MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Petro,multumim,sanatate si voua si tot ce va doriti!
Eu am dormit un pic dupa pranz,ca in prima parte a noptii am fost f agitata,mi-am simtit mereu burta,asa,ca la ciclu.Probabil sunt primele pregatiri..La voi cum a inceput,direct cu contractii?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca stay linistita nu te agita o sa nashti oricum :) nu ramai nenascuta si cu printishoara in brate eu iti urez o nashtere ushoara . Am vizionat poze sunteti super amandoi!Esti f frumoasa!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

Multumesc pentru aprecieri,ma bucur ca v-a placut!

Mamii,iaca ca m-ai mai prinsAsa e,depinde de fiecare,prin ce experienta ii e dat sa treaca.Bineinteles ca eu,ca toate femeile de altfel,sper sa ne fie cat mai usor la amandoua,si bebelusei,si mie

Raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

bey..da'ti scris azi... nu mult tare ...
bineinteles ca depinde de fiecare...si mai ales stii vorba..."de cum iti asterni asa dormi"..nu? ei eu azi am fost toata ziua suzeta fiicei mele.....da' mi-a facut placere..si mai ales sa no' mai vad cu manuta in gurita... si asa nu am nimic de facut....decat sa stau cu ea.. i-am tinut companie...si ia a profitat n-a dormit deloc.. numai cu ochii pe mine a stat...da' ce am putut-o lasa prea mult singura..doar ca tb sa merg la baie

plus ca tb sa o bag in seama ..nu exista ca stau langa ea si sa nu ne certam..binenteles pe limba ei
si acum am inceput sa sriu cu gandul ca mai doarme si ea un pic.. dar ti-ai gasit..deja ma cearta.. am plecat...

va o seara placuta ..

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata
azi dau eu cafeau
Mamii-mi-am amintit ca trebuie o declaratie de la patronul semnata si datata unde scrie orarul anjajatului acum nu mai tin minte ca trebuie si contractul de lucru dar e afisat acolo unde se fac inscrierile ce acte trebuiesc
scuze daca te zapacesc
Petcost-eu am inceput diversificarea singura adica pe la 3 luni-3 luni jumate am inceput sa-i dau cite o lingurita doua de pireu de fructe,o zi una apoi doua apoi s-a ajuns la o jumate de borcanel apoi tot pas cu pas,pediatrul meu mi-a zis sa incep diversificarea direct cu supa sau biscuite in lapte dar mi se parea cam aiurea sa trec direct la supa si asa pe linga pireul de fructe ii puneam un biscuite in lapte sau crema di riso sau tapioca toate prafurile alea,apoi ii faceam gris cu lapte vezi ca gasesti instantaneu il pui in laptele caldut si e gata nu trebuie fiert apoi am inceput cu supica cu aceleasi faine iar acum deja maninca supa cu pasta sau pasta lapte din alimentara si tot feluri de mincarici de copii dar le accepta pe toate si mai incolo la urmatoarea vizita a zis ca-mi da sa-i fac la pasta al pomodoro peste o luna
oricum pediatra iti spune pas cu pas ce trebuie sa-i dai si sa-i adaugi si retete

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

ciao fetele??
Da chiar asha in fiekre dimineata tre sa dam noi cafeaua?? :D
Bine haoi fie:) Pe unde umblatiiiiii ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

uite vezi ce trista a fostviata pe aicio fara tine..noroc ca mai animezi tu pče aici..multumim de ......
si in caz ca urmeaza sa apara fetele mai multe la cafelutza..mai dau si eu vreo 2-3

daca nu un we placut la toata lumea

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!!! buan cafea Mimi si iti spun sincer ca aveam nevoie.

Fetelor va ziceam ieri ca s-ar fi putut ca Sara mea sa fie racita,ei bine da chiar a racit,de dimineata a inceput ziua sa fie groaznica sa trezit si era scincita si fara chef de nimic,apoi iam pus termometrul avea 37,dar cum mi-ati zis si voi nu era temperatura de febra,dar mai tirziu usor usor a crescut pina a ajuns la 38,2 si iam dat tachipirina picaturi,i-am telefonat pediatrei care mia zis sa ii fac aerosol cu Clenin A si ser fiziologic,si i-am facut toate astea si ia scazut si temperatura si azi dimineata cind mi sa trezit era vioaie ca de obicei sper sa ii fi trecut.

la toate fetele si bebelusii,dar si la cei care sint inca in burticuta si pe care ii asteptam cu drag.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neata,fetele,de data asta am avut o noapte fara junghiuri,sunt odihnita..Sa mai intreb o data: la voi a inceput direct cu contractii?Ca tocmai am aflat ca senzatiile astea de ciclu pe care le simt de cateva zile sunt o forma de dilatare treptata

Mamii

Stefi,mamica subjugata ce esti (de dragoste pt pui,evident..)!

Katia,pe dvd-ul Danei Nalbaru, pediatrul recomanda sa introduci un aliment o data pe sapt ( de la 6 luni,minin 4,5 luni ),ca sa vezi daca il tolereaza bine sau nu din pct de vedere digestiv,sa nu creeze alergii; se incepe cu supa de legume sau pireuri de legume (morcov,cartof,salata,fasole verde..),iar in cazul unui bebelus cu greutate mai mica,cereale...se continua cu cereale (sau supa pt al doilea caz),apoi pireuri de fructe (mar,piersica,dupa 9 luni banana)..carnea se introduce un pic mai tarziu si numai de pui si vita (dar mai bine de animal batran,ca are mai multe proteine)..a se evita telina,conopida,varza,pestele,citricele fructele de padure pana la 1 an..si fara sare,ca pana la 1 an rinichii lui nu sunt in stare s-o elimine..na,ca v-am informat

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Raluk imi pare tare rau ca nu pot sa iti raspund la intrebare,ca eu contractii am avut de la 17 sapt false binenteles,si cind mi-a venit sa nasc nici nu am crezut ca sint cele de nastere,dar au inceput sa fie regulate si atunci am zis mmmmmmmmm astea nu mai sint false.Dar sa sti ca erau asa cum zici tu ca la ciclu si mi se intarea burtica,eu de exemplu faptul ca le-am avut asa devreme intradevar mi sa deschis colul. si curaj ca mai este putin si iti ti minunea in brate.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

raluk eu m.am dilatat treptat din sapt 37 dak nu ma inshel da aveam uneori cam de 2 ori pe zi o durere cu contractie ..acu nu era asha de severa caci nici nu prea le bagam de seama :D DAR ESTE CEL MAI BINE SA TE DILATI DIN TIMP iar eu am inceput sa nasc fara sa imi dau seama :D

Mergi la inceput