*Gravidute&Mamici de IASI* (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Michelle cu mare drag.Spune-mi si mie te rog cum ai procedat tu cu cerealele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata, Michelle! Cum te-ai trezit azi?

Ramo, acum se vad, e ok! E un dulce Darius...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Cu greu am reusit sa intru ca de dimineata ma framanta asta mica..nici cu jucarii, nici cu lapte, nici nici..acum doarme..sper cat mai mult..ca deja am obosit si pana diseara mai e..i-am facut o tona de ceai poate s-o mai linisti..parca e bagata in priza..
LA MAI MULTE LUNITE ALEXANDRU!!
Ramonik, ai fost o mireasa f.f frumoasa! Vad ca Darius a venit la 1 an de la nunta voastra, tot in octombrie..ce frumos!iar Darius e tare scump!Sa va traiasca!
Michelle, mai ai pateuri?mi/ai facut pofta.
Diana, imi place si mie cum s-a machiat Denisa.
OF, cand vine primavara? nu mai vreau zapada, floscaiala, frig!

Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by kriss79
OF, cand vine primavara? nu mai vreau zapada, floscaiala, frig!

Teoretic, la 1 martie...
Practic, ramane de vazut

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Diana si Kriss- mai am pateuri, dar trebuie sa veniti repede pana nu se intoarce zmeul...

Ralu - multumim de intrebare, binisor pe la 10 fara un sfert, ma tragea fii-miu de par si l-am sunat pe sot sa vina sa il ia(ca noi in casa ne sunam sau vb pe mess) dar nu era acasa.

Ramonik - eu cereale i-am pus rar in lapte, dar mai tarziu, adica dupa 5 luni si cel mai des i-am facut seara cereale cu apa, fara lapte ca era peste greutate, acum ii mai pun in legume si fructe.
Tu ce fel de cereale vrei sa ii dai?Ce ti-a recomandat pediatrul?
Ce lapte papa Darius?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Ralu, asta stiam
Cat despre filmul 27 rochii..am inteles ca nu e cine stie ce..nu se compara cu diavolul se imbraca de la prada..asa ca nu am mai mers sa il vad..asta mi-au zis-o cateva pers care au fost..

Avem 4 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Alexandru de Gugushtiuc

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Krissmerci de aprecieri si sa va traiasca si voua mica printesa.E o dulceatza de fetitza.
Michelledarius nu sta rau la kg(la 3 luni avea 6.7kg)dar ma gindeam sa ii dau seara inainte de culcare ca se trezeste pe la 1-2 maninca si dupa se trezeste din ora in ora.El maninca lapte praf Humana.Pina la 3 luni a papa si sin dar vazind ca e mai usor cu bibe a cam renuntat.Acu numai noaptea mai toscaie un pic.Pediatra mi-a zis de la 3 luni sa incep sa ii dau suc de morcov ,apoi de mar ...Duminica i-am dat si un pic de supica.Spre bucuria mea nu am probleme la mincare,papa tot si nu face mofturi,deocamdata.

Mergi la inceput

Ramonik, multumim.
Diana, apropo de www.ziuaiasi.ro/Cu-gaina-congelata-la-amanet-A20363.html" target="_blank">zburatoare..ia citeste ce le mai dau in cap iesenilor

Avem 4 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ramonik nu am experienta cu cerealele...Andreea e alimentata la san ,am introdus putin suc de mar cu morcov , ea are 8,3 kg , deci deocamdata nici nu ma gandesc la cereale ...astea cica sunt recomandate pentru cei mai slabuti.
Scumpel tare Darius ... cu asa parinti nici nu se putea altfel.
Michelle, multumesc , eu ma mentin asa la un nr de kg ,oscilez ....dar la ultima cantarire....a aratat cu 2 kg mai mult asa ca ..m-am gandit ca de la dulciuri mi se trage...
Diana, frumoase foto cu realizarile zgatiilor.Iar tu ca „bunica”....
Kriss, o pupam pe Alesia sa ii treaca starea de agitatie si pe mami sa aiba rabdare cu dulcetica.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput