MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 19
mamii spune:
fetelor care shtie ce acte imi trebuie pentru asilo nido de la stat si cam ce preturi au cele private?? cam care sunt pashii care trebuie sa ii urmez
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Raluk31 spune:
Buna dimi!
Mikuto,nu ma pot exprima inca![]()
Despre Diana,s-a internat in 18 si urma cezariana in 1-2 zile,apoi prima operatie a bebelusului..e tot ce stiu![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
MIKUTA4 spune:
BUNA DIMINEATA!LA TOATE FETELE!!!!
Raluk
mersi,sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si sa se faca repede bebe bine.
Mimi bunaaaaaaaaa cafeaua multumim,Ale ce face?te-a lasat sa dormi azi noapte?
Fetelor am puso Sara mea tuseste si stranuta intr-una si pe linga toate astea este si scincita tare,iam pus termometrul si avea 37 grade sper sa nu i se ridice.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

mamii spune:
lui ale aseara i.a fost foarte rau dupa vaccin mi.a vomat de 2 ori in jet puternic si a facut temperatura 39!!!A fost o noapte .... nu mi.a facut niciodata temperatura deci aseara eram ca o balega.
Mikuta daca iei temperatura intrarectal se scate 0.5 grade.Doar la 38 febra se actioneaza cu supozitor cu paracetamol aici tachipirina!
Sper sa nu fie racita sara
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
MIKUTA4 spune:
OFFFFFFF Doamne Mimi imi pare extrem de rau ptr Ale sa dea Dumnezeu sa se faca repede bine multii 

,eu temperatura nu iam luato retal iam pus termometrul la sub brat,mia zis si mie pediatru ca daca ii temperatura retal sa scad.De racit cred ca a racit un pic din cauza ca tuseste cam des si are ochisorii inlacrimati mereu offffffffffff asta mai imi trebuia acum.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

katiapam spune:
salut albinutelor 
ati scris in lipsa mea ![]()
Mamii si Mikuta-sanatate copilasilor sa se faca bine repede
si sotul meu a racit si sta la distanta de noi sa nu luam si noi si ne pupaceste pe cap ![]()
Raluk-frumos tare montajul abia astept sa o cunosc pe micuta ta
Micio-cum sinteti tot cu febra? sanatate si voua
Roxali-buon preparamento
pt botez,asteptam pozele
Petcost-bine ai revenit,zici tu lume noua Mikutei dar e valabil si pt tine ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Mamii-eu am facut cererea la stat anul trecut,se face in luna martie pt inceputul anului adica din septembrie cum e pt scoala
iti trebuie contractul de munca al tau si sotului fotocopii si mergi si faci inscrierea unde e sediul si raspunsul e afisat prin iunie daca ti l-a luat sau nu
eu anul trecut eram in rezerva pt ca se iau in functie de puncte si locuri erau putine,acum tu incearca ca erau care nu aveau contract de munca dar aveau putine puncte si nu prea baga in seama ca considera ca doar ai vreme sa-l grijeasca mamele odata ce nu lucri
sint tare aiuriti in privinta asta ca eu daca nu lucru nici ca mi-l iau la cresa (la stat)ca doar stau acasa
la privat trebuie sa ma interesez si eu incearca in zona ta dar preturile sint mari 300 pt copii asa mici,unde am intrebat eu era 320 de la 8:30-13,figurati sa o las mai mult cit e,
daca mai aflu intre timp iti spun
la noi a fost ieri lutto cittadino pt accidentul care a fost,eu merg f des acolo la centrul comercial pe stada aceea,cred ca e plin de flori,era si o mama cu doua fetite romance,saracii
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
pet.cost2005 spune:
Ciaooooo !!!!
ralu - mai e putin ... iti inteleg nerabdarea. Cum te simti, totul ok?
katia - eiii, nici chiar asa lume noua ... am aparut mai des pe-aici decat mirela
.
Petronela si
Silvia
pet.cost2005 spune:
Na, ca nu-i nimeni pe-aici ...![]()
mirela - si Silvia a avut cam aceleasi simptome de care zici ... si am crezut ca e racita. Am fost cu ea la dr., dar din fericire nu avea nimic ... decat nasucul infundat. Si mi-a dat niste supozitoare pt. asta si, bineinteles, curatat nasucul cu aspiratorul nazal. Iar febra ... nu e mare 37, de la 38 incolo se pune tachipirina suposte. Oricum, poti da tel. la dr. sa o intrebi, pt. linistea ta si sa previi eventual o raceala.
Ca tot veni vorba de diversificare ... mamicile cu bb mai maricei ... cand ati inceput, cum, cu ce ... va da pediatrul o schema ceva dupa care sa te orientezi?
Petronela si
Silvia
pet.cost2005 spune:
aaa ... ca am uitat, raluca, am vazut montajul cu povestea voastra. Frumos si frumosi voi amandoi!!!!! Numai bine si un bb sanatos !!!!
Petronela si
Silvia