Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beeeyyy Claudel amu garantez ca nu mai dormi si o sa fi tot cu nasu'n coasta astora

Dorisuleeee n'ai inteles ma duceam sa ne invelim,dezgolim stiu eu mai ce....

Maria tu pentru mine esti o persoana draga si scumpa foc si plina de surprize placute pentru sufletul meu.
Da o sa iti spun eu personal de ce!

Lore baga o bericica,ca dadui destula si alegi cu care vrei sa incepi sau esti si prea a fost dintr-o data cu atatea bunaciuni?

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bey, Goango..mai ne faci mult pofte? cu haitele astea de mese musculare?
Ce-i trimiti la biata Lore, ce sa faca cu ei? poate numa sa-i puna la smotruit...
Da-i incoa, pana isi revine de tot Lore, sa ne folosim noi de ei...se zice ca-i testam, apoi ii spunem la Lore, cum se prezinta si cum presteaza...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

e colorata pagina=a postat Laurelu' ...
bei fata, nu esti pe treaba ta ....
cica noi suntem in post unde-i gasesti soro???

Lore, teminaaa meii, ma sui in masina..pe bune

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Fetelor ma gandeam ca am putea face o trupa ceva de genulwww.youtube.com/watch?v=Lad9PVjKwOE" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by claudia74

Dedicatie speciala ptr ROCKERA NR 1 si ptr sufletelul meu si ptr toate ROCKERITELE

www.youtube.com/watch?v=_Ns59Bmqpms" target="_blank">Don't cry

Lasa Lore ca nici eu nu is pe departe

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

si tu mi-esti draga mah Goango...ce sa fac...
Lore, io am scris da nu ai vazt de bere

AI GRIJA CE-TI DORESTI CA S-AR PUTEA SA TI SE INTAMPLE!!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by claudia74

In continuare ptr Lore

www.youtube.com/watch?v=JgiGrXpOhYg&feature=related" target="_blank">Nothing elsa matters

Da eu cum mai dorm reauo,unde ti-e barbatu ma,tu ce te vaiti!
am scris gresit titlul dar numai corectez

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Ce faceti va bagati peste mine ,hai lasati si pentru mine macar ceva virtual.
Simo scuze dar de la bere .Si daca te urci in masina ma bucur ca nu beau si eu berea singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Doaaaamneeee miluieste gloata asta de nebune!!!! ca la ce vietatzi bipede viseaza.....in frunte cu mine ........

Dorisakeeeeeeee faci fatza la ASTIA sau la domnii ASTIA?? i-am trimis din timp sa ii pui sub cheie pentru cand trebe smotocit FUSIONUL!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, asa scurt? nu vii sa bei o bere? de la mine?
Cum e matzuca? plecati maine? sau nu?

Am deschis cap nou, am schimbat titlul...daca aveti alte sugestii...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput