Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Nici eu nu's mai buna, dar ce sa fac, ma chema datoria.Abia astept sa ajung deseara, acasa, sa ma pun in pat si la somn.

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Apai asta am sa fac eu acum ca doarme bubulina si profit si eu de ocazie .Da inainte de asta sa il sun pe a meu barbat sa vad la cate ajunge acasa ca sa stiu ce sa fac.

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Adica, bagi cornu'n perna?

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Aha ca a meu acu s-a dus pana la socrela si pana vine el io bag un somn Lasa ca mai vorbim noi si mei sa scri mult ca cica iti ridica adv. cu cat scri mai mult asa ca baga mare. Si sanatate!

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Am vrut sa zic avertismentul pa

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Nu am de gand sa scriu mai mult, ba chiar cred ca am sa ma retrag de pe DC.

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

De ce mai ,de ce te-ai suparat asa de tare? Hai mai ca doar las ca fetele iti trimit un si iti trece. Si daca vrei na ne bagam si noi un felinar verde ca sa fim toate pentru una si una pentru toate. Bine? Ma bag?

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau!
Katiapam multumesc mult pt aprecieri, am vazut ca ai postat la mamici si gravidute de iasi, imi cer scuze ca nu am mai trecut pe aici sa va povestesc despre minunea mea,BIANCA.dupa ce am nascut eu am trecut prin depresia postnatala si vreo sapt si jumatate nu am stiut de mine si nu am avut chef de nimic, dar cu ajutorul lui Dzeu a familiei si mai ales a sotului am trecut peste.Am pierdut si lapticul si acum hranim fetita cu lapte praf, asta e...
Oricum ma bucur sa stiu ca cineva se gindeste la mine si inca o data,Katiapam iti cer scuze pt ca nu am mai trecut pe aici,sper ca de acum inainte sa-mi fac timp si sa mai intru si eu sa va salut macar

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Felicitari pentru minunea ta Ella. Sa fiti sanatoase si tot binele din lume. Dar cum de ai facut depresia?

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ella-nu-ti fa probleme ca creste f bine si cu laptele praf,eu din prima zi i-am dat ca nu am avut iar acum deja pediatrul m-a pus sa-i dau lapte proaspat din alimentara si il accepta f bine
pupici multi si invinge depresia si bucura-te de minunea ta ca doar ai suferit pina ai tinut-o in brate
cind ai timp asteptam nasterea

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput