericita ocazie sa cunosc copil cu pb cum ai spus tu si ...arata incomparabil altfel...

Andries

Mergi la inceput