Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 13
magghyc spune:
Monica,
Eu am intrat in 23 de saptamani. IR-urile sunt varza, pe dr 0,76, pe stanga 0,78. Bebe e ok dar recunosc ca sunt speriata- mi-e teama ca nu or sa scada IR-urile si ca bebe va trebui scos f devreme.. Noroc cu voi ca ma mai incurajati - si noroc ca la topicul lui T nmarea majoritate a fetelor au fost ok, chiar daca au avut probleme mari in sarcina.
Si eu ma gandeam la sterilet - dar am aceeasi problema ca a Dianei- practic embrionul se formeaza, dar nu se mai poate fixa, nu? Nu prea ma impac cu gandul asta, dupa cum nu ma impac cu ideea de legare trompe - e prea definitiva. Nu stiu, mai am timp sa ma gandesc si sa ma decid...
Noi ne mutam cu chirie - ne inchiriem apartamentul nostru cu 3 camere, si ne mutam tot cu chirie in alt cartier - gasisem unul cu 2 camere aproape de socrii (Militari) si vroiam sa ne mutam colo..acum am gasit altul, aceasi zona, 4 camere.
Eu am renuntat la ideea de cumpare/vanzare. Piata e destul de instabila, noi inca platim credit la apartamentul nostru, e un moment destul de delicat - numai cand ma gandesc la taxele notariale mi se face rau. Asa ca am ales varianta chiriilor.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
kid2003 spune:
Magghyc, intr-adevar suntem f aproape ca si DPN desi si tu ai sanse sa nasti mai devreme, ca cezariana a doua am inteles de la el ca o face mai devreme de teama sa nu se declanseze nasterea...
Si sigur e mult mai bine la 4 camere, incet incet il mobilati voi, important este spatiul, asa copilasii pot avea camere separate.
Iti tin pumnii cu IR-urile alea sa scada, sa nu iti mai faci probleme! Oricum esti pe maini bune si dr T. te va ajuta sa nu se intample nimic rau!
bb2
magghyc spune:
Kid,
Multumesc de incurajari, sper si eu sa fim ok. Tu cand mai mergi la T? Poate ne vedem pe acolo..
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
magghyc spune:
Mi-am pus ticker..sper ca merge... :-)
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
r33a spune:
Buna fetelor ! Am facut o laparoscopie si o inseminare cu dr. Codreanu de la gilesti si am observat k nu prea se implica si nici nu e prea destul de hotarata in ceea ce spune .. oricum am facut laparoscopia anu trecut in luna a 4 si inseminare in luna a 11 .. acum in februarie am facut HSG si a reiesit k am iar trompele infundate deci iar o laparoscopie ... am auzit k Dr. Tununaru este foarte bun nu numai k am citit si la voi cum il laudati .. acumk vreau sa va rog sa imi spuneti si mine nr. dansului de telefon si mai multe despre cum pot da de dansul cum as putea sa il gasesc liber sa se ocupe si de mine ...
Ms. astept raspuns de la voi
madau spune:
Fetele cu steriletul...nici nu va mai faceti probleme ref la recomandarea lui T ca v-o spun eu de acum...clar si concis..MIRENA. Eu m-am dus chitita sa discutam, mi-a spus clar..eu alt sterilet nu-ti pun, asta e cel mai bun, e cel mai sigur, dai un ban dar stai in fatza. Asa ca iacata-ma-s mandra posesoare de Mirena de mai bine de 1 an, si mi-e super bine cu el. Menstruatie ffff redusa, am uitat cum e sa-ti cumperi tampoane, nu dureri, nu probleme, nu nimic. Vi-l recomand cu caldura.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
monicabo spune:
Madau, offf, Mirena din cate stiu are si hormoni, lua-i-ar naiba... Nu as vrea sa bag hormoni in mine, de aia nu am luat in viata mea anticonceptionale, tocmai pt ca sa nu ma "dezechilibrez" hormonal, mai ales ca nu am avut niciodata probleme cu menstruatia sau alt gen de probleme hormonale. Atunci am zis, daca de la natura sunt ok, de ce sa bag eu alti hormoni de sinteza? Nu prea sunt impacata cu chestia asta, ca-ti suprima menstruatia...
Eu as fi vrut un sterilet simplu, fara hormoni. Alea nu or fi bune?
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
magghyc spune:
Madau,
Sa inteleg ca Mirena e recomandarea doctorului in general, sau e corelata cu un anumit tip de pacienta - adica cu ceva probleme hormonale etc?
Eu trebuie sa merg azi sau saptamana viitoare la T. Asta pt ca sunt in saptamana 24. Cred ca mai aman un pic, mi-e teama de IR-uri
A...ca tot va impuiam capul cu mutarea mea cu chirie - a fost "made in Romania" - ne-am luat o mica tzeapa cu apartamentul in care vroiam sa ne mutam, asa ca pana la urma am ajuns sa ne mutam in altul, cu doar 2 camere.acum il renovam un pic, cat sa putem sta in el...
In rest, bebe din burtica cred ca e ok - loveste, e activ. Sper sa fiu OK...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
mariaraluca spune:
Buna,
Miercuri (23.04.2008) sunt programata la laparoscopie. As vrea sa stiu care sunt etapele. Domnul doctor T. nu a avut timp sa-mi explice prea clar si as vrea sa ma lamuresc.
Va citesc povestile de mult timp si as vrea sa ma alatur voua.
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Am mai scris la acest topic in urma cu ceva timp si va multumesc inca o data pt raspunsuri.
Acum am o alta nelamurire: sarcina mea a ajuns cu ajutorul lui Dumnezeu la 15 saptamani. La eco la Iosup mi-au iesit IR-uri marite bilateral. Am reluat tratamentul cu pregnyl. Ieri dimineata mi-a aparut acea linea nigra. Eram tare mandra de ea, desi am citit ca semnifica un dezechilibru hormonal. Dar eu eram mandra pt ca am vazut multe burtici care o aveau. Spre pranz am mers sa fac injectia cu pregnyl, iar seara linea nigra disparuse...Oare e posibil?
Poate fi influentata de pregnyl?
Imi iertati paranoia...dar...mi s-a parut ciudat si am zis sa intreb fetele mai experimentate!
Va multumesc!