Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei femeie...sa nu te mai prind fara cupila la prosteli din astea unde vin cupilasii, 'nteles????
hai, fugi la somn!
blonga cum ai zis si tu...numa buna de agatat javrele! buna de tot!
si vezi ca faci pereche cu Robi a lui Katik...sa mor de nu-mi fac minigradinita in curte!
si Emma o sa fie sefa, face ordine la cupii...ca o sa fie varza tot in curte!
am fugit si io pe maine!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Laurelu draga si scumpa , nu inteleg de ce compu meu nu vrea sa te vada blonda ... si mai ceva , te rog cand mai filmezi papusa , sa te lasi in jos si sa o filmezi de la nivelul ei sa se vada mai bine scumpetea aia de multrita. OK?

Cat despre intaneala , Emma desi slabita si bolnavioara , a zis ca i-a placut tare mult , nu inteleg de ce ar vrea sa vina sa stea cu niste nebune ... pfoi ce kupila am ... a inteles ce facem noi cand vin fara ea , dar chiar si asa ea vrea sa mai vina ... se pare ca nu e departe de noi...

Ma bucur nespus ca am cunoscut-o in sfarsit pe lore si energica si frumoasa Laura si pe Mihi care nu este asa cum mi-o inchipuiam. Zicea cineva ca frumoasa , cred ca e putin spus.

Va pe toate ... unde fras ati disparut asa?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

ce, gata ?! l-ai adormit pe Laci?! s-a culcat freza deja?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... freza mea e tapana si cred ca si dimineata va fi la fel poate chiar mai ciufulita

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ok, chestii de noapte tarzie ... pt fetele cu nostalgii Mehala, de la un cunoscator bun zona. Cica va amintiti de grisu cu lapte si cacao de la gradi? Da casele de pe strada Munteniei - demolate intre timp - le mai tine minte careva? Da o ruina - cica ii ziceau copii din zona Cetatea - de pe campu de langa cimitir isi mai aduc careva aminte? Astea sunt aminitiri sotior, eu aveam doar o matusa pe Plugarilor, amintiri vagi din zona...

Din pdv meu faina intalneala, mai ales ca a venit si Mihi cu fluturasul si ca am cunoscut-o pe Lore - mi te imaginam cu totul altfel - da parca tot mai faine is birturile din zona Unirii, sau asta o fi spirit de zona, ca eu cupil Cetate ma numesc.... Mi s-a parut scurtutz, poate ca am venit eu la spart de targ, bine ca am scapat cu jugulara intreaga dupa fazele ioz.... Puici tuturor, Aida matza ta e superba, nu uita ce am vb, oricand ajutor. Anda tel meu e Motorola V3 - zice sotu - iar aparatu de foto Nikon D80 cu 2 obiective, unu lung si unu scurt(?) pricepi tu ce , ca io nu stiu??

Apoi noapte buna va doresc si un weekend super fain...

Inca o data pusi tuturor

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Hehe Dani de la Cetate are sotu meu amintiri, acolo mergeau si fumau si tata lui il privea de la balcon (stateau pe Orsova si aveam balconu exact catre Cetate)
De casele demolate imi mai amintesc, a ramas o singura casa acum in picioare (era a unei colege de clasa).
Maine vorbesc cu mamanu meu pe messenger, abia astept s-o vad pe camera imi e asa dor de ei si sper ca pana prin mai sa fie aici.

Va pup, we fain va doresc
Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Neatza!!!!!
Hai trezirea si poftiti la cafea si pentru Laura un ceai sau ce vrea ea.

Despre aseara .Ma bucur ca v-am cunoscut,mi-ar fi placut sa avem mai mult timp.M-a impresionat tare mult Emma cata energie si Aida vesela cu toate ca ma gandesc ca nu ii este tocmai usor.
Restul toate asa cum va vazusem in poze ,doar ca acum am si vorbit.Sunteti niste fete deosebite si chiar ma bucur sa va am prietene ,daca imi dati voie sa va numesc asa.
Poate pe tine Danitin te-am cunoscut cel mai putin ,nu cred ca am reusit sa vorbim ceva si as vrea sa te intreb cum sunt si cum te astepta-i sa fiu.

Mai vreau sa ne intalnim
Azi eu am program full-time,gatesc,spal,merg la cimitir,sa platesc niste facturi si daca mai am timp sa fac curat in curte.
Astept si eu sa vad pozele facute de Anda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lore03

Mai vreau sa ne intalnim

asta se cheama sindrom de tigle plecate de acasa sau de viitoare pacienta Vacarescu
io nu pot sa zic ca mi s-a parut ca esti altfel, finuta, delicata da puternica de fapt!
hai pusi si spor la treburi!

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineatza gagicelor!

Iaca ca am gatat de facut ceaiul pentru mine si cine mai doreste,gata-i si cafeaua asa ca acum puteti sa va beti www.youtube.com/watch?v=vlpukKCUPZk" target="_blank">in linishte tot ce v-am facut.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ce mi-ati facut cu pancarda aia,aseara nu am crezut ca mai intra careva si am inchis,nu am cuvinte,vb Silvanei,nu mi-a venit sa cred asa ceva,is cu ochii in ceata de dimineata,va multumesc din suflet, sageti cu miere sa mi le dea cineva sau sa le dau eu la cineva,va multumesc ptr idee,ar fi super sa am si eu parte de asa ceva,ca sunt ko in casnicia asta care nu imi aduce nimic,numai copiilor (adica lui Andi numai),in fine,ma bucur ca v-ati intalnit,v-ati cunoscut toate si mai ales ca v-ati gandit la noi multi ptr toate.
Ma de Cetatea aia am uitat si noi mergem pe acolo la joaca.
Laura draga no comment ce fetita ai,Doamne ce m-am bucurat de fetita ta si de tine ma bucur,ca o poti creste cum vrei,poti vorbi cu ea cum vrei,ai exact vocea mea,cum vorbeam cu Deni cand era mica,orice ii spuneam Bine Mama,Hai Mama,etc si acuma ma doare asa mult ca nu pot vorbi cu Andi romaneste,sincer incerc de ceva timp dar parca nu imi iese ce vreau sa spun si vad ca se cam uita ciudat la mine copilul,e tarziu ptr asta,auzi am o nelamurire,la batuta moldoveneasca i-ai zis Mayei hai mama ca asta e de la origini ,pai ma tu nu esti banatanca'n toalele tale?
Katik nasol ca nu ai putut sta cu fetele la troci mai mult.
Lore zici ca gagicile creaza dependenta,pai nu stiu ce fac eu daca o sa le cunosc,o iau razna si mai mult aici,stiind ce prietene minunate asi putea avea daca asi fi in ro si aici sunt singura cuc live ma refer ca virtual sunteti aici si pentru mine.
Ma s-au trezit copiii astia toti si is calare pe mine,merg la treburi administrative,scriu mai incolo.
la toate

Mergi la inceput