*Gravidute&Mamici de IASI* (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aeperju

beyyyy...schimbu' 3 lucreaza intens..felicitarile mele!
Emma si Andrei

Multumim, multumim... asa e... lucram intens... desi am lucrat si mai intens de atat, mai ales cand era si Miha pe aici...
Bine ati revenit langa noi!

Apropos de Braila, zi-mi si mie, te rog, cum e in Braila? Se pare ca fratele meu isi ia repartitia acolo din aprilie...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by addiana
scuze, vad ca le cam incurc in ultima vreme... alessia si amalia, pansat si pensat, ramona si celia... oare ce sa fie? o fi nevoie de lecitina???

inseamna ca esti pe drumul cel bun...
de la zburatoarele alea ti se trage...
ai ramas marcata definitiv...

Foto Ralu

I-au zburat si mintile

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
eu am inceput azi sala ...maine ma plang de dureri musculare, sa fiti pregatite.

Bravo, Simo! Da-i inainte, tot asa!
Te-om suporta noi cumva cand te vei plange pe aici...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Alina merg la un kinetoterapeut la un spital

Partea buna e ca imi lucreaza fiecare muschiulet in parte...partea nasoala ca maine cred ca scriu cu nasul ca mainile or sa ma doara!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
I-au zburat si mintile

ei, eu n-am vrut sa fiu chiar asa dura...
dar se pare ca tu ai fost directa...
(ai grija, sa nu te trezesti ca arunca Diana vreo zburatoare de aia si in directia ta!)

In seara asta mai ai program de spalat? Sa stiu daca mai lasi in mijlocul casei ligheanul ala de care m-am impiedicat aseara...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Las` s-arunce! stau cu congelatorul deschis...ca azi nul pregatesc

Nu nu, azi nu mai spal...da vezi de valiza aia...ca-mi fac bagajul sa plecam la Brasov

Edit: desi nu stiu daca sa corectez au ba "nul"...ca ori nu-l pregatesc ori pregatesc nul...tot aia e...deci, eu, pe persoana fizica, azi nu gatesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

sa stiti ca de la zburatoare mi se trage!!! dar vedeti ca daca trag eu cu zburatoarele o sa doara sau stric ceva ca sunt congelate bocna!!!

simo bravo! sa inteleg ca nenea kinetoterapeut iti intinde el muschii cum "vrea muschii lui"??!!!

Mergi la inceput

ma duc sa culc cupilu` si revin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

sa stiti ca de la zburatoare mi se trage!!! dar vedeti ca daca trag eu cu zburatoarele o sa doara sau stric ceva ca sunt congelate bocna!!!

simo bravo! sa inteleg ca nenea kinetoterapeut iti intinde el muschii cum "vrea muschii lui"??!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

E tati mey...ntz ntz ntz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss am vizitat si eu pagina alessiei! iar in poza unde rade e superba!

eu am foietajele in cuptor! abia acum am reusit sa le fac!!!

Mergi la inceput