Dr.TUTUNARU (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Cu siguranta eu l-am prins intr-o zi din aia naspa. Chiar vb ieri cu cineva si imi spunea ca a trimis mai multe persoane la cabinet si au fost f f multumite, ca au vorbit pe indelete despre toate problemele. Nu stiu de ce am apucat si eu taman in aglomeratia aia de m-a expediat una doua, programare am avut la 14.20 si am ajuns acolo de la 13.45 dar am intrat abia pe la 17.00.
Erika.maria, tocmai asta spuneam si eu ca sunt multe mamici care vin acolo cu probleme adevarate, care chiar au nevoie de un astfel de dr, dar din pacate unele se duc acolo numai ptr partea asta strict materiala. M-a deranjat discutia in sine ca puteau sa vb despre alte calitati ale dr, nu despre faptul ca nu ia bani. Chiar are multe alte calitati in afara de asta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Imi pare rau sa aud ca dr.T e asa de mediatizat,doar ca NU IA BANI!
Intr-adevar,e si asta o calitate,dar inainte de toate primeaza profesionalismul de care da dovada,mai ales cind cazurile o impun!
Ca fapt divers:va puteti oricand recompensa fata de el,asta doar daca doriti sa o faceti,si o spun cu toata sinceritatea,donand o suma cit de mica in contul fundatiei pe care o conduce sau pur si simplu sa va donati cei 2% din veniturile pe anul 2007,care oricum ajung la bugetul de stat in cazul in care nu doriti sa-i donati unei fundatii nonprofit cum este cea condusa de d-lui:www.advalorem.ro/page.php?id_pag=3" target="_blank">Fundatia ADVALOREM
Si ar fi pacat sa vezi ca din banutii nostri guvernatii schimba cele mai luxoase masini ,iar noi ne crestem copiii cu 6 mil/luna!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu am nascut pe 17.10.2007!Sefa de sectie de la neonatologie,dr. COnstantinescu o ignoranta!Dupa ce i-am dat plicul cu banutii,asta in a 2-a zi,n-am mai vazut-o pina la externare.De copil s-a ocupat Dr. Popa Aurora,dragutica pot sa spun,dar mai catolica decit papa,la modul ca daca aveai o problemuta cu copilul ti-l intorcea pe toate partile si asta de fata cu mamica si-ti inducea o stare de panica generala.
Sa va povestesc cazul meu:in sapt.28 Streptococ B negativ,in sapt 36 pozitiv,trat cu ampicilina dat de Tutu,nu stiu daca s-a sterilizat.Mie mi s-au rupt membranele marti,pe 16,la 9 dimineatza,si-am nascut pe 17 la ora 10.Mihnea a avut proteina C reactiva pozitiva.Dupa spusele dr-tei putea sa se fi infectat cu streptococ B de la mine(teoretic),i-au pus branula si i-au facut antibiotic 5 zile.Mi se facea rau cind il vedeam asa de mic si cu branula in mana.Ii tot repetau analiza si nu se negativa si ma luasera cu faze de-astea ca poate face meningita streptococica si la 3 saptamani sa moara,erau ,,incurajari'' de care avea nevoie o proaspata mamica.Tutu imi explica ca nu-i nimic grav,ca n-avea cum sa se contamineze,si insista la ele sa-mi dea drumul acasa ca ma luase turbarea.
Ce pot sa spun:in acea perioada f multi copii aveau PCR-ul asta pozitiv(posibil semn de infectie sau inflamatie) si toti erau imbuibati de antibiotic.
Intr-un fel a fost bine,c-am plecat acasa dupa ce i s-a negativat proteina,dar eu stiam ce inseamna,erau mamici care doar plangeau si nu stiau ce sa mai faca,ca nu le explica nimeni nimic.
Au fost pb cu stafilococul auriuin maternitate,a luat un bb,si-l tineau izolat in terapie
Asistentele de la neonato niste cretine,cu exceptia uneia singure care-si dadea tot interesul sa pui copilul corect la san,sa suga bine,sa ti-l schimbe de kaki!
Mai era una,Cristina Pantelimon,frumusica,slabutza,care ce credeti ca facea:eram intr-o noapte pe la 1,asteptam un bibe steril sa ma mulg,ca-l gasisem pe bebe supersatul si-mi pocneau sanii,se anuntase o nastere in maternitate si tb sa se duca:mai intai s-a parfumat la maxim,de nu puteai respira acolo,s-a rujat,si-a accentuat conturul la oki si-abia apoi a plecat la sala
Credeti ca bblushul ala care se nascuse tinea cont de madame asistenta cit e de sarmanta?
Nu cred....

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

poate tinea cont doctorul ca dra era super parfumata, ca asa se poarta la Elias!

