Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Miky, am luat avertisment eu si Mariaanna, ca ne-au mancat deshtutzele.Ieri a fost ziua avertismentelor pe la acel topic, ca pana ieri a fost dezmatz total.
Lasa ca trece..Tu ce mai zici, pregatisi papica, spalasi rufe, facusi curat????

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

lulu imi pare sincer rau pt voi! ca sa mai treaca.dar tot nu mi ai spus cat de grav este!?
pana la odisee eu nu am mai scris pe forum si sincer chiar nu stiu nuk.am spalat si am fact putina ordine dar in rest nik
de cand e asa frumos afara nici chef de treaba nu mai am.tu?
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Miky, avertismentul e de ala "izi", din cate stiu eu nu-mi interzice sa scriu pe unde ma taie capu, e liber la scris(sper).
Eu, sunt la scarbici.
Cum o va chema pe bebelina?

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ehei mei imi mai reveni meiiii .Am zis ori la bal ori la spital si mancai de dimineata un ou fiert o jumatate de p[aine prajita, branza zamatisa, o cafea tare si apoi sarmale dar fara varza. hi hi si mi-e mai bine mei. Pai da pana cand mai rabd io foame ,hm ca am slabit in astea doua zile nici burta nu mai am ,aioi burta me, si sunt plata acum facui cura de slabire fara sa vreau da recuperez eu ,hi hi
Mei va pe toate
PS: Lena hai la mine ca tin un test pentru orice eventualitate si nu a fost nevoie sa il folosesc asa ca hai la mine sa il incerci

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Ehei mei imi mai reveni meiiii .Am zis ori la bal ori la spital si mancai de dimineata un ou fiert o jumatate de p[aine prajita, branza zamatisa, o cafea tare si apoi sarmale dar fara varza. hi hi si mi-e mai bine mei. Pai da pana cand mai rabd io foame ,hm ca am slabit in astea doua zile nici burta nu mai am ,aioi burta me, si sunt plata acum facui cura de slabire fara sa vreau da recuperez eu ,hi hi Bey da bagasi nu gluma
Mei va pe toate
PS: Lena hai la mine ca tin un test pentru orice eventualitate si nu a fost nevoie sa il folosesc asa ca hai la mine sa il incerciNu ma provoca, ca nu vreau sa-mi schimbe culoarea
Teo
Perlute
o viata...

Vezi ca eu te-am sunat!9In caz ca te intreaba barbatu a cui e numaru ala de fix)

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Mei barbatu e la lucru asa ca ma poti suna ca io fugi la vecina si nu luai tel la mine

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Aha, pe la vecini zici ca umbli, la ce etaj?(4?)Ai intrat pe DC, dupa ce ti-am trimis email-ul, sper ca ti-a placut

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

DA mai la et. 4 repede , hop si ea io bonava crezi ca umblu cu zasu...mei la et. 2 mei ca-s cuminte si liftu iar nu mere
Am vazut e-mailul super tare.

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Auzi mai Mona, de ce-ti "umbla deshtutzele", asa de greu azi?

noi
Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Mai eu sunt slabita si nici de calculator nu am avut chef astazi iti dai seama. Nu mi-am revenit complet da sunt mai bine. Am amar in gura si ma mai intapa pi la fiere da nu ma mai doare chiar asa groaznic. Mei imi tremura grisinele
Da las ca imi revin io ca de nu ....ma iau la bataie singura

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput