Copilasi din 2002 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Khristin, felicitari si sarcina usoara! Ce fain ca Yasmine se bucura atat!

Nicoleta, bine ca patineaza! O sa se perfectioneze el. Si, daca se inchide patinoarul, n-o sa uite pana la iarna. Presupun ca e ca si cu mersul pe bicicleta, odata e inveti, nu mai uiti.

Sinzi, oul trebuie sa fie mai cald, ca sa fie lichid continutul. Ori il scoti mai devreme din frigider si-l lasi un timp, ori il pui direct in apa calda sa se incalzeasca. Apoi, cu mare atentie, si fara sa-l apesi, ii faci la fiecare capat cate o gaura cu un ac mai gros sau cu o surubelnita ascutita. La inceput am spart vreo doua asa. Odata ce l-ai gaurit, ideal e sa iei o seringa si sa extragi continutul. Daca e deja lichid, iese usor. Eu n-am avut seringa, dar tot am reusit sa scot din el scuturandu-l a curs tot printr-o gaura sau alta. Apoi am suflat in gaura sa vad daca-i complet gol.

Mai avem putin si vin martisoarele... O sa-mi trimita ai mei, ca in fiecare an. Imi pare rau ca nu este obiceiul asta pe aici, tin minte cat ne bucuram cand eram copii, si chiar si mai tarziu.

Numai bine si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aida sa-ti dea DD multa putere pt tine si matzuc.
Cristina sarcina usoara si un BB sanatos.
Nina Kiki sa-i fie bine,
Crig aper ca sunteti ok,
Nicoleta ,Sinzi,Cristina_C,Cristina 22.Mariaana,,, si
daca am uitat pe careva .
O zi cat mai placuta tuturor.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ruxij, bine ca scaparati repede de viroza! Si la noi a tot nins... dar acum e soare, ziua se topeste, noaptea ingheata (erau -2 grade dimineata)... Vreau primavaraaaaa!

Cristina, si la noi la gradi se coloreaza oua! Dar nu ne-au cerut inca,sa vedem cand. Pastele catolic anul asta cand pica?

Nicoleta 31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, stiu dar nu sunt sigura ca pica pe 20 martie!
Editez, am cautat pe net si cica pica pe 23 martie, scuze!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, mersi. Era doar o curiozitate...

Bebe asta al meu cred ca uneori ma ia drept vreun inamic :D. Asa se lupta cu burta meaaaaa...

Nicoleta 31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, atunci e, de asta ne-au cerut noua mai devreme. Deja invata cantecele cu iepurasul de Pasti, cred ca pregatesc un mic moment artistic in grupa. Iepurele asta ascunde dulciuri in gradina si Robert inca mai crede in el mai ales ca anul trecut, in perioada asta, am fost intr-un parc si a vazut chiar un iepure de camp fugind. Incotro? La cumparaturi, fireste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, khristin !
Ce veste minunata !
Sa fie intr-un ceas bun !
Sanatate si o sarcina super usoara !
Ce dragutza e Yasmine !

Cristinuca a avut o indigestie, ieri, de ne-a tinut pe jar toata seara si noaptea, cu dureri de burtica si 2 varsaturi. A reusit sa-si revina cu niste covrigei si ceai de menta. La amiaza a reusit sa manance ceva mai bine. Acum, se joaca, cu o colega de la gradi, venita in vizita la ea.
O seara cat mai faina, tuturor !

PS - Sinzi si celelalte fete, minunile Elenei le puteti vedea aici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

...............
Mai avem putin si vin martisoarele... O sa-mi trimita ai mei, ca in fiecare an. Imi pare rau ca nu este obiceiul asta pe aici, tin minte cat ne bucuram cand eram copii, si chiar si mai tarziu.

Numai bine si pe curand!

Imi amintesc ca scriai ca tatal tau nu te uita in nici un an cu martisor. Ce frumos ! ....Asa facea si tatal meu.
Eu chiar azi am cumparat felicitari cu ghiocei si martisoare pentru cele 2 surori ale mele, logodnica fratelui meu si puiutza lor, sa le trimitem peste hotare.
E foarte frumos acest obicet romanesc, tare mult imi place ! Abia astept sa-mi pun martisor in piept si la bratara de la ceas.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sper sa primim si noi martisoare anul asta...anul trecut nu am avut...
Orcium putine sanse, Radu pleaca in Oslo pt 2 saptamani, si vine chiar pe 8 martie (sper sa poarte o funda rosie..hihi)

Noi maine avem concert de pian...cu solistul principal: David!!!!! Am eu emotii...sunt tare curioasa cum va fi...prima lui reprezentatie publica!! Artistul lui mama!!!!!

Am gustat pozele Elenei, ce frumoasa e Gabi!!!!! Si ce mare este...nu imi vine sa cred ca au trecut 10 luni!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput