Copilasi din 2002 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Anina_n spune:
La multi ani, Matthew !
Sa cresti sanatos si voios, sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de fratele tau si iubitii vostri parinti !
Felicitari, Gabriela !
Sa va traiasca mezinul si sa va umple mereu sufletele de bucurie,
ca si pana acum si nu doar el, ci si fratele lui mai mare !
Petrecere frumoasa si daruri multe !
Asteptam poze !!!
Buna, dragi mamici !
In weekend si noi mergem la o petrecere, la 2 frati(11 si 14 ani), care au fost si ei, la noi, sapt. trecuta. Sunt baietii prietenei mele din copilarie.
Cristina si-a revenit, asa ca putem petrece linistite !
katty, ce i-ai cumparat pana la urma, fetitei de 5 ani, la a carei aniversare mergeti ?
Sinzi, abia astept sa vad poze cu micul virtouz !
Ce mai face, Cristina(crig) ? Maine, stiu ca e ziua ei.
La multi ani cu sanatate si numai bucurii si impliniri, Cristina (crig)!
Marianna, cat timp nu face febra, e bine, asa zic si eu, intotdeauna.
Esti invatatoare sau profesoara ?
Stiti ce uniforma va avea Cristina la scoala, la toamna ?
Camasuta alba, cravata rosie si fustita sau pantalon de blue jeans. Din semestrul acesta, asa merg nepotelele mele la scoala.
Mira, bine ai revenit, aici si bravo, schiorului mic !
Noi ne mai citim la "Scorpiutze".
Khristin, ce faci, cum te simti ?
Nicoleta, in curand vei sta acasa, nu va mai trebui sa bati drumul pana la serviciu. Ai grija de tine !
Va doresc un weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
katty, ce i-ai cumparat pana la urma, fetitei de 5 ani, la a carei aniversare mergeti ?
Inca nu am luat nimic, plecam acum in Cora!
Un weekend minunat tuturor!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
mariaanna spune:
Anina, eu sunt invatatoare.
E frumoasa uniforma, nu?Si cred ca le place si lor.
Incepand cu anul acesta scolile au libertatea de a-si alege un semn distinctiv obligatoriu:Legitimatie,uniforma, ecuson etc.
Mie mi se pare ceva in regula.
Va pup si un sfarsit de saptamana placut!
aidaciolac spune:
MATTHEW!!! distractie placuta si petrecere frumoasa
Fetelor va rog sa puneti linkul de la albumul Hellenei daca nu se supara
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
sinzi_ana spune:
La multi ani Matthew!!!!!!!
La multi ani Crig!!!!!!
Aida, Nina a pus un link cu pozele Elenei, e pe pagina precedenta!!! (il caut eu si il pun din nou!!!)
Mariaana, ce clasa ai acum??? Sanatate multa lui Alex!!!!
Mira, nu ai poze cu costumele confectionate de copii?? Cred ca sunt foooarte interesante!!!
Cat despre stomatolog, noi am cumparat de curand un waterpik pe care il foloseste si David...si e muuult mai bun decat periuta de dinti...Este un dispozitiv pe baza de jet de apa care curata dintii ca un floss...este fooooarte bun!!!!!
Toti avem cate unul!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/562357775SHYwWC?start=48
Aici am pus poze de la "concert"
http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
Si aici primele 2 filmulete
Filmuletele le-am facut acasa, pt ca nu se aude mai nimic pe cele de la spectacol...asa ca am facut un re-play acasa!!! hihi...
David a avut emotii (se tot scarpina in cap ) dar a cantat destul de bine...oricum toti copilasii incepatori erau cam lalaiti!!! A fost tare mandru de aplauze, si i-a crescut inima in el cand a primit diploma!!!
A iesit tare frumos, cu aplauze galagioase (desi eram intr-o biserica...au inchiriat incaperea - fiind langa gradinita), David facea si galerie cu prietenul lui (prinsese curaj!!), a fost un spectacol tare animat!!!!
Iar noi, mami si tati ne-a iesit inima din piept de mandrie!!! hihi...(desi copilul a avut 2 melodii micute...noi tot ne-am mandrit!!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
ruxij spune:
La multi ani Matthew!! Multa sanatate si noroc! Petrecere frumoasa!
La multi ani Criq!! Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Sanzi, felicitari pt. David! M-am uitat la poze, f. frumoase. Te cred ca ati fost f. mandri de David! Ce ne bucuram noi parintii cand vedem fiecare pas inainte facut de copilasii nostri! Cartea lui David de pian seamana f. bine cu a lu' fi-miu. Noi am facut doar trei lectii de pian pana acum, mai avem pana la concerte. Am filmat si eu acum o saptamana primul cantecel cantat de Bogdanel, sa il avem amintire.
http://family.webshots.com/video/3084866220083643131LBylAc
In rest, la noi iar e zapada, m-am saturat! Copilul s-a facut bine oarecum, ca tot are nasul infundat.
sinzi_ana spune:
Ruxij, Bogdan canta foarte bine!!! Foloseste ambele maini???
Am observat ca pe David il incurca cartea...el canta dupa ureche...ii fredonez un pic melodia si apoi o canta...daca se uita la note este foarte incet si il distrage...
Apoi...David e stangaci....
Chiar....mai sunt copilasi stangaci printre noi???
La noi azi a fost tare cald...vine vara de acum!!! haha...
Sa plece toti canadieni...sunt batrani si conduc groaznic!!!!!!
Repetitie pt concert la pian
ruxij spune:
Pai asa l-au invatat la lectie, cu ambele maini si sa citeasca notele alea, zice profa ca e important sa citeasca repede. Poate sa cante cele doua cantecele invatate si fara sa se uite la note, dar profa zice ca tb sa il invat sa se uite. Ei au facut deocamdata f. putin, canta doar cu clapele negre, profa zice ca indiferent dc. canta cu o singura mana, ambele maini trebuie tinute pe pian, curbate in pozitia corecta. Dar de cantat canta cu ambele maini cantecelele astea. E interesanta lectia pt. ca e o lectie de grup si chiar ma intrebam cum o sa faca profa o lectie de grup la pian!! Iaca cum: ne-a spus ca mamicile TREBUIE (must) sa participe la lectie . Ea intai explica grupului niste principii, face niste jocuri, iar cand trecem la tastaturi, fiecare mamica repeta cu copilul propriu ceea ce a spus profesoara sa facem. Dupa care profesoara trece pe la fiecare si asculta ce face. E destul de naspa ca e la ora 4pm cand eu inca nu termin munca, trebuie sa plec de la 3pm de la servici, dar pana acum m-am descurcat si n-am lipsit de la lectii.
sinzi_ana spune:
Eu nu prea stiu ce ii invata profa...stiu ce il aud si eu ca mai canta prin casa...cand il apuca talentul
Avem in vizor un profesor de pian rus...dar nu accepta copii decat de la 6 ani in sus!!!!
Pana atunci mai cantam melc=melc-cotobelc!!! hihi!!!!
Oricum imi place de lectia voastra, Ruxij!! Cat dureaza? (la noi e 20 de min pe sapt...cam putin...)
Repetitie pt concert la pian