MAMICI DE ITALIA ( 21)
Raspunsuri - Pagina 15
mamii spune:
raluca eu zic sa savurezi o cafeluta
in linishte cat mai ai timp
ca dupa aia vine rambo si nu mai ai nici o shansa =)))))))
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
katiapam spune:
Raluk-nu dispar,mai vin intre treburi
cu statul asta acasa devin maniaca de curatenie in ritmul asta ![]()
Mamii-tu ce te-ai gindit sa faci? adica sa incepi lucrul sa-l dai la asilo pe Alex?
eu cred ca asa fac....deocamdatainca stau acasa acum sa vedem ce se iveste ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
slimatei spune:
neata multam de cafea..bunaaa![]()
cam tarziu cred ca s-a racit intre timp![]()
raluka nu cred ca e cazul tau stai linistita nu vreau sa te sperii aiurea... eu am fost cu ragadi pe toate partile... cu hemo... dar nu toate femeile fac... tb sa incerci sa te dai cu creme din prima (la sani)...sa nu intri in panica cum am intrat eu..daca nu papa tot ...sa te mulgi sa nu faci mastita( asta in cazul ca o sa ai..si Dumnezeu sa-ti ajute caci e mare solievo... si nimic nu se compara cu lapticiul de mamica plus ca e mult mai economic(ca timp si bani
) deja steril...si cred ca le stii si tu astea)asta e cel mai important..sau poti preveni cum a facut petro cu capezzoli finti dar de la inceput cat e mic nu isi da seama..dar daca apuca sa pape si sa-i placa doar la san...dupa nu-ti mai accepta cu capezzoli..acum nustiu asa a fost la mine..si ce puteam sa fac... si vreau sa-ti spun ca a fost dura tb caci nu vroiam sa renunt la alaptat nici macar o masa pe zi..la la inceput d'soara papa si din ora in ora si la ranile care le aveam..nu-ti spun ce placere... dar si asta a trecut..si acum asa ce ma bucur ca am tinut testa dura...si ma bucur si eu in sfarsit ca alapez..dar ma simt appagata...
a meritat toata suferinta...
iar partea cu dosul dupa nastere sa incerci sa nu te constipi..si sa incerci sa manci multe verdure sa iesi cat mai moale... scz expl.
eu iti spun de ce am suferit eu...caci pt. mine a fost groaznic si inca nu s-a terminat...acum nustiu care va fi cazul tau.. dar iti urez sa nu ai nici o problema...
si STAI LINISTITA ca si asa imi dau seama ca fiind la sfarsit ti-e asa de greu ... ia si te odihneste bine...si nu-ti mai obosi neuronul![]()
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Raluk31 spune:
Mamii,Stefi,ma odihnesc,dorm f bine,slava Domnului,dar dupa ce ma trezesc si incep sa misun un pic ma prinde oboseala.Si chiar ca nu fac mai nimic pe-acasa,mancarica,atat,de restul se ocupa cu drag si spor jumatatea mea![]()
Despre ragade,sper sa scap fara.Asa stau binisor cu teoria...De cateva saptamani ma pregatesc cu o crema de la Chicco,am si capezzoli de silicon,am luat la cunostinta cum ca masa n-ar trebui sa dureze mai mult de 20 minute,timp in care trebuie sa tii copilul treaz sa manance bine..ca daca nu,te foloseste pe post de suzeta
Sincer,bravo tie,Stefi,ai rezistat eroic,eu nu stiu daca as putea!
Constipatia,hm,alta problema.Dar ma gandeam ca e mult mai nasol din cauza epiziotomiei (daca e cazul)
Katia,cat de des faci curat?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
Buna dimineata
Raluk sunt cu ochii pe tine! 
Katiapam restaurantul se numeste LADY ROSE
slimatei si tu esti cu dieta? ce tristete
si eu 
Fetelor Giuliei ii ies dintisorii de jos, sunt vreo 2 zile de cand tot plange saracuta, ii pun gocce di tachipirina ptr durere, dar tot plange,offf
CRISTINA mamica
de
GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea
MIKUTA4 spune:
Bunaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! la toate fetele,si noi la voi si multumesc tare mult ptr cafea
ptr cine a facuto si a dat-o.
Raluk sa sti ca frica care o ai tu am avuto si eu,dar sa sti ca odata ce ai ajuns la spital si in sala parto nu te mai gindesti la nimic altceva decit sa se termine totul si atit tu cit si fetita sa fiti bine si sanatoase.Iar cu hemoroizi nu este o regula sa iti iasa,eu iam avut din totdeauna si ma asteptem sa ma faca praf la nastere sa se inflameze si sa sufar ca un ciine din cauza lor,dar nu sa intimplat nimic din toate astea.Asa ca curaj mamico ca mai ai un hop si cel mai important sa aduci pe lume minunea voastra si sint sigura ca totul va bine.

Mami ce faci tu?Ale ce face?
la amindoi

la toate fetele fara exeptie!
Astazi ne ducem la pediatra ptr prima data sper sa nu fie superficiala in vizita care io face lu Sara ca oricum am un elenco de intrebari de pus.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Roxali spune:
Salut cucoanelor(casnicelor)...invida![]()
Mirela cred ca e post ptr nunti ,dar botezuri nu...mi se pare ca si la noi e la fel...ma tampit perioada cominista nu stiu nik...nooc cu mama.
Stefania te-am prins ai robot de facut paine...sau ai farmantat tu??...nebunatico sa nu-mi spui...agiti laptele.
Micio sanatate baiatului...nici al meu cand are febra nu boleste...si cand ii scade fuge afara.
Katia si Stefania 
ma bucur ca santeti active si ridicati moralul fetelor.
Raluk fi barbata ca toate am trecut prin asa ceva...sa nu-ti mai spun ca dupa prima nastere am jurat ca nu mai fac siiiiiiii ...
Eu cu munca ,bunica e pe post de mama...ma doare sufletul ,dar activitatea cine o tine pe picoare...santem si amandoi bagati si dupa alte belele.
In plin pregateli ptr botez...emotii,emotii...noroc ca-l facem la restarant ca altfel...promit poze ca si asa n-am mai pus demult.
Din categoria baba se piaptana si tara arde...tot probez farfalina si ma minunez cat de larga e
...cica mi-a spus doctorul ca am nevoie de minim 2 ani sa-si revina la normal
...va da-ti seama ce munca pe sotul...
va pup
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
alex14 spune:
buna fetelor !! am aparut si noi la orizont !
raluk - fii curajoasa sa vezi ce repede o sa treaca si cind ai sa tii minunatia in brate o sa uiti tot , sa vezi ce incintata o sa fi . iti tin pumnii si dumnezeu sa te ajute sa treci repede peste tot !
MIKUTA4 spune:
[quote]Originally posted by Roxali
Salut cucoanelor(casnicelor)...invida![]()
Mirela cred ca e post ptr nunti ,dar botezuri nu...mi se pare ca si la noi e la fel...ma tampit perioada cominista nu stiu nik...nooc cu mama.
Sti de ce te-am intrebat ca noua nu ne-a dat voie sa o botezam pe Sara ca cica sintem in post(si sintem catolici ca si voi,cred nu?) numai daca copilul plinge si cere botez ne dadea dezlegare acum nu stiu poate depinde si de zone noua asa ni sa explicat 

si asteptam poze,doar ai promis.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

daraban spune:
ciao fetelor si copilasi
mi-a luat ceva timp pana am citit tot,acum am terminat si am venit sa scriu![]()
imi pare rau de mamicile si copilasii bolnavi,va dorim sanatate multa 
raluca oricate povesti vei citi despre nasteri,niciuna nu va semana cu a ta. A ta va fi unica,vei vedea.
Asa am patit si eu.
Eu,de azi am inceput scoala 
Un curs de limba italiana.
Pe Delia am lasat-o la vecina,care e albaneza si cred ca va sti Delia si albaneza ,pe langa italiana si romana![]()
In rest suntem bine,ne pregatim de cel mai mare eveniment din viata noastra,il primo compleano di Delia ![]()
Face un an mamarutza noastra mica.
va
pe toate
dana si
delia (11.03.2007)