MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

...am luat la cunostinta cum ca masa n-ar trebui sa dureze mai mult de 20 minute,timp in care trebuie sa tii copilul treaz sa manance bine..ca daca nu,te foloseste pe post de suzetaSincer,bravo tie,Stefi,ai rezistat eroic,eu nu stiu daca as putea!

...

Raluca

in asteptarea micutei Anais

ba bucur ca stai bine cu teoria.. eu cu toate cursurile mele..astea care erau cele mai importante mi-au scapat..fiind si mai sensibila cu sanii...si cu parteau cea mai urata ne informata ce se poate inampla si ce tb sa fac...

da trec..vorba lui ali...uiti si-l faci si pe al doilea...

acum nustiu daca e o regula sa te ia drep suzeta sau nu..tb tinut cont ca ei au nevoie sa stea la san ... din mai multe motive..chiar daca motaie si nu papa ..cred ca stii si asta..dar o spun si eu ..ca au nevoie sa se simta in siguranta sa te simta aproape..si cat de aproape il poti tine in brate nu e ca la sancand e pele pe pele...mirosul tau mai puternic.. si in plus ce e asa rau...sa stea mai mult la san..mai ales cand sunt mici.. acum depinde si de copilas daca pe viitor creeaza dependenta si de tine cum il inveti...
spre exemplu..de multe ori Stefania simte nevoia sa motaie cate un pic la san inainte de adormi (asta in ultima vreme..mai ales la ultima masa 22.00-23.00 dar nu mereu)
dar tb sa tii cont ca nu e o regula fixa si nimeni nu-ti poate spune cum si ce relatie vei avea tu cu copilasul tau..oricum va fi unica si speciala...uneori asa ce ma bucur ca pot fi mama si nu tata...sa nu-mi perd nimic din figurile si gesturile ei...Doamne e asa de frumos... am momente cand nu incetez sa-I multumesc... aaa si sa revin..
de multe ori cand vrea sa doarma ma impinge cu manutele incepe sa scanceasca si vrea sa doarma in patutul ei...un pic ma ingrijoreaza ca greu reuseste sa adoarma in patut z la noi...dar as vrea sa o obisnuiesc sa poata adormi oriunde caci daca-i schimb patutul sau marog..voi fi in alta parte..cum o sa fac..?ei si mai sunt atatea,..dar nu mai vreau sa plictisesc pe aicu cu de-ale mele...

cristina nu stau la dieta..as vrea eu dar nu pot atata timp cat alaptez..caci pt. mine dieta vrea sa spuna..aproape nik...stau doar atenta la ce pap..caci nu vreau sa sufere de colici..deja ca alaltaieri pt. prima data a durut-o burtica..cred ca nu i-a priit ceva care am mancat eu...si mi-era asa de mila de ea..nimic nu o linistea si nu stiam ce sa-i fac sa-i treaca...dar a trecut si nu ne-a mai durut...

pupam fetita frumoasa sa treaca durerea de dintisor...Giulia

haideti ca ma lungesc...

stati ca mai am..

ali... DA!!! painea paine...am facut-o la robot..da restul la mana ...

mirela sa ne spui ce ai facut la dr...

alex ne bucuram ca ai aparut la orizont..ce ne mai spui..?
haideti ca plec la plimbarica...nu va mai retin..fete ci cavaleri frumosi

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu n-am terminat..observ ca pana scriu eu... ma apuca noaptea... a aparut dana(daraban)..si cu ce veste frumoasa...

la multi ani fericiti numai bine... ei hei noi cat mai avem..vreo 10 lunite asa...
multi multi

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Gata intoarse de la pediatra,minunea lu mama cintareste la 2 luni si o sapt 6 230 de grame si are 67 de cm,pediatra sa mirat de ea cit de vorbareata este si cit de bine creste.Vaccinurile trebuie sa ma duc saptamina viitoare sa le facem,offfffffff nu mai pot de mila ei adr cel putin ma consoleaza ideea ca ii fac spre bine ei.Ne-a mai dat sa ii dau farina de mais si tapioca in lapte si crema de riso si biscotto granulato.Da Raluk ai dreptate cu suzeta ca eu de exemplu de asta nu iam mai dat lu Sara sin ca ea domnisoara se ataca doar ca sa adoarma si credema ca o chinuiam mititica o gidilam in talpa numai ac sa manince si o tineam la sin nu 20 de min ci jum de ora si dupa imi minca 90 de grame de lapte,si credema ca cea mai mare dorinta a mea a fost sa o alaptez cit mai mult dar........oricum creste bine si cu lapte artificial si este sanatoasa tun multumesc celui de sus.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mirela l-am intrebat preot special, dar nu mi-a repetat ca nu-s probleme.Avem in schimb doua obligati:una era declaratia deschisa in fata tuturor la biserica si a doua sa ne intalnim cu o famiie de tineri credinciosi...sotul respectivei slujeste si in biserica cateodata in locul preotului...nu mai inteleg nimic stiam ca catolici nu accepta casatoritii.Deci ,familia respectiva va veni la noi maine seara si ne vor spune cate ceva din biblie, cum ca copii sant fii Domnului...sant f deschisi si nu superr religiosi.

Daraban ce fetita mare are mama...al meu nu intelegea ce trebuie sa faca, dar l-am lasat sa bag macar manuta.

Stefania esti o gospodina super... se vede ca e linistita broscuta...si ce daca vrea sa darma in patutul ei...o sa aiba timp sa vina si peste voi...si copii sa sti ca se obisnuiesc sa doarma si pe unde apuca cand sant morti de somn.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mirela deja ati inceput diversificarea...nu mai inteleg nimica...cam repede...cat are a ta acum cred ca nu are a mea la 4 luni juma.
Trebuia sa ajung saptaman trecuta la control asta,iar lipseste o persoana si nu cred ca ma voi programa...luni avem si al doilea vaccin.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Mirela deja ati inceput diversificarea...nu mai inteleg nimica...cam repede...cat are a ta acum cred ca nu are a mea la 4 luni juma.
Trebuia sa ajung saptaman trecuta la control asta,iar lipseste o persoana si nu cred ca ma voi programa...luni avem si al doilea vaccin.

poze

Asa stiam si eu ca ,catolici nu accepta preoti casatoriti de fapt nici nu sint casatoriti,iar cu diversificarea asa mia zis dr pediatra ca cica este mare si organismul ei are nevoie de mai mult,Sara are 2 luni si o saptamina,dar eu farina de mais si tapioca ii dau de vreo 2 sapt si sa sti ca nu mia facut nici un fel de probleme multumesc Domnului.Ce stiu eu asa imi zic asa fac,numai daca vad ca ii face rau dati seama ca nu mai fac.La cit mai multe lunite ptr Sonia ce a mai trecut timpul a crescut si sa facut o domnisoara

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor !! in sfirsit am adormit bebelusul si acum pot sa ma relaxez putin si dau fuguta la nani ca sint terminata si fizic si psihic

astazi am avut o zi tare urita cu urlete , frecaturi de nasuc , fara apetit de papalica si tot in brate la mami

mai fetelor de cite ori pe zi le dati cereale bebeilor , aleks al meu pina acum nu a avut probleme cu constipatia de cind cu cerealele e teroareeeeeeeee
chestia cu suptul la sin al meu de mic sugea mai mult 10 minute tragea tare si se satura si apoi trebuia sa il leagan sa faca nani,niciodata nu adormea la tzitzi.

va pe toate burici si bebici

sper ca miine sa fie mai bine !!

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

slimatei, roxali ,mikuta, am vazut pozicile cu printesele voastre sint frumusele foc !!

sa va traiasca , sa fie cuminti si sanatoase !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

vaaaai fetelor,sunt ingrozita de tragedia de la Fiumicino.
ati vazut la stiri?
au murit mama si 2 fetite,romance,
Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de tot raul din lume,pe noi si pe cei dragi noua

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

slimatei multumim de urare,dar mai avem putin pana la marele eveniment.
A trecut asa repede primul an din viata ei,nu-mi vine sa cred.
Eu zic ca tr sa ne bucuram de fiecare secunda din evolutia colpilasilor,pt ca nu ne mai intalnim cu clipele acelea minunate,cand ii tinem in brate,asa micuti,adorm la san....
Am fost in fiecare moment langa ea,dar totusi nu imi dau seama ce repede a trecut un an.
E cea mai fericita perioada din viata mea,multumesc Domnului ca mi-a daruit un copilas sanatos si cuminte.

pe toti

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput