Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
de la noi!
mamici si pitici.
Noi suntem ok ceea ce va dorim si voua.
Aida si atat pt tine cat si pt matza.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
cristina22 spune:
Azi iar chefuim!!!
MATTHEW!!!
Anina-multumiri pt pozicile Elenei!!!
Sanatate printesei!!
Khristin-sarcina usoara si sanatate maxima!!
Sanzi-sper ca ne onorezi cu poze/inregistrari de la recitalul Artistului!!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Dodo-pui spune:
Stiam si-am uitat
Matthew
La multi ani,sanatosi si fericit alaturi,
de cei dragi tie.
Azi sa primesti multe cadouri.
Gabrielaghe felicitari si
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
katty spune:
La multi ani, Matthew, sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa, sa ti se implineasca!!!
Gabriela sa-ti traiasca printul, sa va aduca multe bucurii!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
miraklucker spune:
..ma mai tineti minte?
N-am mai dat de o vesnicie pe aici.
Noi suntem bine, vesti rpea mari nu avem, toate la fel. David la gradinita eu la servici si sotul acasa cu fetele.
Noutati....noi am invatat sa skiem iarna asta. Nu i-a trebuiet mai mult de o zi sa-si dea singur drumul. Am fost de Craciun o saptamana la munte, si din cand in cand in weekend. Pacat ca si aici a icneput sa se incalzeasca vremea si se topeste su bruma de zapada care mai e....pe munte ca la noi in oras inca nu am vazut-o iarna asta.
Weekendul trecut am avut carnaval, David a participat la parada cu intreaga gradinita, au fost lilieci....costume care si lea-u confectionat singuri.
Pot sa ma consider fericita, iarna asta nu am prea fost bolnavi, au avut un episod de febra toti trei unul dupa altul dar fara alt simtom, pe care am tinut-o sub control cu cate un paracetamol si stat acasa. Ceea ce ma supara putin, David a avut de curand la gradinita un control stomatologic si nu sta prea bine. O masea e plombata de anul trecut(cand am fost in Ro, am fost cu el la control).....dar cica ar mai avea inca niste carii micute. Acum i-a facut o programare la radiografie (asa se face aici, un-doi radiografie) pentru o alta carie de care nu e sugura doctorita. Nu-l voi duce.........peste 1-2 ani isi schimba dintii nu dau o caruta de bani pentru ceva ce nici nu e sigur. In mai mergem iar in Ro si-l voi duce acolo.
Khristin felicitari pentru bebelus, sarcina usoara...sa vezi ce ajutor de nadejde vei avea!!
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Fetelor mie imi e foooarte dor de HeleneC!!!
Are cineva vre-o veste de la ea? Ce mai face George? Gabi??? Tare as vrea macar sa ne trimita cateva poze cu frumosii ei!!!!
........si eu ma gandesc mult la ea. ..........daca nu ma insel la ea in album poti vedea poze noi!
.......mai citesc din urma si revin.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Nicoleta spune:
Salut.
Si La multi ani Matthew!!!
Am vazut si eu poze cu puii Elenei!! Ce mari sunt!! Si ce frumoasa e pitica!!
Nicoleta 32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
katty spune:
Elena are niste copilasi tare draguti!!!Pupam mamica si puisorii ei! Multumim Nina ca ne-ai dat link-ul!!!
Mira, bine ai revenit, ma bucur ca ati avut asa o perioada buna, nici noi nu prea am racit, un pic acum 2 saptamani am racit toti trei pe rand cand am venit de la munte si am gasit 11 grade in casa, se defectase centrala, dar atat!
Bravo ca ati invatat sa schiati, era si pacat avand in vedere unde traiti!
Sa ne pui poze de la carnaval cu David!
Sinzi, azi e concertul??? Bafta, tinem pumnii stransi ptr. David!!!Sper sa n-aibe emotii! Cred ca mai mult tu vei avea decat el!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Mira, sotul tau sta acasa cu copiii? Cum e legea la voi? Super bine daca financiar sunteti bine asa. Ce bine ca nu ati mai fost bolnavi. Si noi am fost ok in ultima vreme. Sper sa ne tina tot asa.
WEEK-END PLACUT!!!
Nicoleta 32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
mariaanna spune:
LA MULTI ANI!!!!
MATTHEW!!!
Dragi mamici, noi suntem bine...Alex da-nu da semne de raceala...Putine mocozitati si un rosu in gat, dar febra nu...
Tratam usor fara antibiotic, ca acus vine primavara!!!!
Scriu putintel ca sunt in criza de timp...
Va pup!!!