*Gravidute&Mamici de IASI* (26)
Raspunsuri - Pagina 8
addiana spune:
oana sanatate multa si mai ales sa nu ajunga gripa si la copii!
eu am caramelizat de multe ri mancarea si doar a fetelor! am avut o perioada cand sotul imi spunea ca intr-o zi o sa dau foc la casa!
mereu cand venea ma intreba ce mancare arsa am mai facut?!?!
ca sa nu mai spun cate oale am aruncat!! am vrut sa-mi iau o oala sub presiune ca cica iese mai buna supa (stiti voi, mai multe vitamine...) dar am zis ca atat imi mai trebuie sa zboare oala prin bucatarie cand o uit pe foc!![]()
addiana spune:
am pus pozele facute azi la porumbei. sunt facute cu telefonul si nu sunt foarte clare...
aaa, sa va zic ce perla am scos eu azi. am fost cu denisa la spital sa-i puna pansament cu rivanol in urechiusa (e bine pt otita...se vindeca mai repede, si e bine de pansat in fiecare zi)...bun, am ajuns acolo doctorita nu era dar o asistenta m-a recunoscut si i-a pus ea pansamentul in urechiusa denisei, cand eram gata de plecare am vazut si doctorita si m-am dus la ea si i-am spus ca am venit la pensat cu denisa!!! a inceput sa rada si eu stateam si ma gandeam de ce rade?!?!!? si pana nu m-a corectat si mi-a zis ca la pansat, eu tot ma gandeam ce are de rade asa!?!?
asa ce fetelor daca vreti sa va pensati mergeti la orl!!!![]()
![]()
ralnied1 spune:
:)) :)) :)) Diana, hai ca ai fost tare!
Oana, da' de pe unde ai reusit sa culegi gripa?
Alynta... eu de obicei ma culc pe la 2-3, ca nu pot mai devreme sa adorm (decat ffffff rar). Da' eu cel putin, am noroc ca dimi nu ma trezeste nimeni si pot dormi linistita, in general pana pe la 11, chiar si 12 :D
Foto Ralu
addiana spune:
ramona am vazut ca vrei sa-i dai cereale lui darius, daca vrei sa incepi sa-i dai sa fii atenta sa iei fara gluten.
si-au luat vecinii din perete cu mine catel!!!!
si schelalaie saracul caine...
ramonik_1980 spune:
Celia pupam grasunica si mamica pt laticu bun.
Michelle am fost si eu surprins cind mi-a zis dr sa ii dau suculet.Am sa mai astept cu cerealele pina saptamana viitoare cind mergem la vaccin si evaluare de 4 luni.
pe Domi care e un dulce
Alina tare as merge si eu la salaca tare m-am mai ingrasat in timpu sarcinii dar si mai grav dupa ce am nascut.Multumesc de retete sunt bine venite.
ramonik_1980 spune:
Diana tare faza cu pensatu.Dar vad ca te tii de sotii:nu eu eram cu trigoanele ci Celia
.Doar ti-am zis ca nu ma bag la din astea.Multumim de indicatia cu glutenu,stiam eu ceva dar nu strica o confirmare
alynta27 spune:
Addiana faina plimbare de dimineata! si mai mananc su eu ceva litere sau le inlocuesc!
Raminik si eu m-am ingrasat dupa ce am nascut!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Faina plimbarea,Diana ce le dadeai de mancare la porumbei,ca au venit din tot orasul...ce trag inaripatele la tine
Cred ca fetele s-au distrat pe cinste![]()
F tare faza cu pensatul 
Multumim Ramonik![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
salut
eu am fost pe la pranz la cumparaturi in kaufl de langa pod alex..si m-am enervat la greu ca era aglomerat si case deschise vreo 4-5..ce 5 min ce afirma ei ca nu stai..ca am stat vreo 10 cat niste babe si-au cantarit portocalele..mosu a scos banii samd..erau pline casele..si astia de la kauf ii durea in cot..am facut urat ca de ce nu se deschid mai multe case..asta mica incepuse sa planga, mereu la casa o apuca nervii..cred si eu
cand vede bonul![]()
Alta acum..de o ora am incercat sa o adorm..in sfarsit a cedat..dar iar m-a terminat nervos..azi a fost o marti nasoala de tot..
Diana, cum am vazut stirea, m-am gandit la tine..sorry..
faine pozele..intr-adevar multi porumbei..
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Faina plimbarea,Diana ce le dadeai de mancare la porumbei,ca au venit din tot orasul...ce trag inaripatele la tine

era o fata pe-acolo si le arunca ceva, cred ca arpacas! fata asta era cu un baiat care vroia sa-i faca poze, dar fetele mele ori se bagau in fata ei, ori fugareau porumbeii, plus ca denisa se ducea si lua si ea din punga sa dea la porumbei!!!! nu cred ca a iesit vreo poza reusita!!!