Dr.TUTUNARU (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

suntem bine, multumim ca v-ati amintit de noi

inca mai astept... sa pot povesti si eu ceva pe la acest subiect...cand o sa vrea Doamne Doamne!

numai bine la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Teodora multumesc mult pentru poveste. Eu una nu ma satur sa le tot citesc. ba chiar m-am pus si am citit si pe site-uri straine povesti de la nastere... cred ca strainezele sunt ceva mai detaliate decat noi... se apuca si descriu si cu sange si cu tot
Mi-a povestit o colega de Odisee ca la Elias ar fi 2 probleme: un streptococ de care se scapa foarte greu, si asistentele care nu te cheama la alaptat nici daca le infunzi buzunarele de bani. Cum e?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

buna
alinusha: eu am nascut in dec 2007 , sa sti ca streptococul nu l-am avut si nu prea am auzit iar asistentele nu te cheama, te duci tu la orele stabilite, ele te cheama la ,,toaleta,, ta zilnik, chiar ne trezeau dimineata la 5....tutu ne dadea sa faceam streptococ B de 3 ori si ti-l faceau si cand te internai...daca era cumva bb era tinut sub suprveghere la terapie
problema la mine a fost curatenia din toaletele pe cre le vizitezi destul de des
si eu citeam povestile tutror de la nastere chiar si din strainatate unde au si poze live
sarcina usoara si o nastere ca a mea(naturala si fara nici o durere mik mik)
popici deerica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Legat de alaptare, daca doriti din tot sufletul sa alaptati in spital trebuie sa va cam certati cu tutele alea de asistente de la neo, sa le intrebati clar care este ora de alaptat sau sa faceti ca mine: va luati copilul in salon si il aveti sub ochi tot timpul. partea naspa este ca ar trebui sa va odihniti putin acolo, sa prindeti puteri ptr acasa. Eu insa nu regret ca l-am tinut langa mine, desi cand am venit acasa credeam ca mor de oboseala si somn.
Toaletele tot infecte sunt? Pacat ptr asa spital. Asistentele de la ginecologie mie mi s-au parut cuminti.
Apropos de Tutu, saptamana trecuta am fost si eu la un control la el si am ramas total dezamagita. Nu as mai calca pe acolo decat la o eventuala sarcina si ptr tratament. In privinta fertilitatii face treaba super, este extraordinar, lupta ptr a aduce pe lume copilasi, dar ptr un control general am fost efectiv degeaba. Nu credeam ca o sa apuc sa spun asta, poate a fost o zi mai naspa a lui, dezamagirea cea mai mare a fost ca in hol nu prea se vorbea de ce medic bun este ci de faptul caeste singurul medic care nu ia bani la nastere. Oare de aceea vin unele femei la el? Ar fi pacat sa faca coada la cabinet doar ptr asa ceva. In plus am avut degeaba programare ca nu s-a tinut cont de ea. Am intrat abia dupa 2 ore jumatate. Foarte greu a fost sa vin din provincie, cu copil dupa mine.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Tanima,
Problema programarilor e stiuta si ras-stiuta... e intra-adevar dramatic pt mamele care mai un bebe acasa sau dupa ele, chiar nu poti face nimik pt ca si cele de diaintea ta tot gravide sunt. Eu am stat odata cu copilul dupa mine 3 ore, a inebunit saracul acolo pe hol.... Dar de ce spui ca ai fost degeaba?
Cred ca data urmatoare ar fi indicat sa vii "la prima ora' adica atunci cand incepe el consultatiile, cu dupa ora 4 e jale..

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Teodora multumesc mult pentru poveste. Eu una nu ma satur sa le tot citesc. ba chiar m-am pus si am citit si pe site-uri straine povesti de la nastere... cred ca strainezele sunt ceva mai detaliate decat noi... se apuca si descriu si cu sange si cu tot
Mi-a povestit o colega de Odisee ca la Elias ar fi 2 probleme: un streptococ de care se scapa foarte greu, si asistentele care nu te cheama la alaptat nici daca le infunzi buzunarele de bani. Cum e?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

- de streptococ nu stim, Doamne fereste!
- la alaptat nu trebuie sa te cheme nimeni, te duci tu la 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 si cam atat, in rest ii satura ele de formula si poti sa ai neplacuta surpriza sa nu pape cand vii tu sau ca noi, sa il duci pe bebe acasa cu stomacelul dat peste cap si sa te chinui cu el mai bine de o luna; desteptele de asistente ii indopau a doua zi dupa nastere cu 60 de ml de lapte; sa nu faci depresie din cauza a ce este in Elias!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Tanima, mare dreptate ai cu asistentele (si sefa de sectie) de la neonato...SUNT NISTE TUTE; eu am ramas socata; iar la maternitate nu sunt asistente, e doar tanti in roz, celelalte bantuie pe holuri, am avut nevoie sa-mi masoare tensiunea si nici tensiometru nu aveau; toaletele...f naspa, paturile te termina, nu as mai naste acolo ever, poate vine Tutu in alta parte. Am sfatuit toate gravidutele pe care le cunosc si care au pretentia sa fie tratate decent sa nu nasca la Elias.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Offf, mi-e si teama cu o eventuala a doua sarcina, nu stiu la cine altcineva sa merg... T. m-a ajutat f multa la prima sarcina, la inceputul sarcinii am mers la altcineva si in urma unor analize care mi-au iesit prost, trebuia sa fac intrerupere de sarcina... Am ajuns la T. pe ultima suta de m, m-a ajutat, s-a uitat pe analize, m-a incurajat, mi-a facut amnio, a gasit solutie la problema mea si totul s-a rezulvat cu bine...
As vrea la a doua sarcina sa merg tot la el, sper sa fie la fel de ok (la mine si prima sarcina a fost obtinuta normal , nu am probleme de infertilitate...)
Dar din ce povestiti voi aici, sa astepti chiar 2-3 ore....offff...
Eu am nascut in iulie 2007, deci la controale am mers pana la sfarsitul lui iunie-inceputul lui iulie - ultimul control...si parca nu era chiar asa, cam dupa 1 ora max intram.....

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am fost ieri pe la 5 la Tutu cu ceva treaba si am ramas muta de uimire, erau doar 3 fete in sala, fiecare au intrat la ora programata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

BUNA
super veste sa nu mai asteptam la greu, dar era liber, cred, din cauza sumitului Nato,de fapt sunt sigura, asa ca.......rabdare, rabdare ca merita sa nasti cu tutu.....
se poate sa vina multe si ca nu ia bani dar nu chir toate, in general suntem mamici care facem orice pt puiuti, nu???
poopam mamici , bibici , burtici.....
mami si erika maria

Mergi la inceput