Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 12
bulinuta27 spune:
alexuta-26 acum e 100 lei consultatia la cabinet.
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
monicabo spune:
Buna seara,
Am fost vinerea trecuta la dl dr. nu era mare aglomeratie la cabinet, am intrat la juma' de ora fata de programare, cred insa ca era promotie de summit
O sa mai avem un bebe...nu dati cu rosii...o sa fie diferenta mica, asa am considerat noi ca ar fi mai bine. Sper sa ne descurcam.
Sper sa fie totul ok, o sa mai dau amanunte mai incolo, deocamdata fiind in trim 1, nu mai zic nimic..
Prima sarcina era cat pe ce sa o pierd, datorita unei analize proaste(cmv pozitiv, si igg si igm), adica trebuia sa merg la intrerupere, insa am dat in timp util peste dl dr, am facut amnio, si a fost totul ok.
Asa ca nu mai zic nimic.
Madau, pe tine vrea sa te intreb ceva: Tu ai , sau ai avut cumva sterilet? Montat de dl dr? Se ocupa si de asa ceva?
Ce fel de sterilet ai? El ce recomanda? Tu cum l-ai suportat?
Dupa bebe2, ne oprim de la "facut" copii, si vrem sa alegem o metoda sigura, prezervativul uneori nu prea e sigur (bebe1 a venit prin prezervativ, ca sa zic asa , f ciudat a fost, nici macar nu ne-am dat seama ca a patit ceva ), pilule nu vreau sa iau, caci nu vreau sa-mi produc vreu dezechibru hormonal si in plus nu sunt prea ordonata si sigur uit sa iau zilnic, si nu vreau sa-mi bat capul cu ele, iar avorturi nu vreau sa fac niciodata.
In alta ordine de idei, iti dores tot binele din lume, si ma rog pt tine sa fie bine, D-zeu sa aranjeze lucrurile cume mai bine pt tine.
Sa va traiasca Mirunica!
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
alexutza_26 spune:
Bulinuta - multumesc frumos de info...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
dianad spune:
Si eu o sda ma opresc , dupa un eventual al doilea bebe, de la facut copii. Si voi alege o metoda cu grad mare de siguranta: legarea trompelor, ca tot nasc numai prin cezariana.Ideea cu steriletul nu ma incanta pentru ca el nu impiedica fecundatia, ci fixarea embrionului in uter. Dupa mine e tot un fel de a-ti omora copilul, si nu vreau asta.DianaD & Alexandru
dianad spune:
Magda, ai vazut ca misca ? O sa-ti faca vanatai pe burtica fotbalista de acolo . Leoiaca, n-ai ce-i face! Sa vezi dupa ce s-o naste, peripetii! O sa va alerge pe toti: parinti, bunici, frate si bone!DianaD & Alexandru
kid2003 spune:
Monicabo, bravo!!! Felicitari, de ce sa dam cu rosii? E ideala o diferenta mica de varsta! Sigur va veti descurca si chiar daca la inceput va fi mai greu, dupa aceea nu veti avea treaba, se vor juca impreuna si voi veti sta linistiti la taclale.
Eu am fost aseara la dl doctor si am ajuns tarziu (cu intarziere fata de programare) si tot era full si am asteptat pana pe la 8 fara 10 sa intru...noroc ca fiind la sfarsitul programului era mai relaxat si a stat mai mult la eco, am intors bebelul pe toate partile.
Cand i-am zis de nasterea la Euroclinic (ma batea pe mine un gand) mi-a zis ca de banii aia mai bine iau ceva la copil sau plec la schi...ca nu merita, el vine daca tin neaparat, dar nu merita banii...neonatologia cica ar fi f slaba. Asa ca m-a convins sa nasc la Elias din nou. Si doua sau 3 zile sigur nu mor.
bb2
monicabo spune:
Kid2003, merci frumos
Bebe1 al tau cat are acum? Cand trebuie sa nasti? Eu in jur de 12 nov...
Sper sa ma mai ajute inca o data Dzeu si sa fie copilul bine, si sa nu am probleme in Elias. La privat costa ff mult nasterea, in jur de 2000 euro, ceea ce mie mi se pare mult, nu am banii astia...
Plus ca intr-adevar la euroclinic nu au cine stie ce neonatologie, daca Doamne fereste nasti prematur nu au ce sa faca, te trimit in alta parte, la stat...deci... Stiu un caz real de nastere prematura, au zis ne pare rau, nu mai avem ce sa facem, si i-a trimis la giulesti...
poze
kid2003 spune:
Monica, eu nasc in prima saptamana din septembrie, daca nu chiar pe 30-31 august (e cezariana, a doua, si dr a zis ca o facem mai devreme un pic fata de termen)...Sa vedem.
Pisicutza mea are 2 ani si jumatate, face 3 ani in octombrie. Mi-ar fi placut sa fie diferenta mai mica intre ele (acum e tot fetita, pare-se) dar nu-i nimic, e bine si 3 ani.
Te si sarcina usoara.
bb2
magghyc spune:
Am fost ieri la Baby expo - din pacate putine triciclete, asa ca nu am luat nimik. Mi-a placut f mult una, dar era in jur de 360 de lei, a ramas ca ne mai gandim daca dam atatia bani sau ba...
Intre timp am intrat intr-un vartej de chestii familiale - o sa radeti, dar diseara s-ar putea sa aflam ca trebuie sa eliberam aparatamentul in 2 zile ...si sa ne mutam 1 luna intermediar la socri si apoi sa ne remutam cu tot calabalacul in alt apartament...Financiar e un aranjament convenabil, dar cand ma gandesc ca maine trebuie se eliberez ce am strans in 3 camere si sa le depozitez undeva timp de 1 luna... va dati voi seama cat ma bucur...
Insa nu ne mai mutam la 2 camere - ci la 4. A fost o chestie total neasteptata, ne-am gasit un ap de 4 camere nemobilat la pret de 2 camere mobilat...si ne-am decis ca mai bine sa avem spatiu decat mobila...Ma rog, macar un pat, un aragaz si un frigider o sa ne luam, restul nu e important.
In alta ordine de idei s-ar spune ca nu ne plictisim - ieri la firma mi-a cazut tavanul in cap, la propriu..au dat drumul la instalatia de apa de deasupra biroului - suntem la ultimul etaj, si cum uitasera sa puna un robinet, toata apa s-a scurs bine mersi pe placile de rigipis - pana s-a rupt tavanul si a cazut gramada.
Initial nu m-am speriat - eram preocupata sa imi salvez PC-ul de la inec, dar cand a inceput Niagara sa curga m-am panicat...cred ca aratam foarte haios, gravida, incercand sa scot mai repede cablurile din calculator si sa imi urc unitatea pe masa ...
Drept urmare, am avut cateva ore contractii destul de urate - asa ca ..stress does matter!
Acum m-am calmat, astept sa vad daca maine ne mutam sau nu...o sa incerc sa ma implic mai mult cu indicatiile si nu efortul. Bebe e pe primul loc...
Monica, tu esti interesata de sterilet? Si pe mine ma batea gandul, apoi am citit ce a scris diana de legarea trompelor si mi s-a parut interesant...O sa vb si eu cu T sa vad ce metoda recomnada el.
Nu vreau insa vreo metoda "definitiva" - chiar daca mi-am promis ca nu il fac pe bebe 3, viata e lunga..in 2-3 ani s-ar putea sa gandesc cu totul altfel. As vrea totusi sa mai am drept de optiune, eu mi-am dorti intial 3 copii...Asta pana am vazut ca nu e simplu sa faci unul, daramite 3 :-)
Kid, eu sunt destul de aproape de tine ca DPN - al meu e pe 14 august. E tot cezariana, deci, daca bebe sta cuminte si IR-urile scad, o sa fie probabil in jur de 1 august.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
monicabo spune:
Magg, ma gandeam la sterilet dupa ce se naste bebe2...
Legarea trompelor este o metoda ireversibila, si parca nu imi vine sa o fac...vorba ta, viata e lunga...
Asta e problema...
Si eu am sa vorbesc cu tutu dupa nasterea lui bebe2 sa vedem ce o mai zice si el.
Tu in cate saptamani esti acum? Cum e sarcina, s-au mai reglementat treburile, pe la IR-uri pe acolo?
Aaaa, si ma bucur ca va mutati la 4 camere, este superrrr!!!! Si noi vrem sa gasim ceva mai mare..o sa stam pana atunci unde stam acum, la 2 camere, dar in timp va trebui ceva mai mare ideal tot 4 camere.
In ce zona l-ati gasit? SI cu cat? (scuze de indiscretie, dar chiar ne intereseaza in perspectiva si pe noi - asta daca nu te supara intrebarea prea tare...)
Pupici si sarcina usoara! Cand ai dpn?
poze