MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Netza,fetelor!Si multumesc pt sustinereEu tot pe-aici,aseara am avut oarece senzatii,asa,ca la ciclu..dar au trecut fara urmari

Mikuto,sa-ti traiasca dolofana!I-auzi ce mare e..deja 67 cm la 2 luni...
Si eu stiam ca diversificarea trebuie inceputa dupa 4 luni jumate,dar mai bine dupa 6,cand stomacul copilului e in stare sa digere mai mult decat laptele..si ca se incepe cu supa

Alex,dimpotriva,cerealele te ajuta,nu te constipa; trebuie sa fie altceva

Dana,ce frumos zici tu acoloAti hotarat ce cadou ii luati?
Despre tragedie,nu stiu nimic..din ce cauza au murit?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
raluca am inteles ca a intrat ceva masina in statia unui scuolabus unde asteptau mai multi.Pe langa roamnce au mai murit si altii,dar tare m-am intristat cand am vazut ca a pierit o familie intreaga,aproape.

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Bunaaaaaaaaa fetelor!!!!

Alex14 sarumina ptr complimente dar si ptr urari,si iti doresc din suflet ca si al tau sa creasca mare si sanatos.

Raluk asa este ca si eu am auzit ca diversificarea incepe mai tirziu dar mie asa mia zis pediatra,si daca fata pateste ceva dati seama ca ma duc peste ea.Si de lunga este lunga intr-adevar fata mea dar si noi sintem inalti asa ca....Lasa ca ai sa vezi si tu ce frumoasa si dolofana ai sa faci.

Dana intr-adevar o mare nenorocire saracele DUMNEZEU SA LE IERTE!

Dar sint asa de nenorociti si neatenti,de exemplu ieri cind ma-m dus la pediatra ma-m dus cu autobuzul si cind sa cobor eram pe ultima scara si cu fata in brate soferul a inchis usa daca nu eram atenta si ma trageam inapoi nu stiu ce sa-r fi intimplat va dati seama injuraturile ce au urmat dupa aceea,lam facut in tot felul si dupa ce am coborit si am constientizat ce se putea intimpla mam pus pe un bocet de nu va zic de asta zic ca sint nenorociti si inconstienti.Dupa toate astea aseara am facut si febra 38 cu 9 si tuse deci gripa ma gasit.si acum cind va scriu am febra 38 si mie tare frice sa nu ii dau gripa si lu Sara ca deja mi-a gasito ieri un pic racita si mia dat sa ii pun in nas argento proteinato.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Of,Doamne fereste!Asa e,si de condus,conduc aiurea,nu-i intereseaza..si daca esti pe trecere,nu opreste nici naiba!

Mikuto,fa-ti o masca din tifon,ca dentistii,cand te ocupi de Sara.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

In pauza de masa...daca tot doarme fata ...se vede ca timpul e de vina ca seara ma trezeste din 2 in 2 ore.

Mirela ptr raciala am folosit propolis si multttttt usturoi...ptr gripa poti sa iei 2-3 tachipirine pe zi mai ales daca ai facut si febra...fi atenta ca mierea poate da alergi daca alaptezi.
In orice caz diversificarea se face dupa 6 lunite...daca copilul nu ia in greutate se mai adauga ceva biscuitel sau se trece la laptele de proseguimento cel care se da de la 6 luni...iti jur ca nu am auzit nici un pediatru mai devreme si chiar si fetele de la nou-nascuti (Dulcetui si papanasi)ti-ar sari in cap.

Ptr constipate copii...al meu de la laptele artificial devenise stitic...odata cu diversificarea,dupa 6 luni,i-am pus in lapticul de dimineata si o linguirita de sirop facut in casa de prune...cand a mai crescut si nu-l mai acccepta ii puneam supozitor.

Alex am vazut si printesica ta...are niste falcute sa o mananci toata.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluk mai delectat cu povestea voastra...santeti niste frumosi amandoi...muoama ce copilas frumos ai sa faci

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ali, Sonia e f. frumusica. Sa-ti traiasca.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 6 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca sper tare mult sa te mai prind!!Si sa nu fi nascut!
Acum hai sa iti povestesc ceva din experienta proprie!Copilul se tine la san atat cat este NEVOIE mai ales ca, canalele tale de la san nu sunt desfundate!Stiti f bine ca eu am nascut la 1 noaptea ... copilul a stat in sala neonato pana la 5 dimineata cand medicul neonato nu a mai suportat plansetele lui si mi l.a adus sa il pun la san.. dar cand l.a asezat langa mine a adormit instant si nici ca s.a mai trezit nici la ciupituri de piciorush nici la balanganit la nimic!Apoi a 2 a zi am icnerkt sa ii dau sa manance san nu shtia cum sa traga iar eu nici atat sa il atac la san... asha ca stateam si cate o ora si jumatate cu el la UN SAN!si asta s.a intamplat in primele saptamani!mai dormea mai se trezea mai manca.Apoi al meu a inceput sa manance tot in 5 minute! AMBII SANI!!! Sunt copii si copii care mananca in 20 de minute si altii care rad tot in 5 minute.Deci nu toata lumea este un standard ca nu suntem roboti si asha nici copii noshtri nu sunt!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nu mai shtiu cine ma intreba ce voi face cu ale!Mai fetelor habar nu am va jur!!!Pentru ca asilo aiciin roma e greu sa gasesti si sa ti.l accepte ma voi documenta sau daca shtiti voi ceva chiar am nevoie altfel sunt obligata sa stau acasa si nu prea imi convine din pct de vedere financiar sau dak reushim anul acesta ne mutam inapoi in ROMANIAAAAAA

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput