*Gravidute&Mamici de IASI* (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

BUna

Am resut sa va citesc din urma. Eu...cam rar pe aici zilele astea. Am una bucata GRIPA!!! Disper ca ma dor toate cele si abia stau in picioare. (acum e urgenta, ca a trebuit s avad ce faceti). Sper sa scape puisorii mei, sa nu-i molipsesc.

Michelle, vreau pateuri cu telemea. Si vreau si reteta, adica telemeau cum ai facut-o?
Celia, scuze,d ar eu nu am priceput cum ziceai ca folosesti tu foietajul.
Diana, fetele tale sunt mortale! machiajul Denisei e super. Iar tu...albita, esti de coma. Cu ce te-ai dat? Stii, eu cred ca tu nu te plictisesti niciodata.
Nonna, incep si eu sa-i dau lui Victor zilele astea iaurt. Daca zici ca lui Andrei ii place, poate i-o placea si lui.
Ramonik bine ai venit.

Fug, s-a trezity Victor.

mai revin pe seara

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da Kriss, - foarte haios, doar nu ai facut vre-o aluzie la Diana,ca stii ca mai are vre-o 6 zburatoare in congelator

Ramonik - eu zic sa mai astepti cu diversificarea, sa nu te grabesti, despre cereale poti sa incerci, sa ii dai sa vezi daca o sa doarma mai mult, desi nu cred ca o sa fie mare diferenta, si eu am sperat dar nu s-a intamplat
Si daca nu o sa mearga, mai bine mai astepti. Sunt cereale care se dau dupa 4 luni.
Asa si Dominic la inceputul diversificarii manca absolut orice, dar acum nu mai vrea, o data cu varsta cresc si pretentiile

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

of, cat eram aici era sa fac in loc de supa pentru Victor legume caramelizate.

Noroc ca s-a trezit el. Zeama nu mai era deloc, iar legumele...am reusit sa aleg cateva si-i fac branzica sa i le dau.

Mergi la inceput

Oana - multa sanatate, sa te faci repede bine si sa nu dai la copii gripa !

Am vazut pozele cu Darius si mi-a placut f tare costumatia de craciun, si mama lui, mireasa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana ,de regula eu nu fac foto la bucatarisit....dar daca nu am fost explicita, am un pachet de aluat in congelator, il scot si cand e dezghetat il pregatesc si fac si foto.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia

Oana ,de regula eu nu fac foto la bucatarisit....dar daca nu am fost explicita, am un pachet de aluat in congelator, il scot si cand e dezghetat il pregatesc si fac si foto.

poze
intalnire DC Iasi

Da, da, multumim!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana, sanatate multa sa nu dai si copiilor.Cu mancare caramelizata se mai intampla cand sunt alte "urgente", bine ca ai alternativ la masa pentru copil...

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Spre bucuria mea am rezolvat cu netul! De azi va tst de acasa!
David e in "mergareata" si a gasit un catalog Oriflame pe care il "mananca"! Ii place hartia de nu mai poate! Trebuie sa am grija sa-i i-au bucatile mici din maini!
Ramonik bun venit pe DC! Darius e un bolfosel simpatic! Eu lui David ii dau san si acum (aproape 8 luni are)! Cerealele i le-am dat la 4-5 luni. Fac asa cu ele: dimineata rad mar si dizlov 3-5 lingurite de cereale de la Milupa cu apa Carpatina la 5 litri. Le amestec si asta e micul dejun! Seara amestec 2-4 linurite de cereale "noapte buna" de la Nestea cu zeama de portocala si le amestec cu banana. Mai combin para, portocala si banana! Sau mar, portocala si banana! Unii medici zic ca banana sa o introduci de la 8 luni in sus! Eu i-am dat de la 5 luni si nu a avut probleme! Cu trecerea timpului am marit portiile de mancare!
Diana mare artiste mai tii tu la casa ta! Silueta ta actuala imi da curaj! Poate poate slabesc si eu...
Oana mare grija cu gripa! Sa te faci bine!
Ralu, Simo, Mihamora vad ca sunteti pasari de noapte! Si mie si lui David ne place sa stam tarziu in noapte, dar ne cearta "dusmanul"- sotul! La ora asta va culcati?! Tu esti vinovata ca fiu-tau adoarme asa tarziu! Dar eu nu am treaba cu asta! Asa vrea el!
Monica spor la treburi!
Merge cineva la sala?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Celia, asa sa faci, sa ne faci poze sa vedem si noi. Suna delicos ce povestesti, dar daca si vedem...sa ne vezi cum ne apucam toate de facut pateuri.

Cu caramelizatu...incerc sa nu ma mai crizez cand se intampla si de astea. Daca pateam asa ceva cand era Stefan mic, intram in criza. Acum sunt muuuult mai relaxata. Nu moare copilul daca intr-o zi nu manca piure. (azi a mancat putin cartof dulce cu dovlecel si branzica). Atata timp cat tzatza mea inca mai produce lapte...e inca bine.

Simo, felicitari pt inca o sesiune terminata fff bine. Pupam Mateiul ca a fost cuminte si l-a lasat pe tati sa invete. Si pe mami ca am vazut noi ce bunatati cu inimioare pregateste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mi-am culcat zgatiile si bineinteles ca in loc sa mai strang de prin casa sau sa spal vasele am venit la forumit!

kriss cum a spus si michelle mai am vreo 6 zburatoare, oare cat iau pe ele???!!

ma bucur ca ati admirat pozele... oana parul este dat cu ceva foarte scump si destul de greu de gasit prin magazine!!!! dar pot sa iti explic: se ia una bucata smirghel si se freaca peretii fara a avea capul acoperit cu ceva! i-am facut si sotului poza dar pe aia nu v-am aratat-o, doar eu tre' sa stiu cum va arata batranel!!!!

ramona am vazut si eu pozele, foarte frumoase!

cat despre plictiseala...asa e nu e timp de ea! cu toate ca as vrea cateodata!!!

mi-a placut ca alina ii da lui david cereale cu nestea nu de la nestle!

noi am ajuns azi pe la porumbei prin balti si fleoscaiala de am ajuns acasa ude, mai ales raisa care a tras si o tranta pe spate! imi venea sa le bag cu totul in masina de spalat! au avut noroc ca nu incap decat 4-5 kg!!!

eu cred ca am inteles cum face ramona cu foile de placinta, sper!! adica le impaturesti in forma de triunghi. tai foile in fasii, pui compozitia intr-un capat, indoi coltul peste compozitie sa se faca un triunghi si apoi acel triunghi il "dai peste cap" pana se termina toata fasia. chestia e ca dintr-o foaie ies doar 4 trigoane. daca nu e asa, astept si eu pozele!

Mergi la inceput