Dr.TUTUNARU (22)
Raspunsuri - Pagina 9
dianad spune:
Magda, a ramas fetita? Asteptam vesti bune despre bebe , tine si IR-uri. Ai scapat de pregnil?DianaD & Alexandru
magghyc spune:
Diana,
Nu cred ca am scapat de Pregnyl...de abia marti ma duc la T, nu l-am mai asteptat vineri cand am iesit de la Iosup.
Sunt amarata -a ramas fetita, dar daca la 15 saptamani aveam un IR naspa acum le am pe amandoua (la 21 de saptamani). Pitaca s-a dezvoltat cat de cat ok, nu are decat 1 zi in minus - nu stiu daca asta poate fi numit retard de crestere, dar valorile pe artere sunt naspa rau...
Plus ca m-a certat Iosup si mi-a zis ca daca nu vreau fetita sa o dau la alta mamica...asta pt ca tot intreband el daca dorm suficient etc, i-am spus ca de dormit dorm, dar am avut niste saptamani halucinante la birou - iar parerea lui iosup e ca si stresul isi pune amprenta si de aia am valori asa minunate...
O sa vad ce zice T marti - sunt cam necajita...ma gandeam eventual sa incerc un program de 6 ore la job, parca stiu ca exista si posibilitatea asta...Poate asa imi bag mintile in cap si nu mai stau uitata pana la 10 seara la birou...
Ramane sa va dau vesti noi marti - astept replica lui T - "Ce vii cu Ir-urile astea naspa la mine?"
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
ellis spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Diana,
Nu cred ca am scapat de Pregnyl...de abia marti ma duc la T, nu l-am mai asteptat vineri cand am iesit de la Iosup.
Sunt amarata -a ramas fetita, dar daca la 15 saptamani aveam un IR naspa acum le am pe amandoua (la 21 de saptamani). Pitaca s-a dezvoltat cat de cat ok, nu are decat 1 zi in minus - nu stiu daca asta poate fi numit retard de crestere, dar valorile pe artere sunt naspa rau...
Plus ca m-a certat Iosup si mi-a zis ca daca nu vreau fetita sa o dau la alta mamica...asta pt ca tot intreband el daca dorm suficient etc, i-am spus ca de dormit dorm, dar am avut niste saptamani halucinante la birou - iar parerea lui iosup e ca si stresul isi pune amprenta si de aia am valori asa minunate...
O sa vad ce zice T marti - sunt cam necajita...ma gandeam eventual sa incerc un program de 6 ore la job, parca stiu ca exista si posibilitatea asta...Poate asa imi bag mintile in cap si nu mai stau uitata pana la 10 seara la birou...
Ramane sa va dau vesti noi marti - astept replica lui T - "Ce vii cu Ir-urile astea naspa la mine?"
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
si eu am avut ir-uri marite pana prin luna a 7 si ceva, hipertensiune arteriala, risc de preeclampsie, fa ce-ti spune Tutu si va fi ok; mie dr de medicina muncii mi-a dat concediu de risc maternal din sapt 20, eu mi-am luat co, apoi risc maternal din sapt 24; succes!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
scuze, de ce nu vrei fetitza? sunt asa dragute, lipicioase, fragile, poti sa le imbraci mumos si vor fi alaturi de mama lor toata viata(sufleteste); eu daca as mai face un copil poate as vrea baietel, dar cu siguranta ca as fi la fel de fericita si cu tititza!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
magghyc spune:
Ellis,
Eu nu sunt amarata din cauza ca e fetita , dimpotriva, suntem f fericiti...sunt amarata ca am probleme cu ea...dar cred ca am scris dintr-un foc si ca a ramas fetita si ca am probleme si a iesit altceva...
Cu concediul astept sa vad ce zice T maine - si ce spune aia fac, chit ca stau in medical pana la final de sarcina. Eu inca sper sa nu, dar daca va trebui...va fi un fel de "ups, I did it again"...ca si la primul am stat acasa inca de la inceput...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
dianad spune:
Magda, e tot fetita, deci ai pereche . Cat despre IR-uri, ti-o cam faci singurica pentru ca stai prea multe ore peste program. Poate ar trebui sa apelezi la programul de 6 ore, chiar daca vei lucra tot 8 , asa macar sefii iti vor da mai putine sarcini.Bafta diseara!Chiar de-ar fi sa incepi cu medicalele, acum esti in sapt.21, nu in 6 sau 7 cum ai fost cu Nic. Ai vrea sa stai la job pana prin sapt. 36? Daca da, vezi ca legislative e un subiect cu drepturile gravidelor. Pentru sefii tai s-ar putea sa fie mai profitabil sa vii 6 ore la job , decat sa iti plateasca din fonduri proprii primele zile la fiecare medical pe care-l duci. Asa dau un ban, dar le muncesti in schimb, deci se aleg si ei cu ceva. Pupam fetele!DianaD & Alexandru
madau spune:
Ohooooo...lume noua...Uki ce mai faceti? Ce mai face buburuza Mariuca?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Fusei la Tutunaru...care a fost chiar f calm si dragutz. Mi-a spus ca pana in 24 de s raman pe tratament si atat, apoi la 24 de s imi masoara IR-urile si vedem...Parea destul de optimist, desi mi-a spus ca e posibil sa se hotarasca scoaterea copilului inainte de termen - in functie de cum evoluez eu...
Oricum, m-am mai linistit. Incerc oricum sa nu stau la birou peste cele 8 ore, si cu prima ocazie o sa ii cer lui T hartie pentru 6 ore -just in case, poate ca o sa am zile in care o sa prefer sa las nebunia de la serviciu pt a doua zi si sa ma duc acasa...
Bebe Sara e destul de activ, brusc am inceput sa o simt detsul de clar,ceea ce e minunat.
Uki, welcome back, baby...
Diana, ce-ti mai face nazdravanul?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic