Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (10)
Raspunsuri - Pagina 14
lulu_boches spune:
Ella, printesa mea a fost crescuta cu lapte praf, iar de la 1 an cu lapte din magazin.
si te mai asteptam.
noi
Impreuna pentru Emma
ramyteo spune:
Lena ,pot sa fac o gluma? Te-ai indragostit de verde si acum ce scri numai cu verde scri? oricum lui sotul meu verdele ii place asa ca nu esti singura![]()
Teo 
Perlute
o viata...
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Vad numai verde in fatza ochilor
noiImpreuna pentru Emma

Teo

Perlute
o viata...
ramyteo spune:
Aaaaaaaaaa de aia esti tu necajita ca are sa te pape vaca
lasa ca dau
si fuge![]()
Kati o
si sa sti ca am sa te cert, intri vb ceva rapid si fugi, hm....da se poate? Azi ma simt si eu mai bine si voi ?
Teo 
Perlute
o viata...
ella10 spune:
Ramyteo multumim pt aprecieri!Despre depresie ce sa-ti zic, eu de felul meu sunt o tipa mai sensibila si "prapastioasa", cind ne-au mutat impreuna in rezerva eram numai noi doua, eu si fata,si nu stiam ce sa fac si cum sa fac, cai asistentele pe acolo oricit le-ai da nu te ajuta si nu-ti arata nimic, nu au rabdare;nu aveam cu cine sa vorbesc cu cine sa ma iau,in spital era carantina si daca venea cineva la mine imediat ii fugarea si tot asa...cind am venit acasa sotul m-a primit foarte frumos insa eu eram deja in depresie si nimic nu ma multumea, nu stiam ce sa fac ,cum sa schimb fata, cum s-o hranesc...si tot asa...Insa acum mi-am revenit caci noi tare mult ne-am dorit acest copil si ne-am rugat la DD sa ni-l trimita si eu acum cad in depresii...si incet incet am inceput sa ma descurc,bineinteles ca am si ajutoare, mama si sotul,si chiar si Bianca ma ajuta ca sa zic asa, caci este un copil bun, plinge doar daca -i este foame, sete sau daca trebuie schimbata, in rest doarme si e foarte linistita, multumesc lui Dzeu;acum ne pregatim de botez vrem sa o botezam pe 8 martie.Am mai fost suparata si pt ca nu am putut s-o alaptez, dar asta e o sa creasca si cu lapte praf nu?
Oricum va multumesc pt ca ma incurajati
O sa mai intru cind am timp, acum sta sotul cu fata cit mai intru eu un pic pe aici sa mai "vorbesc " cu voi
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
ella10 spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Ella-nu-ti fa probleme ca creste f bine si cu laptele praf,eu din prima zi i-am dat ca nu am avut iar acum deja pediatrul m-a pus sa-i dau lapte proaspat din alimentara si il accepta f bine
pupici multi si invinge depresia si bucura-te de minunea ta ca doar ai suferit pina ai tinut-o in brate
cind ai timp asteptam nasterea
ticker
mamicàde
GIULIA
mai dire mai
Kati nu prea am eu talent la povestit, dar o sa ma "fortez" si o sa incerc intr-o zi sa povestesc despre nasterea printesei mele
P.S.: acum poti sa ma treci si pe mine in lista mamicilor
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
katiapam spune:
Ramy-pai mai trec din cind in cind ![]()
Lulu-sedere placuta!!!!
eu am avut vreo 2 luni jumate rosu asa ca ceva timp o sa stai pe verde
![]()
apropo aici cind ramai fara bani se foloseste expèresia sint pe verde
la noi cum e ca nu mai stiu
ticker 
mamicà
de
GIULIA
mai dire mai