MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 18
micio spune:
Buna!
Raluca, foarte frumos montajul, astept continuarea
...
Mirela si mie mi se pare cam devreme cu diversificarea, poate acum nu ii da niciun fel de probleme dar nu poti stii mai tarziu, cere mai bine si parerea altui pediatru...
Alex, cereale in general sunt imbogatite cu fier si asta s-ar putea sa dea constipatie la bb, daca vrea da-i ceai de musetel ca il ajuta...
pet.cost2005 spune:
Ciao !!!!!!
Noi suntem mai mereu in plimbari si de aia sunt fff obosita. Am batut satul asta in lung si-n lat.
Woooowww ... lume noua, bine ai revenit, Mirela!! Felicitari pt. micuta Sara, chiar ca e lunga. Silvia are acum, la 3 luni jumate, 64 cm. Si eu sunt de acord cu celelalte fete cu diversificarea ... e muuult prea devreme la 2 luni. Eu as fi intrebat-o pe pediatra de ce acum sau as fi schimbat-o chiar. Si ma mir pt. ca de obicei nu se recomanda aici sa se inceapa diversificarea asa devreme. Stomacelul lor este prea sensibil pt. alte alimente. Dar, fiecare face cum crede si cum simte ca e mai bine pt. copilul sau. Nu neaparat ce a zis dr. tre' sa fie cel mai bine. Aaa ... si felicitari pt. botez, am vazut rochita Sarei ... fff frumoasa !!! 
Petronela si
Silvia
daraban spune:
Raluca sunteti frumosi amandoi.Sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata,si sa aveti parte numai de bucurii,alaturi de micuta Anais
dana si
delia (11.03.2007)
MIKUTA4 spune:
Roxali
ptr sfat,defapt iau mucosolvan sirop de tuse si tachipirina.
Fetelor sa stiti ca eu am mai fost la un pediatru pe 8 februarie la unul particular ca mi se parea ca Sara cam este fornaita si el mia zis sa ii pun in lapte cite o lingurita de farina de mais si tapioca,iar cind face 6000 grame sa ii pun 2 lingurite tot in lapte,acum ieri cind am fost la pediatra ei mi-a zis sa ii pun de saptamina viitoare si cite o lingurita de biscoto granulat in lapte si sa alternez odata farina de mais si tapioca,odata farina de riso si biscoto granulat.
Raluk complimente sinteti doi frumosi si intr-adevar Anais o sa fie o fetita frumoasa tare,din doi frumosi ce sa iasa ![]()
Petro 
si sarumina!
Katiapam ce faciiiiiiiii?????????????? pe unde imi umbli?Giulia ce face?
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Raluk31 spune:
Multumesc pentru aprecieri,ma bucur ca v-a placut!
Mamii,iaca ca m-ai mai prins
Asa e,depinde de fiecare,prin ce experienta ii e dat sa treaca.Bineinteles ca eu,ca toate femeile de altfel,sper sa ne fie cat mai usor la amandoua,si bebelusei,si mie
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
alex14 spune:
buna fetelor bebeului i-am facut ceai de musetel si acum este mai linistit astazi a fost cumintel

raluk - felicitari am privit cu emotie povestea voastra si sinteti niste draguti , frumosi si se vede pe chipul vostru cit sinteti de indragostiti !
micuta anais o sa fie fffffffffff frumoasa si mindra de mamii si tatii .
va urez mult noroc , bebei cuminti si sanatosi !
Raluk31 spune:
Alex,mersic,esti f draguta
Apropo,abia astept sa vad cum arata fetita mea!Tot incerc sa mi-o imaginez,dar ma depaseste..
Si poate ca nu va mai dura mult,fiindca am oarece greturi,dureri difuze de cap si senzatii ca la ciclu![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
MIKUTA4 spune:
Raluk pai sa ne spui,mai lasam mult majoretele sa se odihneasca?sa le punem la treaba.
Fetelor mai stie cineva ceva de Diana?
Ginger noi inca mai asteptam pozici cu flacaii tai 
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

slimatei spune:
DAAAAAA!!!!
e nevoie..multumim...
ale...
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

???