EU NU CRED CA GANDESTE NIMENI SA SE DUCA LA TUTU CA NU I-A BANI LA NASTERE!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

poate tinea cont doctorul ca dra era super parfumata, ca asa se poarta la Elias!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Evident!
Nici nu ma indoisem de asta!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

buna
da teodora ai dreptate, la neonato o mare ignornta si o mare porcarie, eu am avut noroc dar erau mame care stateau de 10 zile in spital turbate ca ele gaseau iferite boli bb-ilor, le faceau punctie lombara fara sa intrebe mama, iar tutu intervenea intr-adevar, el zicea ca el a avut grija sa fie bb bine 9 luni si vin astea cu fel de fel de porcarii
nu cred nici eu ca la tutu se duce lumea ca nu ia bani, este un adev profesionist si nu cred....mai ales ca am vaz numai fete stilate pe la el
de la mine si bb erica are nota 10000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Teodora multumesc mult pentru poveste. Eu una nu ma satur sa le tot citesc. ba chiar m-am pus si am citit si pe site-uri straine povesti de la nastere... cred ca strainezele sunt ceva mai detaliate decat noi... se apuca si descriu si cu sange si cu tot
Mi-a povestit o colega de Odisee ca la Elias ar fi 2 probleme: un streptococ de care se scapa foarte greu, si asistentele care nu te cheama la alaptat nici daca le infunzi buzunarele de bani. Cum e?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Pai n-au de ce sa te cheme. E program de alaptat afisat pe un perete undeva pe-acolo in salonul de bebei. Doar la alaptatul de la 2 noaptea nu te lasa sa vii ca cik sa dormi sa te odihnesti c-o sa-ti iasa pe nas destul cand ajungi acasa, dar adevarul cred ca este altul. Ele dorm de duduie geamurile si noaptea cand se starneste furtuna de bebei flamanzi fac la repezeala 20-30 de portii de lapte si il servesc simultan. Apoi se culca la loc. Ma rog asta cand e liniste la sala de nasteri. Asa ca nu au nevoie pe-acolo de lauze care nici nu prea stiu sa alapteze si au nevoie de asistentza lor. Rezolva mult mai rapid cu sticla.

Uki
, bine ai revenit! Sper sa ai ce povesti cat mai repede.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cand va citesc ce scrieti de neonatologia de la Elias ma apuca disperarea...Sper sa stea bebe al meu pana la termen, sa fie santaos si sa nu se atinga nici o asistenta de el, ca jar mananca...Oricum, eu l-am intrebat pe T ce se intampla daca si bebe asta e prematur, si daca e cazul, am inteles ca voi naste la Giulesti. Eu sper ca va fi el pe acolo - va rog sa nu imi spuneti ca nu se poate, lasati-ma sa visez frumos...

Teodora, merci de datele fundatiei, chiar ma intrebam de ce nu exista undeva la cabinet macar un pliant de info, cred ca multe tipe ar fi dispuse sa sustina fundatia, macar cu cei 2%.

Eu cred ca se face atata caz pe ne-luatul de bani a lui T pentru ca e o chestie atat de rara, incat e aproape exotica - asa ca e un bun subiect de discutie.

Tanima, imi pare rau ca l-ai prins intr-o zi naspa. Eu am noroc ca la mine nu e nevoie de f mult timp de dezbatut - tratamentul mi-l stiu, IR-urile de asemenea asa ca astept sa fac 24 de saptamani sa ma duc la el din nou - sa vada ce mai fac IR-urile mele. Am emotii de pe acum - singura chestie care ma mai linisteste e bebe, care e f activ. La sarcina cu Nichita ma rugam de el sa dea un sut - asta mica a inceput tarziu sa se faca simtita, dar e fotbalista, loveste cu putere... E o senzatie super :-)

Am si eu un PS catre mamele cu experienta: caut o tricicleta pe care sa o poata calari fiumiu la cei 85 de cm si aproape 2 ani ai lui...Vreo idee de marca, pls? Am gasit ori triciclete pt copii peste 3 ani ( nu ajunge la pedale), ori triciclete peste 350 de lei, ceea ce mi se pare exagerat...Merci de cine s-o indura sa ma indrume...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

magghyc, saptamana asta este baby expo, poate gasesti ceva ; am vazut triciclete la kidex (si nu ma refer la cele de 3.500.000)chiar m-a batut gandul sa-i iau si fetitei mele de la unii, dar aveau numai expozitie, tb sa caut carticica lor si iti scriu pe pm adresa lor;erau intre 1.300.000-1.500.000;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna fetele

Ma bag si eu in seama, am nascut cu Tutu acum 1 an jumate...imi poate zice si mie cineva cat mai costa acum o consultatie la el???ca al doilea bebe tot cu el vrea sa-l nasc....
Multumesc mult

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput