Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza la fete.

beeei ce intalneala tampa am tras. linistita rau. da las ca poate ii mai bine asa. io recunosc c-am fost cu energia la zeroo. saptamana nasoala, oboseala. am vazut ca si voi. daaar las c-o recuperam la ms la bar cit de curand. sa zicem ca asta a fost de incalzire pentru lore. si io am vrut musai s-o vad pe printesa de miorlau.

ca sa va dati seama ce praf si pulbere is de oboseala nu va povestesc decit ca dimineata, acu la 9, eram la bazin la usa cu edi si nu intelegeam di ce ii inchis. doi tampiti carpiti de somn ne uitam tauci la poarta aia. cursul e la 10 da io nu m-am prins ca-i 9, am crezut ca-i 10. asa ca am tras o tura de ras cu edi, ne-am dat 2 suturi in fund si ne-am intors acasa. merem napoi la 10.

dupaia vin sa pun pozele.
tzuc

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Meeeyyy Lore,Dana si Silvana nu spusarati nika de culoarea me de ciuf daca sa ma mai fac ashe ori ba.

Fu tare fain asara da c-am putzan si io as mai vre da mai devreme daca s-ar putea.

Aidooo -tza ta e o scumpa,o dulce de fetitza....cuminte foc,nu face vad nazbatii si papacioasaaaa.....-iiiiiici.

Lore draga Laurica ta e o scumpete si o lipicioasa.....tare drag mi de ea,blondutza cu parul lung si gospodina ca mamicutza ei.-iiiici si voua multi.
Fetelor imi facea Laurica placinta cu portocale cu coji

Dana iti sta foooarte fain cu ochetzii aia.....si a slabit gagicutza

Mihi cu o burtica tare frumusica si tzuguiata,se vede ca va venii fluturasul-baietzel

Maria plina de voie buna si energie cat pentru 100 de persoane

Dorisake maestra noastra in arta stilingului eleganta ca deobicei

Alexa venita in mare graba dar ma bucur ca te-am intalnit si ca ai reusit sa ajungi cu noi.

Ana foarte dragutza impartzea in stanga si'n dreapta servetzele parfumate....

Anda pozarul desavarsit era numa dupa instantanee... astept sa vad ce o iesit asara

Kati venit la intalnire cu amandoi gorobetii si ma bucur muuuult ca i-am vazut,vazut si "ioz" care sigur s'ar mai dorit sa ramana la joaca cu fetilii noastre mici da o fo' musai sa plece home
Poate la urmatoarea intalnire venim cu copilasii pe la o ora rezonabila pentru ei da si pentru noi.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
claudia74
membru incepator

............auzi am o nelamurire,la batuta moldoveneasca i-ai zis Mayei hai mama ca asta e de la origini ,pai ma tu nu esti banatanca'n toalele tale?

Parintii lui tata au fost din Moldova,tata'i nascut la Resitza,mama-i olteanca din mijlocul Olteniei (Mehedinti) si io mis nascuta si crescuta la Cimisoara.
Ia zi tu ce corcitura a iesit d'acilea....mis data -ului ha??
Beeeyyy zi si tu ceva de paru' meu blon sau nu vazushi?

Am o intrebare intrebatoare la tine,de cad tot vreu sa "ti-o pun" Placile de intins parul Remington (nu stiu daca scrisei corect) c-am cat costa si daca stii ca sunt bune?
www.plantelectronic.ro/pop-up.php?id_produs=301" target="_blank">aici sau www.plantelectronic.ro/pop-up.php?id_produs=302" target="_blank">aici.

Sor'mea o spus ca astea is cele mai bune....io habar n'am.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ba ti-am admirat freza,iti sta foarte bine,dar m-a dat gata fiica-ta cu dantuiala si alergatul dupa porumbei,auzi eu am ceva no name de intins patul,are 3 palete il face si sifonat sa zic asa si ceva bucle,eu am dat 10 euro pe el,dar o sa ma interesez cat costa asta ce vrei tu,da la tine corceala rau,io ma laud ca mi-s banatanca pura tata gugulan si mama de langa cimisoara,da ma bucur ca te tii tu de banatanca .
Meniul de azi : supa de gaina cu galuste de gris, apoi fac o friptura din cotlet de porc cu un sos de ciuperci si cascaval ras dar nu stiu ce sa fac garnitura,am avut si piure si orez saptamana asta si cartofi pai,numai stiu,vad eu.

Auzi sunt mai mjulte modele e cam intre 35 si 40 de euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Laurelu, totala dansatoarea ta...
Auzi, scurt, blonda asa eu una nu te vad...sincer...esti destul de fata palida tu... asa de la natura...ceva o idee mai inchis, da...
Remington sunt intr-adevar cele mai bune, dar...sa fie f. f. f.ingusta, pret 200-300 ron.

Claudia, zici ca ti-a placut surpriza? ne bucuram, fain potol ai azi...baga si tu cartofi natur cu unt si marar.

Andule, eu nu am nici o poza, daca tot te-ai ostenit tu sa faci, la ce sa mai fac si eu?
Hai vino de la inot, ca asteptam pozele maiastre...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Poze,Poze,Poze,hai Andule descarca Nixonul .

Laura are dreptate Doris,cred ca ti-ar sta mai bine cu o culoare mai inchisa la par,sau trage o tura la solar sa te mai imbujorezi la fata si atunci o sa fi sexoasa rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Sper doar ca instantaneista noastra anda a facut si ceva poze cu katik si prichindeii care arata foarte bine , iar prichi frumusei foc de sa tot ii pui pe paine

la toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

da ma daaa.

s-o descarcat nixonu cind am vrut sa copiz. e bateria la incarcat. imediat, imediat, rabdarica.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fatooooo sper sa reusesti pana diseara , macar sa le vad si io

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Abia astept sa va vad printesele,ma bucur ca a fost si Emma si s-a simtit bine cu fetele,zici ca mai vrea Aido la intalneli si Laurica si Kristinuta printesitele abia astept sa le vad si Robi cu manuta bolnavioara si MAMICILE DULCITELE .

Mergi la inceput