*Gravidute&Mamici de IASI* (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ramonik_1980

Diana tare faza cu pensatu.Dar vad ca te tii de sotii:nu eu eram cu trigoanele ci Celia.Doar ti-am zis ca nu ma bag la din astea.

scuze, vad ca le cam incurc in ultima vreme... alessia si amalia, pansat si pensat, ramona si celia... oare ce sa fie? o fi nevoie de lecitina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by addiana

quote:
Originally posted by mihamora

Faina plimbarea,Diana ce le dadeai de mancare la porumbei,ca au venit din tot orasul...ce trag inaripatele la tine

era o fata pe-acolo si le arunca ceva, cred ca arpacas! fata asta era cu un baiat care vroia sa-i faca poze, dar fetele mele ori se bagau in fata ei, ori fugareau porumbeii, plus ca denisa se ducea si lua si ea din punga sa dea la porumbei!!!! nu cred ca a iesit vreo poza reusita!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare fetelor
Am un anunt si eu foarte important pentru unii, am pe cineva care doneaza proteze pt copil doi ani si ghetute ortopedice,.
Stiti pe careva care sa aiba nevoie?
Va pup

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

beyyyy...schimbu' 3 lucreaza intens..felicitarile mele!

Noi am lipsit motivat. Am fost la Braila la strabunici sa ne vada. Va dati seama voi ce bucurie imensa a fost? Sunt tare multumita ca am reusit sa ajungem si sa-i vedem.

AM fost astazi la dl pediatru. A luat putin in greutate 300g. Avem 6.600 iar joi implinim 5 ;luni. Asa ca am hotarat sa-i dam piure de legume. Peste vreo sapt doua a zis sa -i dam suc de fructe, iar la ora 5 branzica calcica. Asa ca...la papica inainte!

Va pupam pe toate!

Emma si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

eu am inceput azi sala ...maine ma plang de dureri musculare, sa fiti pregatite.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Emma, bine ati revenit! f fain ca aveti strabunici, sa fie sanatosi! Lasa ca nu e mic Andreiut! vrei sa fie grasunoi? a mea la 4 luni are 5,570 gr, am luat 450 gr luna care a trecut, a patra..
I-am facut proba suptului ieri si azi..sa vedem cat mananca..ca asa a zis pediatrul..ieri a papat 450 grame..nu am idee cam cat e aprox in ml...
Simo, felicitari pt start!! succes, tine-o tot asa!

dar schimbul de noapte unde e? isi culca copiii, se spala pe dinti, pun ultima masina de haine, spala vasele de la cina..?haideti la palavrageala!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am plecat la baita si la papita!
Somn usor!
ps.observati ca ne-am tras si site!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Emma faina iesire ai avut! Bravo!
Simo e dulce tare baietelul vostru! Si zambaret! Da-mi si mie, te rog, mai multe detalii despre sala: ce exercitii faci, in ce zona e sala, de cate ori pe saptamana mergi si ce fel de abonament ti-ai facut?
Kriss, draga, nu mai fi trista! Mai sunt si zile in astea! Dar dragostea pentru Alessia le va trece cu bine!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by kriss79
dar schimbul de noapte unde e? isi culca copiii, se spala pe dinti, pun ultima masina de haine, spala vasele de la cina..?haideti la palavrageala!

hello! eu am venit! da' cred ca-s numai eu pe aici... mai vine cineva sa-mi tina de urat?
am fost in Kaufland si noi, am si papat, am spalat si vasele... Mai tarziu la un dus... Deocamdata pe aici, cu voi...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana
scuze, vad ca le cam incurc in ultima vreme... alessia si amalia, pansat si pensat, ramona si celia... oare ce sa fie? o fi nevoie de lecitina???

inseamna ca esti pe drumul cel bun...
de la zburatoarele alea ti se trage...
ai ramas marcata definitiv...

Foto Ralu

Mergi la inceput